städning

Helloj på er(:
sitter och tjockar mig lite, men ska snart sluta. Mamma kom hem nyss så det är dags för städning, brukar städa på lärdagar men ska skringa och sen till pappas kompis, så det blir lite kort med plats för städning så det blir gjort idag istället. Har haft super trsist idag här hemma, och vädret har ju inte gjort saken bättre heller. Men ska på träning senare så det känns jätte bra, känner mig som värsta tjockisen här. Men ska börja damma mitt rum nu, så jag blir klar med städningen någon gång. Hare bra:)

Fredags morgon

Godmorgon :)
Sitter här och dricker varmt vatten med honung, det låter inte gott men det är det faktist. Hade lite ont i halsen när jag vaktnade så tänkte att jag skulle dricka lite sånt. Vaknade halv åtta idag och ville inte somna om för då kanske jag skulle sova ett tag och det ville jag inte, hah. Så jag gick upp och satte på TVn, kollade lite på "Days of our lives". Tycker faktist att serien är bra men jag hänger inte med den över huvud taget.
Men vad ska alla göra idag då? (: Jag ska i alla fall bara vara hemma och ta det lungt och sen klockan 17.00 så är det träing, känner mig jätte taggat för att träna :)
Men ska dricka klart mitt vatten med honung :) puss o kram

eftermiddag, torsdag

Hellojsan (:

sitter här och dricker varm choklad, har varit i centrum med julia. Vi kollade lite kläder och så hittade en tröja jag gilla som jag tror jag ska köpa, efter kollandet i affärer gick vi och fikade. Hon var tvungen att vara hemma kloclan tre så vi va inte där så länge. Cuklade hem sedan i regnet och när jag kom hem gjorde jag lite varm choklad till mig och syster :)
Vill gratta Julia ännu en gång på födelsedagen och önska dig en jätte bra födelsedag :)
puss på er!

 Bild: Jag och Julia idag vid cyklarna :) 

Torsdag

Hej alla glada! :)

Tänkte att jag skulle skriva in ett litet inlägg i bloggen. Kan inte komma in på pa vet inte varför det går, Julia skulle skriva mig ett gb igår och så skulle jag kolla på de när jag vaknade men det går inte att logga in. Vilket är lite surt, men men..
Jag trro att jag ska vara med henne idag men det är inte säkert eftersom hon nyss har fått en lillebror, har bara sätt han på bild men han är super gullig. Hoppas att jag kan komma till henne idag hannars har jag inget att gör.
Aja ska kolla om det går att logga in på pa nu, puss! :)

FÖDELSEDAGSBARN



 I DAG FYLLER JULIA STRAND 14 ÅR, GRATTIS GUMMAN! <3

onsdagens slut

Helloj! (:
dagen varit bra?! min dag har i alla fall varit jätte bra(:
sitter här och äter lite yogurt och en ryttarkaka som mamam och syster hade bakat när jag kom hem från träningen, mycket gott. Har precis kommit från duschen kom hem från träningen klockan kvart över åtta. Jag tänkte passa på att skriva ett inlägg innan jag ska kolla på Grey's Anatomy  :)
Dagen har varit lugn idag, har varit med frida men i ungefär bara två timmar. Skulle hem sen och äta och lite sånnt innan träning.

Planerna för imorgon tror jag blev att vara med julia hon fyller år imorgon så tänkte att jag skulle umgås med henne på födelsedagen, men annars är det ingenting uppbokat. Men ska äta klart nu, puss på er :) 

onsdagen

Hej på er:)

Sitter här och äter lite nudlar, mycket gott. Nu har jag nog min dag planerad här, ska vara me frida idag då. Har inte varit med henne på jätte länge så det ska bli roligt :) Så snart jag har ätit min luch tänkte jag dra mig till frida (:
Mamma har tydligen bytt mina skor vilket är än väldig lättnad, så ska nog hämta dom också. Har träning idag också klockan 18.30-20.00 så ska jag gå på den. Men nu måste jag äta klart, hare bra!

pusspuss

 Bild: Frida och Jag hade lite kul i parken  

tidig morgon

shenare :)

sitter här vid datan och tittar lite på TV, hah fast det är inge bra program vid den här tiden. så jag tänkte att jag skulle skriva lite i min lila blogg. Tänkte att jag snart skulle äta lite frulle men jag har ingen aning om vad jag ska äta?! 
Har suttit här sedan klocka tio i åtta, men det har varit riktigt mysigt :)

Vet inte riktigt hur min dag ser ut idagm skulle ha gått på bio med julia men det blev inte så nu tror jag, vilket var lite synd men vi får göra om det någon annan dag :)
Kanske måste till centrum och köpa present hon fyller ju år  morgon, har ingen anning om vad jag ska köpa, några förslag?!

aja ska ta något att äta, puss o kram!




Bild: Julia och Jag i sommras

den riktiga tisdagen

helloj på er:)

sitter här och äter lite yogurt och så. Klämmer in ett litet inlägg kollar på  Desperat Housewives. Älskar serien :)
Idag så blev planerna lite annorlunda än va jag tänkte mig, istället åkte jag till stan med min syster och mormor, hah (;
men det var jätte trevligt, köpte inget men min syster köpte ett par jeans. Efter vi gått i stan ett tag åt vi pizza på pizzahut, och efter det åkte vi hem igen. Jag hade lagt unnan de där skorna och så hämtade jag dem efter stan. Sen när jag kom hem skulle min pappa spreja dem med impregneringssprej( eller va de nu hette). Då jag kom hem från min träning så visade det sig att de tydligen inte skulle bli sprejade med sånt och det var helt förstörda, men jag hoppas verkligen att vi kan byta dem. Så det är bara hoppas på det bästa:)
men nu ska jag kolla TV tror pausen är slut snart:)

Godnatt :) 

Tisdagens planer!

Hej igen:)

Inläggen kom väldigt när varandra, men tänkte bara skriva lite hur dagen ser ut idag.
Var i centrum med min vän julia igår, hittade ett par jätte fina skor(a) men som jag tyckte att min mamma skulle betala, så hon sa att jag skulel köpa dem och att jag fick pengar sen, men jag trodde att jag inte hade tillräckligt med pengar så jag la unnan dem tills idag. (så visade det sig att jag hade pengar igår i alla fall, men aja) Så idag ska jag ta en svängis till centrum och köpa dem. Efter de inte så mycket kanske läsa lite i min braiga bok, om jag får lust.
Klockan 17.00-19.30 är det ju då träning så jag ska gå på den, vi ska tävla om typ tre veckor :s så får hoppas att vi tävlar på tävlingsvarven och inte massa andra saker (;  Men kanske skriver senare, kramisar!



 
en lite gammal bild, jag och några gympavänner hade pankakstårte kalas :)

.

tjenare och välkommen till min nya blogg:)
Här tänker jag skriva lite om mitt liv, vad jag gör på dagarna och lite sånna saker. Hoppas att ni kommer att gilla det (:
Väldigt kort inlägg men men.. pussokram  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0