Nytt!




Lördag var det va?

Jag har verkligen inte koll på dagarna längre, känns ju som lördag hela tiden. Menmen, Vet att jga har varit sjuukt dålig på att blogga men jag har faktiskt inte haft någon tid till det. Jag började skriva ett inlägg igår, men jag han inte klart, haha. Men igår var jag iallafall och köpte lite saker till rummet hemma hos pappa och sedan hälsade jag på mamma i lägenheten och målade lite där. Sen åt jag middag med aneta, jocke och kusinen alvin. Mycket trevligt.

Idag då, jo jag ska umgås med Julia och Alle hela dagen. Vi ska först gå runt och kolla i affärer, hoppas på en fika, haha. Sen så blir det nog lite filmkväll senare. Nej nu ska jag börja göra mig klar. K I S S.

Flytt dax!


Dåligt bloggande, jag vet! Och mer kommer det bli. Flytt idag så inge mer bloggande för dagen men kanske imorgon. PUSS.

Saknar dig din lilla korv, kom hem!


Torsdag

God kväll!
Hur är det med er? Själv är det mycket bra. Har precis ätit efter sommar träning. Jag kan iallafall säga att jag ínte kommer kunna sätta mig upp ur sängen, får helt enkelt rulla av, haha. Det är i och för sig bra med magstyrka, Italien 2010 ni vet. Nej nu blir det lite data och tv tittande. Puss på rumpan.


Bilder efter en dag i vaxholm.


















Run Bitch Run!!


7-ELEVEN!

Shuu!
Ska snart ta och gå ner till centrum för att möta upp julia. Sen drar vi ut på en luffar tur och letar reda på en seven eleven med de största brownies som går att hitta. Haha! Vi kommer ha det najs! Ha det så bra ni med!

HEMMA!

Hej allihoppa!
Jag slutade blogga där ett tag men min mormor tog med sig internet grejen när hon drog från landet, så det blidde inget bloggande då. Men nu är jag iallafall hemma igen och redo för nya äventyr, haha. Landet har varit mycket trevligt, jävlit galen ibland men sjukt najs. Ska börja blogga bättre nu, lovar jag, eller jag lovar inte men jag ska försöka. Ha en fortsatt bra kväll!


Nobody is perfect!


I Lööööööve This Girl!


All of a Sudden I Miss Everyone..







You make me smile.


All this makes me dizzy..


M I L E N !

Hellu !
Gissa vem som sprang milen idag klockan halv sju, jo JAG! Ja jag känner mig väldigt stolt men det känns faktiskt jättebra. Jag har inte berättat för er att jag befinner mig på landet och kom mer göra det veckan ut. Så idag har vi varit på stranden och solat och badat. Imorgon blir det nog stan och handla lite grejer till lägenheten. Nu VM! Ha en bra kväll!

Glad bild på syster tagen av mig.


Med denna bild säger jag, godnatt!


Foto: Taget av Alexandra Jouper.


B AND J!

God eftermiddag allihoppa!
Själv har man sovit allt för länge idag och jag är typ deprimerad. Jag hatar att sova länge, hela dagen har ju gått då! Aja men man får göra det bästa av situationen. Nu ska och julia snart åka till mio och sedan blir det donken. Sen måste jag städa också och få in lite money. K y s s a r.

Bild: Tagen av karolin Gjöthlén.

'


FOTOGRAFERING!

Tjooo!
Sitter just nu och väntar på joppe, julia och karro. Idag ska vi nämligen fota lite, vi gör typ det varje år. Faktiskt riktigt trevligt. Vi går då ut, får användning av kläder vi aldrig annars använder, haha, och fotar hela dagen lång. Sen när vi är helt slut, eller inte, så lagar vi något onyttig men väkdigt till lunch. Det är min dag, ni får ha en bra dag ni med. Puss på rumpan.

BAD!

Hellu älsklingar!

Sitter för tillfället och väntar på att julia ska komma. Vi ska dra till görveln och bada lite. Jga som jättegärna vill spela vollyboll, men det blir lite svårt på två stycken. Och eftersom alla efterblivna bajs människor inte svarar, så blir jag lite arg. Haha. Nej men om någon människa som har tråkig ser detta, kom till görveln och bada med oss. Så kanske det blir lite vollyboll. Ha en bra dag!

DAGENS INSPIRATION!


She helped me believe in myself and all i can do is thank here.


Långklänning, gårdagens!


Å T T A K I L O M E T E R !

Goden morgen! (jag vet att det inte stavas så, på vilket språk det nu är)
Sovit gott? Jag har sovit perfekt, kan jag säga. Vaknde dag och såg att solen sken, att jag sen gick upp satte på mig läparskorna och sprang åtta kilometer innan frukost gjorde ju inte dagen sämre direkt. Nu känner jag mig överlycklig och full av energi, livet är för härligt ibland. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på men något kul blir det säkert, ha det gött!


Gräddkrig i bilder, steg för steg.










Mysig kväll i stan!

Godmorgon!

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har inte haft någon tid och har helt enkelt inte orkat. Igår var jag med underbara alle inne i stan. Vi köpte fika och satte på en bänk under ett träd vid vattnet, super mysigt var det. Vi satt och pratade, skrattade och hade de allmänt mysigt. Hon åker till tyskland idag, men vi har bestämmt att vi ska träffas när hon kommer tillbaka. Idag ska jag vara med steff, julia och alle j, tror jag det blir. Steff ska åka till libanon imorgon, så vill verkligen umgås med den flickan idag. Ha en bra dag allihoppa!

Några sommar bilder.








Barnvakt!

Hellu!

Har egentligen inte tid att skriva, måste snart ta och sätta mig på cykeln och trampa iväg till kusinerna. För idag ska jag nämligen vara barnvakt. Har varit på standen idag och badat och spelat vollyboll, så det var lite tråkigt att behöva gå men det ska bli trevligt att träffa kusinerna också. Nje nu ska jag dra mig, ha det gött!

Haha, nu blev det fel kusin men ändå. Och syster fick också vara md på bild.

Övernattning


Övernattning, med johan, julia, jakob och alle. JIHOO! Så nu är det lite film som gäller, ha det gött allihoppa!



G Ö R V E L N !

God morgon solstrålar!

Klockan är i och för sig halv elva men själv har man varit vaken sen åtta i morse. Var ute och sprang, blev fem kilometer idag. Om någon timme bär det av till görveln och träffa massa trevliga människor. Kommer bli mycket solande, måste jobba på brännan, haha, bada och massa skratt kan jag tänka mig.

LADY GAGA STYLE!


Vilken färg? Jag kan verkligen inte bestämma mig!


Så här såg jag ut igår.


RSS 2.0