nyårsafton

helloj på er :)
Idag var det nyårsafton då, det är ju trevligt. Vad ska alla göra ikväll då? Familjen ska i lla fall till grannen, de har två små barn, eller små och små, killen är sju eller åtta tror jag, och tjejen är fyra. Men jag är inte riktigt säker :p Så jag får väll leka med dem, hahah. Men men sånt är livet lixom, fast det gör mig faktist ingenting. Så vi ska till dem klockan sex, eller mamma och pappa ska för att dom ska hjälpa till med maten. Så jag tror att jag också går dit vid sex. Okej, men hur har dgen varit då, själv har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid kvart över nio kanske så jag gick upp. Sen var det mest tv tittande, efter det gick jag på en prommenad i ungefär en timme och en halv timme om inte mer. Var super skönt, lite kallt i början men sen på slutet blev det riktigt fint prommenad väder. Sen har jag inte gjort någonting mer, men nu ska jag nog ta och vila lite och sen väntar jag på min vän karro som skulle ringa mig, men vet inte varför :p
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

 

Peas and love

Tisdag

Hellu :)
Jag vet att jag inte skrev något inlägg igår, men jag orkade inte. Fast jag hade all tid i värden att göra det, igår var det bara en slapp dag för mig, jag gjorde ingenting. Okej, det kan vara skönt ibland att bara chilla men tillslut blir det riktigt trist, vilket det blev för mig igår. Så på kvällen gick jag på en lång prommis med mamma, var skönt, men andå suuuper kallt. Vi var helt nerfrysta när vi kom hem, men tur var det att pappa hade satt på bastun(a) Det var min måndag.

Ja tisdag då, klockan är bara ett, men ska nog inte göra så mycket idag heller. Klockan tre ska jag möta mamma utanför simmhallen hör att vi ska träna, gud vad skulle jag göra utan träningen. Jag skulle bara sitta hemma typ :p men jag älskar verkligen att träna och nu har jag inte gymnastik heller, den börjar typ den 13 jan. Vilket jag tycker är super dåligt, men vad kan jag göra lixom. Men nu ska jag fprtsätta att ha tråkigt, hare bra :)

Måste bra lägga in den här bilden på min syster, älskar den


Peas and love

söndag,

Ja då var det söndag då, gud vad veckorna går fort. Denna vecka kommer nog gå jätte snabbt bara för att vi börjar på onsdag näst nästa vecka. Men jag ska inte gnälla vi har faktist två extra dagar på jullovet. Ja vad har jag gjort idag då, samma som i lördags inte alls mycket. Var på gymmet vid 11 tiden och sen prommenerade jag och mamma hem. Sen åt vi pannkakor med grädde(a) jätte gott! Sen nät vi kom hem gick jag in i mitt rum och såg ett an av mina hundar(kida) hade åtit upp allt godis i min paradisask, vilket inte alls är bra. Så mamma ringde veterinären och hon sa att det var bra om hon kräktes, vilket hon gjorde. Så vi behövde inte åka in med henne. Och nu är hon pick igen och hungrig ;p
Sen har jag bara suttit hemma och degat, men jag har tagit lite bilder på kläderna jag köpte som jag självklart ska visa nedanför. Men nu orkar jag inte skriva hem hare bra!

Outfit 1
Vardag Lite finare

Outfit 2
Vardag Lite finare

Outfit 3
vardag Lite finare

Outfit 4
Vardag Lite finare

Så vad tyckern ni?! Vilken tycker ni bäst om? :)


syster, lördag

Lördag var det då!
Han inte skriva något inlägg igår, men jag gjorde inte så mycket. Var ute och sprang på morgonen, sedan städade vi här hemma, mycket viktigt ;p Sedan åkte vi till intersport för att byta min systers adidas byxor och sen drog jag, mamma och pappa till centrum för att kolla lite. Tyckte inte att det fanns något kul i någon affär om jag ska vara ärlig. Sen åkte vi till en pizzeria och köpte hem mat. hade inte ätit poizza på jätte länge så det var gott. Sen hade jag jääätte tråkigt under eftermiddagen, vi körde lite guitar hero. men efter det gjorde jag ingenting. Jag fick en locktång i julklapp, vilket var dumt eftersom att jag har lockit hår ;p men jag plattar det när jag har utsläppt. Men jag prövade den på min syster som har jätte fint och långt hår. Sminkade henne och tog lite kort. Hon blev riktigt snygg, kommer bild nere. Det var typ min lördag.

       Här har ni två av många bilder :)


Peas and love


shoppingdag, fredag

halloj alla glada :)
sitter här och slappar lite vid datan är ganska trött i kroppen om jag ska vara ärlig. Har varit i stan idag me bästus, vi åkte dit ungefär vid 10 tiden, skulle åkt vi halv tio men självklart så ska min kära vän komma lite sent. haha. Men det gick bra andå, så vi kom dit unt tjugo över tio istället. I början tyckte vi att det var lite med folk, men sedan när vi gick in på gina och weekday så ändrade vi oss, det var troligt mycket folk och otroliga köer men det gick bra ändå. På weekday köpte jag faktist ett par jeans på rean, brukar aldrig köpa kläder där men de här jeansen var riktigt snygga, karro köpte också ett par :p sedan gina där det var helt otroligt mycket folk så vi bytte tll en annan men det var lika mycket folk där om inte mer, där jag köpte en klänning, riktigt fin faktist. ska nog ha den på nyår med mina nya skor(a) bli det snyggt?!
Vi var också inne på Topshop där jag hittade en kjol och ett linne, det är lite annorlunda saker men jag gillar dem jätte mycket. Det är en lite annan stil, men jag tycker att topshop har lite annorlunda kläder men jag gillar det. Sedan var vi inne på MQ och kollade lite på rean, hittade ett linne ganska slapt som jag redan har fast den här var i blått. Hittade också en tröja till mamma som jag själv nog kommer använda(a') Sen fikade vi lite, bland allt shoppande vilket var skönt eftersom att jag inte han äta frukost så fick jag ta med mig två bananer. Sen åt jag och karro lunch med the family gjöthlén, haha hennes familj alltså :p det var jätte gott paste med oxfilé, mums.  sedan bar vi oss hemmåt, helt trötta men glada. Kom hem och åt lite mat, sedan var jag på en kort prommis med mamsen. Men nu tror jag att jag ska vara med min vän frida, så hare bra!

Kläderna
(klicka för större bild)

             

-Volang linne, topshop
-Klänning, Gina Tricot
-Blått "linne", MQ
-Kjol "vet att den är speciell", Topshop
-Jeans, weekday

julklappar, torsdag

hejsan :)
sa ju att jag skulle lägga in bilder på julklapparna jag fått, så då gör jag de nu. Måste skjunnda mig lite för jag behöver verkligen gå och läga mig ska upp vid typ sju i morgon. Men det är det värt ska till stan med bästus :) Okej så då lägger jag bara in dem så kan jag berätta om dagen i morgon!




                                                                 

1. Foundtion och mascara
2. Gossip Girl bok, engelsk
3. Paradisask, tjockis(a)
4 2 BH:ar, H&M
5. 2 par trosor, sisters
6. Spettstopp, gina
7. 1 200 kronor
8. Adidaströja
9. strumpbyxor
10. Klackskor, gladiatormodell

torsdag

Helloj bloggläsare :)
Hur var eran julafton då? Min var i alla fall jätte bra, med good mat och riktigt fina presenter. Vet att jag skulle skriva ett inlägg igår men jag han inte, min syster fick guitar hero i julklapp så vi att uppe och spelade det en riktigt lång tid ungefär till halv ett. Min farmor, farfar och gammelfarmor gick ungefär vid halv tio på kvällen, men det var jätte kul att träffa dem har inte gjort det på ett tag. Brukar inte träffa dem så ofta heller, men nu gjorde vi det vilket var trevligt. I alla fall så å vi mat ungefär vid sex tiden, efter det började jag och marre öppna julklappar, ska lägga in en bild på dem sen så kan ni få se vad jag fick, men jag är i alla fall super nöjd med dem. Då marre fick guitar hero så vi fixade ihop det och sen körde vi typ hela tiden, fick 98% en gång, känner mig riktigt stolt ;p

Men idag då, jo jag hade tänkt å vara med min käraste vän karolin. Vi pratade lite igår på sms och bestämmde att vi skulle leka. (a) Igentlgen frågade hon om vi skulle åka till stan, men ingenting är typ öppet imorgon, så vi tar det på fredag istället, då ska vi shoppa loss. Men skriver lite senare, ska äta lite frulle  :) hare bra!



Peas and love

Julafton

GOD JUL PÅ ER! :D
Guud vad mystigt att det är jul nu, och att det faktist har kommit lite snö också. Har varit hos mormor och morfar nu på morgonen och ätit lite gröt. Sen var vi tvunga att åka hem för att hinna till ica som stängde klockan 2. Sen ikväll kloclan sex kommer farmor, farfar och gammelfarmor till oss. Ska bli trevligt. Men nu ska jag inte skriva hem utan gå ner och sätta mig och kolla på kalleanka med familjen :) Skriver nog senare ikväll!

peas and love

En dag kvar! :)

Helloj (:
Då var det bara en dag kvar nu då till julafton, gud va mysigt. Men jag tycker andå inte att det känns som jul, i alla fall inte när man kollar ut. Mysigt att det är sol men varför kan det inte komma lite snö till julen. Aja vad ska man göra. 
Idag har jag faktist inte gjort speciellt mycket, varit hemma och chillat lite, mamma och pappa har varit ute och handlat julklappar hela dagen så jag och syster var själva hemma. När pappa kom hem så skjussade han mig och syster till centrum för att vi skulle handla present till mamma, så vi gjorde det. Efter körde vi till min faster och hennes sambo;p haha, säger inte sådär ofta. Så vi fick våran pesent eftersom att vi inte ska vara med dem på julafton. Men vi måste ändå öppna dem i morgon (; Sedan åkte vi hem, åt lite mat. Sen bestämmde sig jag och mamma för att ta en prommis, så vi promenerade till min moster och kusinerna, lämnade över våra paket. Då  vi också fick våra. Sen hem igen!
Och nu sitter jag här och skriver, men ska nog sluta med det nu! Hare bra :)


peas and love

måndag

shululu :)
Börjar faktist bli lite trött men tänkte att jag ändå kunde skriva ett litet inlägg inna jag drar mig till sängs. Har faktist gjort en hel del saker idag, först cuklade jag och mamma till gymmet idag igen ;p vi körde igenom hela kroppen med hård styrka sedan simmade vi i femton muniter, så det känns bra. Sedan cyklade vi hem, självklart när jag satt på tv så såg jag att Gossip Girl gick. en jag visste att det skulle visas men glömmd eatt spela in eftersom att jag inte såg början igår, så självklart kom jag dit jag redan hade sett, vilket var lite surt men aja. Hade riktigt tråkigt resten av dagen till typ hlv sju på kvällen då mamma undrade om vi skulle dra till stan, i början visste jag inte om jag hade lust men sen tänkta jag att jag inte hade något bättre för mig, så så blev det. Jag, mamma och syster cyklade till stationen och tog tåget till stan.

När vi kom till stan sågick vi först in på Åhlens bara för att kolla, sedan ville jag in på gina tricot eftersom Gia i jakan är så him la dålig, så vi gick in i på monki på vägen och hittade en jätte fin klänning. På gina hittade jag lite grejer som jag önskar mig i julklapp. Efter detgick vi in på pub för det var igentligen dit jag ville gå från början. Gick in på G-star för att kolla på jeans, och provade ett par jätte fina som jag önskar mig i födelsedagspresent, fyller år i januari ;p
Sedan stannade vi på ett fik och fikade lite, mycket mysigt. På väg hem på tåget så kom det och satt sig en gubbe som inte var speciellt trevlig så vi bytte vagn lite sådär smidigt, vilket såg lite kul ut, kan jag tänka mig(a) När vi kom hem så slog vi in lite julklappar och nu sitter jag här och berättar om min dag. Men nu ska jag sluta, hare bra!

Peas and Love 


4 advent

hallojsan :)
Har presic kommit ut duschen, har varit och tränat med mamma. Vi körde mest kondition idag och lite styrka bara, men gud vad jobbigt det var att pringa på bandet, då springer jag hälldre ute. Det känns som om man inte får någon luft. Det är typ det jag hr gjort under dagen som har gått, ska snart ut på en lite prommis bort till mormor. Annars har jag inte några andra planer för dagen. Ska lägga in en bild på förra veckans outfits men bara på tre av dagarna har inte tagit kort på de andra två. Sen har jag också bilder på tre olika outfits som jag tog igår när jag hade det tråkigt. Så nu tycker jag att ni ska kommentera vilken outfit ni tycker bästa om av de tre sista :)

Veckans outfit 
 
       Onsdag                           Fredag                              Måndag

Outfit
Vilken tycker ni bäst om? (:

lördag :)

halloj alla kära bloggläsare :)
Vet att jag inte har skrivit på tusen år, men jag har inte orkat och inte haft tid till det. Har varit mycket i skolan och sedan också träning på det. Har kännt att jag har velat ta det lungt och så den tiden jag har haft över (; Så nutänkte jag att jag det var ett bra tillfälle att skriva. Som jag sa har dagarna från måndag till torsdag varit plugg dagar har inte gjort så mycket annt än att plugga.

I fredags var det julavslutning, guuud vad sköönt äntligen lov. Känns som om jag har jobbat med skolarbete i flera månader i sträck så det känns verkligen som att jag behöver det här lovet. Vi började klockan halv nio men slutade runt kvart över tio, så det var inte en lång dag. Men jag var super nervös, mina v'nner hade bestämmst att de skulle sjunga på julavslutningen, jag skulle va med i början men hopade av. Men i sista sekunden tänkte jag att fan jag ska vara med, så jag kom in i matsalen, men vi han aldig öva vilket gjorde saken ännu pirrigare. Men det gick jätte bra, jag gjorde inte bort mig(a) Sen efter vi slutade skolan hade jag och karro bestämmt avv vi skulle vara med varandra så vi drog först till centrum. För jag skulle köpa en present till min syster. Sedan gick vi hem till karro och lagade fattigariddare, mycket gott(a)  Sedan packade karro ihop sina saker för att hon skulle sova hos mig till lördan. När vi kom hem till mig så tog vi lite fina och speciella kort, tils simon och tobbe stod utanför mig. Haha sen rignde de och sa att vi skulle kolla ut så vi gjorde de. Då stog de mitt ute på grös plätten utanför och tog av sig tröjan och börjae att svinga med den i luften och böjade speringa runt. Jag och karro dog av garv, vi tänkte springa ner och ta deras kläder och springa in men vi han inte. Så istället drog vi oss till hallen för att säga Hej. Hade igentligen träning och övernattning, men vi ville inte gå. Så vi gjorde de, vi fick låna emilias skolkatalog, så vi hade lite kul med den ;p Sen drog vi oss hemmåt. Jag och karro satt uppe och pratade och grät lite också, men det kändes mycket bra efteråt. Sedan somnade vi vid två.

På lördags morgonen vaknade vi faktist vid typ 10, bra för att vara karro ;p Men vi hade bara lite chill dag idag, gjorde inte så mycket men det var också trevligt. När karro gick hem, började jag och mamma baka knäck och marsipan bollar, vilket var oligt. Mina marsipan bollar blev lätt snyggast. Sen har jag inte gjort så mycket mer, hoppas att jag kan lura ut mamma på en liten prommis senare, men nu ska jag sluta skriva ha det bra :)

 Jag vet visst är vi super heta !? (;

tisdag

Hejsan alla glada :)
Tänkte lägga in ett litet inlägg om dagen, vet att jag inte gjorde det igår men jag orkade inte ;p Var inte något speciellt igår, var i skolan, hade spanska på morgonen ett av det roligaste spanska passen tro jag, men kanske var för att vi kollade på film, Hitta Nemo(a) Men det var i alla fall kul, sen hade jag Ea på eftermidagen, jobbade med engelskan, dbörjar ta sig nu vi är snart klara faktist ;p Sen på kvällen var jag ute och sprang, sen var det inget annat under måndagen, men det känndes som en bra dag.

Tisdagen då, jo vi hade Ea på förmiddagen som håller på i tre timmar, så jag, alle och linnea bestämmde oss för att cykla hem till mig och ta lite kort till Engelskan. Så det gjorde vi. Det gick bra vi hade våran skratt humor lite då och då, men vi fick faktist saker gjort. Ni undrar säkert varför vi tar kort till våran engelska uppgift men det är så att vi ska göra ett band och skriva assa olika saker om bandet och så, det är därför vi tar kort. Ska visa en bild nedanför. Sedan på eftermiddagen hade vi slöjd, jobbade med min jävla tomte som jag broderar, det går sååååå himla långsamt, vilket gör att det är mycket tråkigare. Men annars gick det bra, jag och jakob satt och var elaka mot savannah och tobbe, haha vilket var kul ;p Men nu måste jag bytaom ska på träning snart, hare bra :)



Peas and Love

3 Advent

Heej alla :)
Idag är det då tredje advent, bara en vecka och typ tre dagar kvar till julafton, och bara en vecka kvar i skolan sen är det lov mycket najs. Idag är det inte mycket som händer, ska på träning klockan halv två, men annars så är det bara chill hela dagen. Ska bli riktigt skönt att träna idag, har inte tränat gymnastik sen i tisdags, så hoppas att den här tråningen blir bra. Men nu ska jag städa rummet, ha det så bra :)

 

Peas and love

haha

PERSONLIGT
Namn: 
Izabella Karin Kopec
Födelsedag:   31 Januari
Smeknamn:  Bella, Bellson, Belli, men mest Bella
Ögonfärg:  blågrå typ ;s
Hårfärg: blondin
Längd:  1.65 tror jag
Högerhänt/vänsterhänt:  höger
Stjärntecken:  vattuman
Skostorlek:  38/39
Är dina föräldrar skilda:  nej :)
Dålig vana:  knäcka fingrarna, ska sluta

FAVORIT
Färg:
  nu, lila
Sport:  Gymnastik
Godis:  Choklad
Affär: MQ och gina tricot
Helgdag: Fredag & Lördag
Årstid: Vinter och sommar

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: 
jao
Rymt hemifrån:  nej, men nästan från dagis(a)
Sovit utomhus: jao, i tällt
Spytt i skolan:  naej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag:  självklart
Varit på scen: nja, tror inte det
Retats: det är klart

DU
Svär:
  jao, tyvär
Sjunger bra:  hah, nej
Duschar dagligen:  jap
Vill gifta dig:  ja
Kommer överens med dina föräldrar:  Ja, riktigt bra
Äger en ipod: ja, men en gammal
Sover med gosedjur:  nep

THIS OR THAT
Pepsi/cola:
  dricker inte läsk
Mc donalds/burger king:  Helst max
Choklad/vanilj:  choklad
Jordgubbar/blåbär:  jordgubbar
Kött/vegetarian:  kött
Tv/film:  tv
Adidas/nike:  adidas lätt
Kakor/paj:  båda(a)

KAN DU
Gå ner i splitt:
nej men spagat, är ju gymnast ;p
Skriva med båda händerna: nej, för man ser inte på vänster
Vissla: typ inte(a')
Blåsa en bubbla:  jap
Ha dina ögon i kors: hah,  ja
Nudda näsan med tungan: har försökt, men nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: 
mamma
Du pratade i telefon med:  casper
Du kramade: faster
Du skällde på: nova, hunden ;p
Du sportade med:  mamma

SENAST DU
Skrattade:
  några minuter sen
Grät:  va ett tag sen
Filmen du såg: Stick it

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: 
skog
Lyssnar du på musik nu: jaop
Vad har du på dig:  jeans, linne och en rosa tröja
Vad är det på din musmatta:  jag och syster på grönan

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: 
2st
Dricker du mjölk:  inte så mycket
Person du hatar mest: ingen men ogillar vissa
Vad borde man uppfinna: en del saker
Är du ett hälsofreak: neaj, de tycker jag inte
Vilket är det värsta vädret: snöslask


Lucia :)

Hejsan på er (:
vet att jag inte har skrivit på hela veckan typ, men som alltid har jag inte haft tid och inte orkat. Men det ska bli ändring på det nu, hoppas jag(a) Lucia idag, min pappa fyller år också, 36 han börjar bli gammal ;p
Veckan har annars varit bra, massa inlämningar och prov men det har gått bra. fick VG på mitt matteprov vilket jag tycker är skönt, tror jag kommer få det som slutbetyg :) Har haft inlämning i svenska, so och lite annat. Var jätte pinsamt på SOn eftersom jag glömmde bort vad Göran persson hette, så typ alla retade mig för det sen, men jag visste faktist att han hette det glömmde bort bara(a) Det ända jag har och göra nästa vecka är engelska sen är jag helt klar vilket är otroligt skönt, sen är det lov äntligen :)

Var inte på träningen igår, ville igentligen gå men viksjö hade luciatåg och det är ju bara en gång om året så då gick jag på det istället. Det var lite kronligt i början om jag skulle gå eller inte, eftersom karro också skulle med och så fanns det typ inga biljetter, men det var till den klockan sju. så det fanns igentligen. Menmen så karro och jag kom in i viksjöskolan av någon kille som hjälpte oss, så hon fick sin biljett. Jag hade redan en biljett som mammas vän hade fått tag på, eftersom hennes dotter skulle vara med och hon var jätte duktig tycker jag. Men hela luciatåget var hur grymt som helst, har aldrig sätt ett sånt bra luciatåg i hela mitt liv, så alla som var med ska vara riktigt stolta.

Idag har jag inte gjort så mycket, gick upp vid åtta sen åt frukost, sen så var mamma och jag ute och sprang en sväng, var skönt eftersom jag inte tränade igår. Sen cuklade vi till mormor och morfar för att baka pepparkakor, kusinerna var där också och hjälpte till. Var kul att träffa dem, gör inte det så ofta. Sedan cyklade vi hem, har inte gjort något sen dess. Kollade på filmen Stick it, tycker den är bra(a) Men nu ska jag sluta skriva, ha det bra :)

Peas and love  

Måndag

Hejsan alla glada :)
Har presic varit ute och sprungit känns riktigt bra (: Idag är det då måndag, början på ett riktigt helveta om jag ska vara riktigt ärlig, men ändå är jag på jätte bra humör. Hela den här veckan är fylld med provn och inlämmningar, men jag tor nog att det ska gå bra, eller jag hoppas det i alla fall. Idag hade jag spanska som ni kanske vet vid det här laget, men i alla fall. Hade prov, det kändes ganska bra, själv tycker jag att spanska provet aldrig känns riktigt bra. I alla fall var dethär det sista provet för dne här terminen, så det känns bra :) Hade ea på eftermiddagen, jobbade med lite matte och engelska, engelskan känns riktigt bra, det är inte riktigt mitt vassaste ämne så det är därför jag är så glas att det går bra. Jobbar tillsammans med alle och linnea, vi kommer har bästa egnelska projektet har vi bestämmt (a) får ju hoppas att det blir så också. Kom hem senare idag pågrund av att folk tog mina grejer och sprang ifrån mig hela tiden, så jag blev lite lack där kan jag ju säga(a) till slut fick jag mina grejer men andå, men ni kan ju bara ta er i rumpan (:
Sen när jag kom hem så visade jag mamma de där skorna jag ville ha och om hon kunde fixa det där, ni vet när man ska beställa skorna från en hemsida. Skorna är nersatta till typ 240 kr och frakten kostar typ hundra, så jag vet inte om jag ska köpa dem. tycker ni att jag ska köpa dem i alla fall? :)
 
  Tycker ni jag ska köpa skorna? (:

Outfits i veckan

Har bara tagit bilder på två av vekcans klädes val, men lägger in dem ia lla fall :)


                Tisdagens                                                           Fredagens
Vitt linne: MQ                                                   Lila linne: MQ
Tubkjol: Gina Tricot                                        Kjol, hög midja: MQ 
"Mini"Jacka: MQ                                            Kofta svart: H&M
Strumpyxor svarta: H&M                             Skärp: MQ


Fredag

shululu :)
vet att jag inte har skrivit på hur länge som helst men har inte haft tid och när jag väl haft det så funkar bloggen inte. Veckan har inte varit så speciell, Måndags, var det plugg och var också ute och sprang kändes skönt.
Sedan under tisdagen var det skola och träning efter det, träningen gick bra, körde handvolt 1 ½ skruv, fast jag ställde mig inte ;p men det hoas ja jag gör så snart som möjligt. Övade till uppvisningen som är i morgon, som jag inte vill gå på igentligen, tycker det är lite rörigt med allt. Sen måste jag också plugga MASSOR, har hur mycket inlämningar och provn nästa vecka, så i helgen blir det plugg i alla fall på söndagen.


Onsdags var det plugg som vanligt, stanade kvar i skolan och jobbade, sedan gick jag och karro hem till henne, vi åt fattigare riddare, mycket gott :) sedan drog vi direkt til konfan, efter konfan var det då träning, så jag och karro fick cukla som dårar till träningen, cyklade självklart till fel hall först ;p Torsdagen, jag stannade kvar lite i skolan för att plugga hemkunskap som jag har lämnat in idag, sedan hem, gick en prommis med syster och mamma till mormor. Sedan hem och gjorde klart lite på hemkunskapen.

Idag fredag, skola till två idag. Hade SO på förmiddagen, några åttor skulle idag också gå till ungdomsmotagningen, där vi skulle sitta och prata i grupper, indelade i tjej och kill ;p hahah  sedan på eftermiddagen skulle vi jobba ea i en timme. Åkte hem direkt efter skolan, chillade lite innan träningen började. Gick piss på träningen idag, allt var helt snurrigt och så, hopas det blir bättre i morgon då.  Känns nu som om jag inte alls har lust med uppvisning.

Men nu ska jag hoppa i duschen, puss o kram!


Måndag

Men hejsan på er:)

Har precis klivit ur duschen, var ute och sprang idag har inte gjort det på mer än en vecka så det var skönt. Vet att jag inte har skrivit i bloggen på ett tag men har inte haft tid. Hade i alla fall super kul i fredags med tjejorna :)
Lördagen var inge speciell, stadade på morgonen, sedan fick jag och mamma skjuss till lidingö för att några gympa vänner tävlade, de km 12/25 vilket är skit bra, bra jobbat tjejer. Sedan åkte vi till ica handlade lite och sedan hem och käkade. Efter blev det en liten prommis, sedan kollade jag på film med familjen, What happens in Vegas den var riktigt bra tycker jag :) Söndag var det träning, kändes riktigt bra att få träna igen har inte gjort det på en vecka. 
Måndag idag då, har inte varit något speciellt, spanska på förmiddagen, ni vet själva vad jag tycker. Sedan hade vi hemkunskap idag istället för EA, så jag gjorde riktigt mycket i de idag, jobbade lite med det när jag kom hem så nu känns det bra, det ska vara inne på fredag (; men nu ska jag ta något att äta, hare bra :)

puss o kram 


RSS 2.0