22.05

Hejsan, har precis kommit hem från stan. Sitter här med lite Ben&Jerry´s, mycket gott(a) Filmen som vi såg var otroligt bra. Det hände någonting hela tiden, vilket jag älskar. Kunde inte fatta att filmen var i två och en halv timme. Det kändes som ungefär en timme. Vilket betyder att filmen är bra. Själv kunde jag ha önskat att de hade gjort filmen ytteligare en halv timme. De hade förkortat slutet lite väl mycket. Så allt bara kom på samma gång, vilket var lite synd. Men fram till den sista kvarten så var filmen så otroligt bra. Varför jag tycker som jag gör beror nog på att jag har läst boken, vilket förändrar allt. Har du inte läst boken är filmen helt anorlunda, på ett bra sätt. Men den är ändå verkligen värrd att se. Så har du tänkt att se den, gör det! Du kommer inte ångra dig(; 
Ja nog om filmen. Jag och mamma gick ju runt på stan ända sen klockan ett på dagen. Jag tror vi gick in på alla affärer som fanns. Men jag hittade typ ingenting, det är helt otroligt. Jag köpte en leopardsjal och två hårband från H&M. Det var allt, jag tror det aldrig har hänt. Men det är bra att spara också, då har man mer tills nästa gång man shoppar. Jag kollade också på ett par vita Converse skor, som jag ska köpa. Men de fanns inte i 38. Vilket var lite trist, men jag ska ha ett par. Ja innan bion åt vi på Pizzahut. Mycket gott, men det tar ett tag att få maten bara. Ja efter bion drog vi oss hem till tåget på en gång och jag är jätte trött. Men jag ska hoppa i säng snart. Godnatt! :)

Bilder på sakerna kommer imorgon (;

PUSS

Lördag, 28 februari

God morgon på er :) Har varit uppe i mer än en timme. Men har bara suttit och kollat på Click. Bläddrade lite genom kanalerna och hamnade på den. Satt och grät lite här hemma, gör det till alla filmer. Lite pinsamt, men men. Ja idag ska jag vara i stan typ hela dagen med mamma. Vi ska åka in till stan runt halv ett. Sen så kommer vi kolla i affärer och shoppa lite tills klockan är runt fem. Då ska vi äta lite middag och ha det trevligt. Sen klockan sex börjar filmen, "Män som hatar kvinnor". Ska bli så himla roligt, ser verkligen framemot dagen. Vad ska ni hitta på?

21.53

Hur har dagen varit då? :) Min har i alla fall varit jätte bra. Gick bra på träningen och har varit en kul dag med karro innan. Hade faktiskt inte så jätte lust att gå på träningen först. Men jag är glad att jag gjorde det. Jag körde flera dubblar och några gånger tsuka. Får köra flera tsukor nästa gång. Men jag kände att jag ville köra dubbel. Det känns i alla fall jätte bra att jag körde, jag behövde det. Nu känner jag mig jätte trött i kroppen, matt och trött. Ska gå ner till familjen och kolla på hjälp nu. Ha en fortsatt trevlig kväll.


På bilden: Karro
Fotograf: Jag



På bilden: jag
Fotograf: Karro

PUSS

16.49

Ja jag har inte varit så uppdaterad den här dage. Jag är ledsen för det. Har varit med karro tills klockan halv fyra. Då hon var tvungen att dra sig hemmåt. Men vi hade otroligt kul så länge det varade. Som sakt så har jag brottom, nu igen. Men jag var tvungen att skriva ett inlägg. Karro kom runt elva tiden och vi började nästan direkt med att gå ut och fota, kommer foton. Sen gick vi in och åt nutellamackor, vi är tjockisar(a) Sen satt vi på oss lite snyggare kläder och sen ut igen. I klackar och tunna träjor ;p Men ska man vara fin får man lida pin, eller hur? (; Nej nu måste jag verklligen dra mig till träninge, hoppas det går bra idag. Ha det bästast!


Kommer flera bilder senare (;

PUSS

 


Fredag, 27 februari

Morsning korsning :)
Sitter här och försöker hitta något kul på tv, går ju sådär om jag ska vara ärlig. Det är de tråkiga med att vakna tidigt. När man inte hittar något att titta på. Men då sätter man på datan istället. Ska snart gå till köket och göra lite frukost. Sen sätter jag mig med laptopen i knät igen. Haha, gud vad jag känner mig som en lite tjockis som bara sitter vid datan hela tiden. Men jag rör på mig också faktiskt. Har träning idag och vi ska köra tsuka, hoppas att det går bra. Annars idag ska jag vara med karolin, hon ska komma hit vid typ halv elva. Så ska vi ha fotodag. Ja så ser min dag ut, Vad ska ni hitta på för kul idag då? :)

Julia från i måndags :)

PUSS

19.39

Nu sitter jag här och tråkar. Har kommit hem från en prommis med mamma för kanske en kvart sen. Det var inte det bästa prommenad vädret om jag får säga vad jag tycker. Men det är ändå skönt att prommenera. Älskar det, så det spleade inen roll att det var dåligt väder.  Ja idag har jag inte gjort mycket, bara varit hemma och chillat. Har varit riktigt skönt faktist, lite tråkigt eftersom att jag går upp så tidigt.

Imorgon ska jag vara med min vän karolin. Vi har inte varit med varandra på ett tag, så det ska bli skojigt. Hon har varit på åland och sedan har vi varit med andra under lovet. Så vi får se vad vi hittar på. men det brukar sluta med något kul. Säkert mycket fotande, kan jag tänka mig om det är fint väder.
Ja men nu ska jag drar mig ner till päronen och kolla lite på tv. Ni får ha det bäst! :)


PUSS

14.37

Har precis kommit in från balkongen, vilket väder det är. Var tvungen att sätta mig en stund och läsa där ute. Jag är så himla seg i min bok, men jag ska läsa mycket nu. Måste blir klar med den sista Millenium boken, "Luftslottet som sprängdes". Den är bar, men seg. Vilket är synd. De andra två har jag inte kunnat släppa blicken från. Sen har jag glömt att säga att jag och mamma har hämtat våra biljetter till filmen, "Män som hatar kvinnor". Ska bli så himla kul. Längtar verkligen till lördag. Jag och mamma ska gå och kolla lite i affärer i stan och sedan film dax runt sex tror jag. Filmen är ju lixom 2 h och 30 min. Så det är en del.
Men nu väntar jag på att min syster och hennes kompis ska baka färdigt så jag får smaka lite kladdkaka(a) Jag känner mig som en liten tjockis, men det är sportlov. Det är min ursäkt. Hare bra!



PUSS


älskar skor!

Här har ni mina älsklingar från Nelly.com (a) Kommentera gärna vad ni tycker! :)
 


PUSS

090226

God morgon bloggläsare :)
Sitter och kollar lite på Tv, vilket jag gör varje morgon. I alla fall när jag skriver i bloggen, men vad ska man annars göra på morgonen. Du sätter dig vid Tvn och sätter på datan. Börjar skriva i bloggen. Det är så morgonen ska se ut, eller hur?! Idag har jag inga planer för dagen. Men jag vet att jag ska fota skorna jag fick hem igår från nelly. Jag gjorde inte det igår, så idag är det ett måste. Men annars finns ingenting planerat. Skulle göra något med Danni den här veckan, men det verkar som om hon är i Italien. Så det gör ju saken lite svårare. Men det skulle ha varit riktigt kul att umgås med henne. Det var otroligt länge sen. Men nu är jag jätte hungrig, ska ta och äta frukost :)


PUSS

19.56

Nu har jag ätit, kom hem från träningen kanske vid kvart över sju. Det gick bra på träninge, eller i alla fall på slutet. Men då körde vi trampolin. Självklart körde jag skruv, vilket jag ska sluta med. Nu ska jag köra dubbel, jag måste verkligen börja köra det. Så nu jävlar! Sen när jag kom hem hade mamma hämtat mina skor från nelly. Båda var riktigt fina, gillade då klackarna mest. Men gladiator sandalerna var också fina. Önskade bara att det hade funnits bruna, men vad ska man göra åt saken lixom. Får hoppas att jag hittar några i brunt eller svart. Det skulle göra mig glad. 
Lägger in bilder på skorna senare, ska hoppa i duschen. Skriver snart! :) 


16.44

Jag har inte dorekt tid med ett inlägg, men strunt i det. Gör väl inget om man komemr typ en minut försent eller nått(a) Eller okej man ska inte komma försent, men jag gör nästan aldrig det. Så om jag gör det nu kanske inte gör något, får hoppas på det i alla fall. Men jag var med frida idag då. Hon gick runt fyra där, hon skulle nog också träna. Vi satt inne pratade lite. Sedan gick vi ut och tog lite kort, vi är väldigt speciella när vi tar kort. Men man vill ju inte vara normal lixom. Inte lika kul då, så det kommer lite fina bilder här, kommenetra gärna :)
Nu ska jag rusa till träningen.





PUSS

12.53

Sitter här och lyssnar lite på musik och väntar på min käre vän Frida. Som ska komma hit, hon skulle gå runt ett. Så långsamt som hon går kan det ta ett tag ;p Nej jag skoja bara. Sen vet jag faktist inte vad vi ska hitta på här hos mig. Men något trevligt får vi hoppas att vi komemr på. Sen är det ju träning klockan fem. Ja det var allt från mig.  Sen tycker jag att ni ska KOMMENTERA! Ni har varit bra, så sluta inte. Snälla :)
Ha det bäst! :)



PUSS

onsdag, 25 februari

God Morgon :) Sitter och kollar lite på Tv, vaknade för kanske en kvart sedan. Vet att jag inte skrev något ikväll efter träningen, men jag han och orkade inte. Det gick väl sådär på träningen, får hoppas att det går bättre på fredag. Idag tror jag att jag ska vara med min vän frida :) Har inte träffat henne på super länge, så det ska bli kul.  Men sen har jag ju träning klockan fem till sju. Fristående träning hoppas att vi tränar mycket på friståendet rakt igenom.

Nej nu måste jag verkligen gå och äta frulle, sitter här och hungrar. Ha en bra dag! :)


14.51

sitter här och pratar med emilia, mycket trevligt. Sen ska mamma köpa hem semlor idag(a) så det blir semla när jag kommer hem från träningen, vad trevligt. Har inte gjort någonting sen jag nyss skrev, jo jag åt lunch. Haha men det var det mest spännande. Sen har mina skor från nelly kommit, ska hemta dem i morgon :) Ska bli jätte kul att se om de är lika snygga som på bild. Brukar inte vara så men ändå. Har varit inne och kollat på topshop. Hittade jätte fina grejer som jag jätte gärna skulle vilja ha i min garderob. Men priset på allt det här blir ca 2300 kr, vilket är en del. Så det är baraatt spara för mig. Sen verkar det som om det är bliggare att handla på nätet än i affären. Den turkosa tjolen har jag fast i korall och den kostade 400 i affär men ca 300 på nätet. Vilket är lite konstigt.  Förästen är det någon som vet hur mycket frakten är på topshop? ni kan väl skriva ett inlägg om ni vet? :)

vad tycker ni, något ni skulle kunna tänka er? :)


Fettisdagen

Ja då var det fettisdagen, själv tycker jag faktiskt att man ska äta semlor då. Jag menar det är ju bara så. Så idag ska jag äta en semla. Vet inte när och hur, men jag ska. Kanske kan få med mig min syster till ica och köpa, men hon gillar inte semlor så mycket. Men man kan ju göra egna, vet inte om mamma går med på det. Men nog snackat om semlor nu, haha. Idag ska jag faktiskt inte göra någonting typ, har träning på kvällen. Men det är bara det, känns skönt att inte behöva göra saker hela tiden. Umgås med min syster kaske? :) vem vet, om hon inte ska göra något 
Nej nu ska jag gå enr och höra med min syster om semel grejen, ha det gött! :)



PUSS


18.11

Nu har jag ätit och julia gick för kanske 15 minuter sedan. Vi hade det jätte trevligt idag, hah vad vuxet det blev. Men i början gjorde vi inte så mycket, pratade mest. Sen tyckte vi att det skulle vara kul och ta lite kosrt. Så vi drog ut typ alla kläder ur min garderob. Bytte till olika kläder och tog kort. Sen dumma som vi är, gick vi ut i klackar och bara tröja, haha. Vi tog med oss kameran och började fota. Folk som gick förbi måste ha trott att vi var helt dumma i huvudet. Sen kom en plog så jag och julia sprang in som två tönta i klackarna på den hala marken. Ja ni kan ju tänka er hur det såg ut. Men vi halkade inte en enda gång, jag är stolt över oss. Men nu ska jag lägga in lite bilder också. Sen ska jag vila magen och efter det ut på en spring tur. Hur har er dag varit? :)

(Bilderna är inte så bra kavlite, men jag har kopierat in i paint, kommer bättre senare)


Modell: Julia
Fotograf: Jag


Modell: Jag
Fotograf: Julia


Modell: Julia
Fotograf: Jag


Modell: Jag
Fotograf: Julia

PUSS

12.09

Jag har precis ätit klart lunchen, pannkakor(a) Visste inte vad jag skulle äta annars, tänkte ta havregrynsgröt, men det är inte lika gott, haha. Jag har i alla fall bestämmt med julia att hon ska komma hit. Det känns som om vi inte varit med varandra på jätte länge, så det blir kul. Vet inte vad vi ska hitta på men vi komemr nog på ngåot. Sen ikväll ska jag springa med mamma, har inte sprungit på en vecka, Har kännt mig lite dålig och sen har jag varit på träningarna. Så fyra dagar fick räcka förra veckan. Ja det är min dag, hur ser er dag ut? :)


//bullen

23 februari, Måndag

goooood morgon läsare :)
Jag sitter här och är trött, haha. Ni undrar säkert varför jag äns är uppe eftersom att det är lov. Ja men min syster väckte mig för att hon had typ börjat blöda näsblod. Eller jag tror det i alla fall, var så himla trött. å jag orkade inte försöka somna om, så jag gick och satte mig vid tvn istället. Idag hade jag tänkt vara med Julia, vi bestämmde att vi skulle hitta på något. Men mer än så har vi inte pratat. Nej men  nu ska jag äta frulle, åter kommer senare på dagen :)


PUSS
 

17.29

Sitter och kollar på tv, men nu är det paus. Så jag tänkte att jag kunde skriva lite medans. Var ju på träning idag, det gick väl inte så jättebra om jag ska säga så. Det kändes bara bajs allt ihop, speciellt trampet. Jag vet inte varför men jag hatar verkligen dubbel. Vill inte köra det, har ingen kontroll. Men jag ska kämpa som satan, jag ska inte vara rädd längre har jag bestämmt. Sen gick väll tumbling klart bättre, men inte super. Får hoppas att träningen på tisdag blir bättre.   
Hur har eran dag varit då, bra?! :)


Friståendeträning


söndag

Tjenare:) Jag har verkligen inte tid att skriva ett inlägg egentligen, men ändå. Så det blir ett snabbt. Har precis kommit hem från centrum. Var och bytte mina jeans som jag köpte igår. Till en mindre storlek, tyckte de andra var för stora. Annars har jag bara suttit och kollat på tv den här morgonen, väldigt skönt. Jag har nog aldrig varit så här glad på en söndag, vilket är jätteskönt. Eftersom det alltid brukar vara skola dagen efter, så blir söndagar så tråkiga. Men idag är jag super glad. Nej men nu måste jag verkligen rusa till hallen, dax för träning. Ha en bra dag :D

16.49, lördag

Sitter här och försöker lägga in bilder på datan, men det funkar inte. Undrar varför, men aja. Kom precis hem från centrum, vi gick dit och tillbaka. Så det tog ett tag. Blev lite kallt när man gick hem, men sånt är livet när man envisas med att ta skinnjackan (; Jag shoppade ett par chinos, svarta. De var på rea så det var super bra. Sedan köpte jag ett par jeans, slitna. På gina trocot, men de var inte på rea. Tycker de var jätte fina. Men jag skulle vilja ha en storlek mitt i mellan av den jag har och den innan. Men vad ska man göra lixom. Nu ska jag bara sitta och chilla, tills maten är klar. Är riktigt hungrig faktiskt. Bilder komemr nog senare om jag kan få dem in i datan. Puss o kram


Bild tagen av mig :)

12.12

God middag :) Har precis ätit lunch, två mackor ;p Idag ska jag och mamma dra oss till centrum. Jag ska kolla lite på MQ och gina hade jag tänkt. Igentligen skulle jag gå till MQ och kolla om någon kan fylla i min prao lapp. Men självklart så glömmde jag den i skolan(a) Idag vaknade jag faktist klockan halv nio, sen åt jag lite frukost klockan nio. Vi gick på en prommis upp till mormor och spelade lite kort. Sen prommenerade vi hem igen, det var jätte skönt. Så otroligt mysigt väder. Tog faktiskt lite kort också. Nej nu ska jag göra mig klar, hörs senare :)
Sen måste jag bara säga att ni är super dåliga på att kommentera, komigen nu då! :) 























Syster och jag igen :)

22.27

Ja nu sitter jag här och ska kolla på TV snart. Jag är riktigt trött och känner att jag verkligen skulle behöva sova. Känns så himla bra att det är lov nu också, man har inga läxor och inga prov man ska göra. Gud vad härligt. Den här veckan blir dte träning och träffa kompisar som gäller. Får hoppas att inte allt för många åker bort under lovet. Julia och savannah ska inte göra det så det är kul. Tror inte savannah ska göra det i alla fall, nu blev jag osäker. Men nog om det nu. Det var ju träning idag, jag tycker det gick bra. Vi körde Tzuka igen, dte är verkligen otroligt kul. Vill säga grattis till Emilia som körde för första gången, sa ju att du skulle klara det ;D Sen när vi kom hem åt vi egen Pizza, det var helt okej. Men den skulle ha verit lite till i ugnen ;p Nej men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, Godnatt :)  
























Stör mig på kameran som syns, men men. Syster och jag :)

Fredag, 20 februari

ÄNTLIGEN LOV! Gud vad skönt, nu är man ledig till den tredje mars, tror jag det var. Det behövs verkligen och allt är inlämnat så det känns riktigt bra. Nu har jag typ precis ätit klart min nudelsoppa, haha. Har träning klockan fem, så jag var tvungen att äta något innan. Jag har beställt skorna nu, det vita gladiator sandalerna och ett par bruna högklackade. Sen så kommer jag beställa de bruna sen också, när de kommer in. Vilket jag verkligen hoppas att de gör. Idag hade vi inte någon jobbig dag i skolan. Vi fick reda på lite resultat och hade lite sammanfattningpå NOn. Sedan var det lunch klockan tolv. Efter lunchen städade vi lite och spelade kort. Det kan jag inte kalla jobbigt. Men nu ska jag klä på mig tränings kläder. Skriver sen ikväll :)

Skorna jag beställde , vad tycker ni? :)



PUSS


tjockis!

Shenixens:) Har typ precis ätit och sedan åt jag en semla med nutella till efterrätt. Sånt äter vi aldrig i den här familjen, men jag och mamma var jätte sugna så det fick bli det här, så jag känne rmig lite tjock sådär. Lite väl överdrivet med nutella och grädde, men ibland måste man vara onyttig lixom. Ja jag tror att jag har gjort klart engelska nu i alla fall, jag hoppas att det är två sidor. Sen måste jag verkligen skaffa word på min dator. Det jag har nu suger.
Ja idag slutade vi klokan tre, vi hade simmning som sista lektion. Så vi kom ut lite senare, man är ju faktist tjej. Det tar lite längre tid då, vi satt i pastun och pratade lite också. Så den här gånge blev det lite längre. Men innan lunch hade vi svenska. Jag hade redan redovisat så det var bara att sitta och se snygg ut ;p och lyssna också såklart. Det var en riktigt bra dag idag tycker jag. Sen är det ju bara en dag kvar, sen är det sportlov :D Guuud vad skönt. 
Jag har varit inne och kollat på nelly som ni vet. Jag har också sakt att de bruna skorna är slut :( men jag hoppas verkligen att de kommer in igen. Men jag ska köpa ett par vita eller svarta tror jag också. Men jag vet inte vilka jag tycker bäst om,  vilka tycker ni? :) 
 

PUSS

onsdag, 18 februari

tjenixen :) Nu blir det bara ett kort inlägg. Jag är jättetrött och känner mig otroligt seg. Idag var det EA och engelska i skolan. Gick väll bra. Jobbade engelska hela dagen alltså. Men jag har fortfarande lite kvar. Så imorgon blir det jobb hemma, det är ett måste. Jag som brukara vara så bra på planera, men det tycker jag att jag har varit. För jag hade tänkt att plugga i morgon faktiskt. Sen efter skolan var jag med karro innan träningen, vi satt och avgudade alla skor på alla hemsidor(a) Vi har fått galnaskosjukan, mycket vanligt bland 14 och 15 åringar. Sen bar det iväg till träningen klockan sju. Sen nu sitter jag här och skriver och är trött. Ha det, godnatt :)   

SKIT OCKSÅ!

Nu är jag jätte sur. Jag skulle ju beställa två par skor från nelly. Men självklart så ar ett av dom slut på stolekar. Jag kollade på skorna i lördags tror jag. Redan idag är det bara 40 och 41 kvar. Bajskorv! Nu måste jag vänta tills de får in  nya stolekar igen och då ska jag beställa dem på en gång. Jaja, nog om det nu(a) Kom nyss hem från träningen och ska snart hoppa i duschen, men beställa de andra paret från nelly först. Träningen gick bra, men jag känner att jag inte är helt frisk. Lite förskyld och tyvär tror jag att det blir värre och värre :( Men vi får hoppas på det bästa.  
Har haft matteprov idag ju, det kändes riktigt bra. Men det brukar bli så att när det känns bra går det inte bra. Men vi får hoppas att det är tvärtom den här gången. Skulle vara kul med ett VG eller MVG. I alla fall VG.
Hur har eran dag varit då, bra? :)  


tisdag

tjingelipling :) Vill bara säga att jag inte har glömmt bort bloggen. Jag har bara inte haft tid att skriva i den, vilket alltid är min ursäkt. Men man måste faktiskt ha en. Nej men igår så pluggade jag heladagen. Har ju matteprov idag. Så jag behövde lite hjälp av pappa(a) Men nu känns det bra, i alla fall. sÅ Idag blir det matte hela förmiddagen, alltså 3 timmar. Det är mycket, men ibland är det bra. Sen är det bild efter lunchen. Satt nyss och skickade lite bilder som jag ska visa för vår bildlärare, kanske får bättre betyg. Hoppas dte i alla fall. Nej men nu ska jag sluta, ha en bra dag!


20.46

Nu sitter jag är och känner mig jättetjock. Vi har bakat semlor här hemma. Har velat äta det jättelänge nu, så det fick bli idag. Skulle ha blivit igår men vi hade inte allt som behövdes. Jag åt två styckelltså.. en för mycket. Skulle inte ha gjort det, men man lär sig av sina misstag ;p Vi hade hallon i grädden, det var riktigt gått. Ni ska prova det. Ja jag har nog fakttiskt tänkt dra mig till sängs snart. Är jätte trött och jag känner att jag behöver sova lite.
Idag hade jag ju träning. Det gick väl sådär i början. Men det var för att jag inte tänkte positivt. Som brukar vara varför dte inte går bra. Men till slutet blev det klart bättre. Körde faktist dubbelskruv. Den bästa hitils. Sen var jag på prommis med mamma också, efter maten. Det var faktist jätteskönt. Vi har inte prommenerat på ett tag. Det är en rutin, haha. Så det måste göras, enligt mig. Förästen jag kollade upp vad jag hade på kontot. Så jag får vänta tills på ferdag innan jag kan beställa skorna. Men jag ska beställa dem (; Nej men nu får det räcka, ha det :)




KOMMENTER!

Nu får ni faktist ta och kommentera. Det spelar ingen roll vad eller vem som skriver. GÖR DET BARA! snälla(a)
Det är inge kul annars ju. Men nu måste jag tareda på hur mycket pengar jag har på kontot. Har varit nne på Nelly(a) Vilket betyder att jag jättegärna vill shoppa nu, haha. Hittade två par jättefina skor:) Hör av mig senare, och säger hur det blev med den saken.  Caiooo :)


150209

Godmorgon :) Har varit vaken i en timme kanske. Men jag har ätit frukost och tagit det lite lugnt. Ingen är uppe här hemma så det är jätteskönt. Idag så är det träning klockan ett. Sen tror jag inte att det blir så mycje mer. Tror att jag ska plugga lite matte, prov på tisdag. Men det kommer nog gå bra. Sen tror jag inte att det blir så mycket roligare än så. Så himla skönt, nu är det bara en vecka kvar tills sportlovet. Känns verkligen som det behövs.
 Men nu ska jag sluta att skriva, ha en bra dag :)

18.02

Nu sitter jag här vid datorn och jag absolut ingenting. Lite trist kanske när det är alla hjärtans dag och allt. Men som sagt jag har ingen pojkväm. Så det blir inte samma sak då lixom. Men det är sånt man får tåla ;p Men jag vill ändå säga Glad alla hjärtans dag till alla :) Ikväll ska jag väll sitta här och hänga. Käka lite godis och vara med familjen. Jag var ju ute med syster förut och jag fick några riktigt fina bilder. Tänkte att jag skulle dela med mig några av dem:)


Bild från idag, på morgonen.


Syster och jag från idag.

Kommer fler bilder under andra inlägg.  Jag tog några fler faktiskt ;p

Alla hjärtans dag! :)

God eftermiddag :) Har precis duschat och gjort mig klar. Idag vaknde jag runt åtta. Gick upp och åt lite frukost. Klockan tio skulle vi ha fristående träning. Så eftersom att det var och är sånt otroligt vackert väder. Så sprang jag 3 kilometer innan. Det gick väll sådär, men vädret gjorde det bättre. Det var super kul på träningen, var lite seg i början. Men det jämnade ut sig när vi kom till den roligaste delen i friståendet. Det var så otroligt kul och alla var jätteglada. Men nu ska jag inte sitta inne och häcka utan ut i det vackra vädret. Jag och syster ska fota lite. Ha en trevlig alla hjärtans dag :)




Tsuka!

Aaaaaaaaaah, jag är överlycklig. Jag körde tsuka idag :D Ni förstog säkert inte vad jag nyss ksrev men det är i alla fall bra. Tycker jag, haha. Jag körde typ nio gånger, det känns super bra. Det var jag, jenny, malin, emelinda och kajsa som körde. Grymt kört tjejer. Jag säger bara skit på fredag den trettonde, den har dagen har varit skit bra. Men nu ska jag gå ner och kolla på Lets Dance, med pappa och syster. Käka chokladbollar också(a) Shooosan :)


Det är en otrolig känsla! :)


fredag den 13

Ja du vår det fredag den 13, förstår inte varför en dag kan göra att folk bryr sig så mycket.  Snälla det är för att alla vet det som det blir väsrta grejen ;p aja, nog om det. Idag var jag i skolan till två, som alla frdagar. Vi hade no på förmiddagen, i tre timmar. Inte kul! men vad ska man göra lixom. Men jag löste en uppgift och jag är jätte stolt. Hoppas att det andra också gick bra. Sen gjorde vi inte så mycket efter lunch, chillade lite bara. Sen gick jag hem idag, mitt lås till cykeln vill inte det jag vill. Men sånt är väll livet, haha. Ska på träning idag då, känns bra. Vill verkligen träna. Men nu ska jag kolla lite på Joey. Ha det :)


Alexandra Öhman ville vara med på bild, alltid kul :)

torsdag

Ja då var det torsdag då, en dag närmare fredag ;p Nej men, skolan är inte så farlig. TYycker faktist att det är kul, ibland i alla fall. Hade svenska idag på förmiddagen, jag, steff och alle redovisade och jag tyckte det gick bra. Sen jobbade jag lite med dikten asså det är super svårt. Sen efter lunchen hade vi ea och idrott. Vi körde pingis på idrotten, det sööög. Förlåt men dte är inte kul. Men vad ska man göra, bara att gilla läget lixom.
Nu har jag suttit och pluggat när jag kom hem från skolan. Pappa och syster är sjuka så det har varit jättetyst. Nu har jag inte så mycket kvar att göra i plugget, vilket känns bra. Förutom att jag har matteprovpå tisdag ;p Tror att jag ska sluta skriva nu, hoppas att maten snart är klar. Jag är jättehungrig, sen blir det en löprunda efter maten. Caio! :)


.

                                                         

              Om jag skulle åka bort, skulle du bry dig?

Om jag skulle byta skola, skulle du bry dig?

Om jag skulle flytta, skulle du bry dig?

Om jag skulle försvinna, skulle du bry dig?

-Nej, för enligt dig kommer jag alltid finnas här.


onsdag

shena :) sitter och pluggar, men tänkte klämma in ett inlägg. Jag har haft hemkunskap hela dagen. så jag är fortfarande mätt. Det gick mycket bra, efterrätten var väll dåfär men annars gick allting jätte bra. Jag tror att sussi också tyckte att det gick bra. Vilket är dte viktigaste(a) Ska på träning idag då, klockan sju.Men jag tror nog att jag kommer att springa kanske tre kilometer innan för jag känner mig bubblet så tjock typ, haha. Men nu ska jag faktist sluta skriva och plugga istället. pussokram 


!!

Nu får ni faktiskt ta och KOMMENTERA! jag blir ledsen i ögat när jag ser det här.


tisdag, 10 februari

tjingelipling :) Sitter och äter fil och macka, ska på träning klokan fem. Har varit en bra dag idag tycker jag. Hade matte på förmiddagen, det gick väll sådär. Det är svårt, tycker jag(a) Sen efter lunchen hade vi bild, man fick ha med sig sin kamera. Så vi var ute och tog massa kort. Kommer längre ner. Det gick riktigt bar och jag hade kul också. Ett stort plus. Sen cyklade jag direkt hem och nu sitter jag här. Träning snart, jag känner verkligen för det. vilket är jättekul.
men nu kommer lite bilder :)


Dagens outfit: Men hade tubkjol istället. Skärp och linne från MQ. sen mini jacka från Gina.

Bilder:)

Modell: Alexandra
Fotograf: Jag



modell:steff
fotograf: jag



Fotograf: jag


Modell: Alle och steff
fotograf: jag

Fler bilder under veckan :)


9 februari, måndag

Hejsan (: Ja idag var det då måndag igen, slut på helgen alltså. Men det känns ändå bra. Det är lite saker som ändå måste vara klara den här veckan, men det är lungt. Hade spanska på förmiddagen. Jag och alle blev klara med projektuppgiften, så det känns bra. Hade EA efter lunchen, jobbade klart hemkunskapen och lite svenska.  Efter skolan var jag med alexandra arrhen, vi har inte varit med varandra på suuuper länge så det var kul. Vi gick först till centrum, skulle kolla om jag kunde jobba på MQ. Gissa vad.. JAG FICK DET! :D det känns jätte bra, slipper jag oroa mig över det. Är jätte hungrig, har varit ute och sprungit och kommit ur duschen precis, så nu dax för fil. Caaaio :)



Jag och Alle i sommras :)

17.49

Har precis kommit ur duschen, tänkte att jag hinner att skriva lite. Klockan sex börjar one tree hill, mycket viktigt ;p Det gick riktigt bar på träningen idag, förutom att jag blev as sur på slutet, men vi behöver inte ta upp varför. Jag körde faktist handvolt-en och en halv skruv på tumbling, känns riktigt bra. Det gick bra på trampet och trampolin också, men tumbling gick bäst. Innan träningen var jag lite med karro, vi typ pratade och skrattade lite, hah. Men dte var trevligt.  Nu ska ag öva på lite glosor innan jag kollar på tv, ha det bra! :)

 
Bild från idag :)

söndag

God förmiddag :) Tänkte att jag skulle lägga in lite bir från igår. Sen tror jag att jag ska plugga lite engelska. Den ska vara inne vecka åtta så jag tror nog att jag ska börja. Jag försökte förut men det blev inte alls bra. Så nu ska jag göra det bättre. Så det blir nog lite plugg idag också, eftersom Gossip Girl och One tree hill börjar så vill jag se på det. Så det blir nog läxor innan träningen. Men då har jag det gjort. Aja, nukomemr lite bilder.

Shopping
    
1. Jeansjacka
2. "mini jacka"
3. sjal
4. Nitskärp
5. Väska

Tjejkvällen
   
1. Kvällen outfit
2. tjejorna vid middan
3. De hade bakat muffins till mig :)
4. älskar er tjejer

nu ska jag sluta skriva, PUSS!


23.14

Jag ska snart gå och lägga mig, är jättetrött. Men man kan alltid skriva ett inlägg till om man kommer ihåg(a) Det var en jätterolig kväll, vi åt middag, pratade en massa, spelade lite guitar hero och sedan kollade lite på film. Har tagit lite kort men jag lägger upp det imorgon istället. Kommer också lägga upp bilderna på kläderna jag köpte idag. Men nu ska jag dra mig till min säng, Godnatt :)

16.20

Jag har inte tid att skriva igentligen. Men jag måste. Jag var och handlade till middagen ikväll. Sen har jag varit och shoppat lite också, jag tror jag blir beroende. Jag shoppa en jeansjacka från gina, ett skärp, en väska, en sjal och en "mini jacka" från MQ. Men nu måste jag göra mig klar, ha en bra kväll, det ska i alla fall jag!

PUSS


lördag

God morgon:) Sitter och kollar lite på Beyond the break, jag tycker verkligen att serien är jätte bra. Sen såg jag i reklamen att Gossip Girl börjar i morgon igen, jag blev jätte glad. Sen så behöver jag det till mitt engelska projekt också. Sen skrev jag inget igår heller, men jag tänkte göra det nu. 
Jag var i skolan till klockan två. Hade no "prov" idag och jag hoppas att det går bra, men men. Sen cyklade jag hem typ direkt när skolan slutade. Sen så drog jag mig till träningen klockan fem, det gick helt okej men det kunde ha gtt bättre. Sen så cyklade jag hem och duschade och sedan till min faster. Vi spelade typ guitar hero, hela kvällen. Vi var hemma klockan 12 och jag gick och lade mig klockan 1. 

Ja idag är det lördag då och en del att göra. Vännerna kommer ikväll och vi ska ha en lite tjejkväll här hemma. Ska bli jätteroligt. Så jag och mamma måste handla och sånt. Sen skulle jag vilja åka en sväng till centrum och kolla lite. mEN NU SKA JAG KOLLA PÅ TV, HA DET! :)

 

torsdag

Tudilu :) jag vet att jag inte skrev något igår, men jag kom hem från träningen kanske kvart ver nio. Jag var så otroligt trött, att jag gick och lade mig på en gång. Jag var med karro efter skolan, innan träningen. Sen drog vi oss dit vid sju, vi var typ redan då trötta, men men vad ska man göra. Vi finslipade friståendet, så att det sitter sen. Det gick väl helt okej, men jag var verkligen super trött. Vilket var ett minus.

Ja idag var det torsdag då, var i skolan. Hade svenska på förmiddagen, vi jobbade på grupparbetet och det gick bra. Vi är så gått som klara nu. Ska redovisas nästa pass. Sen var det idrott och ea efter lunchen. Jag och karro sprang in i omklädningsrummet efter gympan, vi fick gå lite tidigare(a) Bytte om och sedan direkt till åget. Vi kom till stan vid halv tyra, jag köpte en kjol och ett par jeans och är super nöjd. Hittade en jättefin jeansjacka på MQ som jag tror att jag ska köpa. Vi fikade lite, sen drog vi hem vid kvart över sju.  Nu ska jag hoppa i duschen, ha det :)

 Fridas Present :)


Onsdags och Torsdags outfit
           
Jeans: JC                Jeans: Weekday
Vit tröja: MQ            Linne: MQ
"Mini jacka": Gina  Adidas: RedDevil

Stans inköp
      
Jeans: Weekday Kjol: TopShop

PUSS

15.29

Nu har jag kommit hem från skolan, har varit en bra dag idag. Hade matte som jag sa på förmiddagen, jode faktist tre sidor :) Jag är stolt, nej men det gickfaktiskt bra. Det är kul när jag förstår i alla fall. Hade bild sen, vår bild lärare tyckte att min täckning var jätte fin, så det känns också bra. Idag är det träning också, så jag  får hoppas att det slutar bra det med. Hoppas att vi skruvar lite, då blir jag glad :) Ska kanske ut och fota snart, ha det!


En annan bild från igår :)

tisdag

God morgon :) Skrev bara ett inlägg igår så jag tänkte att jag kunde skriva lite idag också. Jag sprang igår, det var typ en vecka sedan så det kändes bra att jag gjorde det. Det behövdes ;p Sen så kollade jag lite på Lipstick Jungle och sen så ville jag fota lite, så jag tog kameran och gick in i badrummet, okej det där kan ju bli fel. Men det var inte s jag emnade, ni får se nedanför den :) Ja det var måndagen då.
Idag är det tisdag och det är träning, vet inte om jag ska ut och fota lite innan, vi får se. Sen har jag matte nu på förmiddagen, matte är helt okej, så det här kan nog bli en bra dag. Men nu ska jag sluta skriva och dra mig till skolan.
Ha en bra dag! :)


En bild från igår :)

hallå!

NU FÅR NI FAKTISKT TA OCH KOMMENTERA! 
Ni är verkligen super dåliga på det komigen nu så jag blir lite glad, snälla?! (a)



Jag är jätte stolt över bilden :)

2 februari, måndag

halloj på er :)
Vet inte varför men jag känner mig jätte trött och bara tråkig. Känns som om allt bara är bajs, vilket det inte är men ibland har man bara sånna peioder. Så det är bara att leva med det ;p haha, men jag hade faktist riktigt kul idag i skolan fast jag inte alls såg fram emot det när jag vaknade idag. Vi hade spanska på förmiddagen och började med ett projekt, han brukar aldrig göra något sånt så det är väll kul. Jag och alle ska jobba med varndra och sedan redovisa det muntligt. Jag suger på spanska, så det här kan bara nli fel, haha. Men jag och alle hade jätte kul när vi jobbade så det här komemr bli skit bra. Efter lunch hade vi EA, jag jobbade med alle och steff. Vi har ett grupparbete i svenskan som vi ska göra. De är mycket smartare än mig men det får man väl ta (; Men vi hade kul ändå. Sen när jag kom hem läste jag i min engelska bok, två sidor hah(a) sen började jag på min dikt vi ska skriva i svenskan. Men nu ska jag sluta, tror jag ska ut och springa sen. Ha det gött :)

Dagens Outfit

Vit tröja: MQ (tror jag)
Svart "väst": MQ
Jeans: Gina
Tycker jag har så tråkiga kläder nu men det ska shoppas nya snart :)

PUSS


17.38

Har typ precis ätit mat, någon pasta med kött och champinjonsås :p Jo men det var gott. Tror att jag ska hoppa i duschen snart har ju varit på träning, vet inte om vi ska gåpå prommis jag och mamma. För om vi ska gå snart så duschar jag efter det tror jag. Det gick helt okej på träningen, var jätte trött men andå så var det inte så farligt i kroppen i alla fall. Jag och karro bestämmde i alla fall att vi ska åka till stan på onsdag, kolla på något snyggt att ha på sig på lördag.  Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från igår :)


Kvällens outfit, tröja och tubkjol.

snö

blomma

suddig kida och skarp blomma

systers ögon

Kommer komma lite olika bilder i inläggen. Blir så många om jag ska lägga in alla nu! ;p
puss o kram

söndagsmorgon

God morgon :)
Sitter och kollar lite på tv, vaknade typ precis önskade att jag hade gått upp lite tidigare men men. Det var i alla fall jätte trevligt igår, vi åt mat och fikade lite. Mormor och morfar var kvar till sist, de prommenerade hem, så vi följde med och tog en extra sväng klockan tio typ. Var jätte skönt att röra på sig man kännde sig lite uppsvullen ;p Jag vi pengar igår av alla, haha men det är alltid trevligt. Mormor skulle ha köpt ett par jeans som inte fanns så för de pengarna blir det jeans.
Idag ska jag gå på träning, har inte tränat på tre dagar och det känns blää kan jag säga. Tror faktist inte jag ska göra något annat, jag orkar inte. Men nu ska jag äta frulle, pusshej :)

RSS 2.0