stockholmsmästerskapen 2010


älskar dig syster!


I N S P I R A T I O N




styrka, fristående, styrka och gissa, ännu mer styrka!

Träningen idag stod för de mesta av styrka! Gissa vem som kommer ha träningsvärk imorgon, JAG. Idag var det spanska, usch säger jag bara, sällskapet är väl kul men jag suger på det. Sen var det musik, sabla musikuppgift. Men jag är glad ändå, nu ska jag ta och hoppa i duschen. K Y S S !


ge mig skorna, tack!


sablar, inte en till bajs sträckning.

Ja ni kanske förstår på rubriken att jag har en sträckning, en konstig jäkel. Ska träna imorgon, så jag hoppas att den är bättre. Gymmet idag med julia gick bra, kändes ju men inte så farligt, hehe. Nu blir det nog lite matte plugg, sedan vill jag äääääta. Asså jag är så hungrig, inget nytt alltså.
Puss på er!


snygga solglasögon!


heeeeeeeeeeeeeelt slut!

Jag är helt slut orkar inte röra mig typ. Igår var det tävling sedan stressade jag hem. Duschade och bytte om och sedan iväg till bästaste alexandra där hela p.p.p väntade. Jätte mysig kväll och natt hade jag med dem. Idag var det träning och tyckte det gick bra, det var slappt men skönt. kiss


alexa mulberry


Vad som helst för att få denna att hänga i garderoben.

Tväling imorgon, nej men jag är inte nervös.

Gud jag kan inte göra något jag typ orkar inte och mina nerver tar typ över mig. Ska ta ooh hoppa i sängen snart så jag kan sova och ha massor med energi imorgon. Men först tror jag det blir lite marabou innan jag drar mig till sängs. Ni får ha en bra fredagkväll allihoppa!


fredagfredagfredag


Denna med en snygg bränna i sommar skulle inte sitta fel.


Vad tycker ni? :)


I cant give you what you want and I am sorry.


Plugg hemma idag!


LOVE


Randigt var det här!


Träskor, skinnshorts, mycke smycken, bas tröja och stor väska!


Så här vill jag se ut i sommar!!

You Have Got to be Kidding Me


Dålig uppdatering jag vet!

Ledsen för dålig uppdatering men min data var jättekonstig igår sen hade jag träning och ja det tog väl upp det mesta. Tävling på lördag och det känns väl sådär, men bara att gilla läget. Idag är jag riktigt tidig, sprang i morse så nu har jag lite tid över. Vaknade typ fyra minuter innan klockan ringde, haha jag är störd!


godmorgon på er!


Dagens inspiration


Måndag, underbara måndag.

Hemma från skolan! Nu är det lite tv som gäller och sedan bör det av till hallen för säljning av Italien kläderna. Så vi får väl hoppas att några dyker upp, haha. Nu är jag jättehungrig och måste ta något att äta innan min mage krampar sönder. Ha det gött allihoppa!

Sötnosar.

I can´t see it in your eyes.


Black is the new black


Söndags ångest, eller?


Detta ska jag skaffa till min garderob snarast!


givemegivemegiveme


You make me sick

Har precis städat mitt rum. Vaknade runt kvart över sju imorse, jag vet jag är inte frisk. Sen gick jag upp och satte på mig spring kläder redan på en gång och drog ut i det fina vädret. Kändes inte alls bra men dte var jävligt mysigt väder. Sedan frukost och sedan på promenad med mamma. Ska försöka få min tråkiga familj att åka till kista senare, önska mig lycka till!


Så här lycklig känner jag mig idag! (ursäkta texten på bilden, den ska inte va där, hah)

What Is And What Should Never Be


gemenskap är det ända som behövs i livet.


FREEEEEEDAG!

Det är fredag allihoppa! Verynajs. Nu sitter jag och kollar på tv och sedan blir det träning ikväll. Har lämnat in mitt projekt idag, i tid för en gångs skull, bra bella! ha det bra, puss på rumpan.


streeeeeeeessssss

Har egentligen inte tid med detta, hehe, menmen. Igår var det träning och sedan sängen för mig efter skolan, så det blev inge inlägg, sorry för det. Idag kommer jag ha mer tid, det är träning och sedan ska jag bara hem och chilla, känner mig helt slut i kroppen. Nej nu måste jag verkligen skynda mig, kisses.


Ge mig sommar snälla!


Skor och tröja topshop, shoer någon konstigt och väska något dyrtmärke säkert.


alla svennar kollar, yao!


Jag känner mig allmänt äcklig

Jag vill bara lägga mig i sängen och kolla greys och sen sova. Sov gott!

Skulle görna gå så här imorgon!


I and Love and You

Har precis kommit från träningen, ska ta och hoppa i duschen. Sen är det DH och Cougar town som gäller. Sov så gott alla sötisar. Juste hade NP i engelska idag, tyckte det gick helt okej, får hoppas på det bästa.


Looooooooooooooooove


Can you look me in the eyes and tell me why?


Fan vad sur jag blir!

Såg precis en kommentar, som jag självklart raderade, på en bild jag tagit på en av mina underbara vänner. Jag blir så jävla förbannad, vad fan är ditt problem, orka att du lägger ner energi på att skriva såna onödiga och elaka kommentarer. Jag blir bara så jävla sur av att det finns människor som du, men mest tycker jag synd om dig som människa! Sluta läsa min blogg om du ska vara så jävla elak!

mickan in tha house!

hejsan alla som läser lilla bellas blogg en söndag som denna :)
jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg nu när jag är hos bella och allt, hon är så dålig på att uppdatera :D
och för att förgylla eran dag kan ni få lite extremt beautiful bilder på moi också!


 have a nice day!


All we can do is smile for the people who can´t.


Nu är det bara att gilla läget och börja plugga!


No matter what, I will always love you guys.

Jag kommer verkligen sakna det här.


Jag orkar ingenting typ, förutom äta & sova, så blir inte så mycket bloggande.


Bild tagen av mig. Modell är alle.

Så här ska det se ut mina damer och herrar!


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Jag är lite sur för tilfället! Men ska snart ta och ta mig bort till stationen och sedan ta tåget till träningen. Är intealls pepp på fristående men vad ska man göra lixom. Skolan har varit riktigt trevligprecis som alltid. Men känner att jag behöver ha handledning i projektet men det är fixat. Tungkyssar.


the new face of street style


Stickat och cykelbyxor.


I dont know why you piss me off..

Snart är det dax för träning, ska inte säga att jag är taggad för då brukar det inte gå bra. Så jag tar det som det kommer. Skolan har iallafall varit riktigt trevlig. Spanskan var för en gångs skulle riktigt kul, haha. Musiken också faktiskt, eller kul och kul, vi fick en riktig uppgift. Ja det var allt för mig, hejsvejs!


Här har vi två sötisar på en och samma bild.

Baggy


Jeans hm, skor converse, sjal och tröja MQ.

Såhär kan det gå när två tjejer har tillgång till en kamera!

 

  

 

Godmorgon sötnosar!

Första dagen i skolan idag då, aja det är bara ta det med en klackspark. Självklart skulle jag inte tacka nej till en veckas lov till kan jag ju säga. Igår hade jag fullt upp, var med mickan och träning, så det bev inga inlägg. Nej nu ska jag göra mig klar, sen bär det av till skolan. Puss på rumpan.


jag skulle inte banga!


Hahahah lite random bilder här.

Al och douglas gick nyss, så jag och mickan ska lägga oss framför tvn och ha det mysigt. Sovgött sötnosar.

 

 

Promenad nästa, sedan kanske gymmet!

Ska snart ta och gå ut på promenad, ska bli härligt, kan det bli bättre väder för promenad lixom. Sen kanske jag pallrar mig bort till gymmet, grejen är den att jag vet inte om jag hinner. Ska träffa mickan senare, så vi får se hur det blir. Hur är det med er då? Puss


Hade nya tröjan idag, super mysig!


Bakning på g.

Här sitter jag på rummet med mickan som för tillfället pratar i telefon. Vi ska ta och baka snart men vi vet inte riktigt vad vi ska baka. Men nu ska vi ta tummen ur röven och sätta fart, Kiss.


Random bild.

Acnes vårkollektion


Vad tycker ni om Acnes kollektion? :)


Alexandra 16 år!

Idag fyller min käraste och älstaste vän Alexandra 16 år! Grattis gumman, hoppas du får en underbar dag :)

Ont i kroppen!

Både träningsvärk och sträckning i benet, great..not! Aja det går väl över, idag har jag inte gjort mycker. Förstsprang jag innan frukost, sen gick jag på promenad, träffade kusinerna och mormor. Tydligen ser jag ut och vara gammal nog att vara mamma till en fem och sju åring, ja men det är ju verkligen kul!! Nu ska jag hoppa i sängen, ska till stan med alle och julia imorgon, jippi!


Detta blir nog morgondagens köp!


dress from topshop


Everybody's talking at me..


..I don't hear a word they're saying, only the echoes of my mind.


What Is And What Should Never Be


Blandade nyanser av beige, super snyggt enligt mig.


Good night!


Ett förslag till förslag till en ny header, men jag tror jag har kvar den jag har nu.

Inspiration från Givenchy spring 2010.


Kollat in Givenchy´s spring kollektion idag, mycket svart och vitt nu i i vår. Sen nude, vilket jag tycker är vårens absoluta trend, så det är något som ska in i garderoben. Sen knasiga och härliga mönster bjöd de också på och kavajen i både mönster och helt neutral hänger med. Så färgerna svart, vitt, nude, sedan mönster på både byxor, klänningar, tröjor, ja i stort sätt allt och den axelvaddade kavajen är något ni ska sattsa på i vår enligt Givenchy.

Nytt!


RSS 2.0