tisdag, 31 mars

Herregud! det har gått typ tre degar sen jag skrev sist, inte alls bra. Jag måste verkligen börja skärpa mig, men ni måste kommentera så blir jag glad. Idag har jag varit på träning, har inte tränat sen i onsdags, nästan en vecka sedan. Inte heller bra, men jag har varit sjuk. Idag i skolan hade jag matteprov, det kändes bra. Men man vet aldrig hur det slutar, får hoppas på det bästa. Hade musik efter lunchen, körde någon rit lek, var ganska kul. Bätter än att sjunga iallafall.

I söndags gjorde jag inte mycket, var på outlett. Jag köpte faktiskt ett par skor från stadium, ni vet som alla har. Haha, nej men de kostar bara 200 kronor, ett par rosa. Tyckte det var jättefina(a) I måndags var det första dagen sen helgen i skolan, kändes bra. Efter skolan gick jag på en prommis med karro, var skönt att prata lite. Har saktnat det, att bara gå och prata. Känns oftast jättebra.


Tagen av mig, från dagen med alexandra.


PUSS

20.50

Tänkte lägga in bilder från veckan! :) så får ni kommentera.

Tjejerna från i torsdags, i skolan på rasten.


Söt bild på alexandra, från torsdagen.


Min och julias efterrätt, otroligt gott!

PUSS

Lördag, 28 Mars

Tjenare! :) Står här och steker amerikanska pannkakor med Julia. Hon kom hit runt ett, då jag var på ica. Haha, det var väl lite pinsamt men min syster var hemma så det gick bra. Vi ska tjocka i oss pannkakor med frukt och choklad idag. Kanske hitta på något annat kul, men det är ungefär de jag ska göra idag. Innan julia kom hit städade jag mitt rum och satt och chillade lite vid tvn. Jag vaknade redan vid klockan halv åtta idag, var faktiskt skönt att gå upp tidigt. Det känns bra, för annars går dagen så himla fort, nej nu ska jag nog sluta skriva. Bilder kommer senare. Föör nu måste jag hjälpa julia, ha det bäst! :)


PUSS

Fredag, 27 Mars

Godkväll! :)
Sitter och kollar på Lets Dance, gick hem tidigare från träningen idag. Min kropp var inte riktigt pigg på träning, ont i halsen, huvudet och snorit vare. Men jag tränade lite, men det blev inte mycket. Det känns som om jag inte skrivit i bloggen på jättelänge, men jag ska bli bättre. Igår var jag med Alexandra Arrhen, som förresten fyller 14 år idag, GRATTIS ALLE! Hoppas du får en bra födelsedag.  Vi var iallafall hemma hos alle igår, fotade, spelade kort och sjöng sing star. Riktigt trevlig dag, måste vi göra om. 
Idag har jag bara varit i skolan och hade SO på förmiddagen, gick bra tycker jag. Känns verkligen som om jag fattar, vilket jag gillar (; Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv.


PUSS


Våffeldagen, 25 Mars

Tjoo bloggläsare! :)
Gud vilken dålig uppdatering, jag ber verkligen om ursäkt. Igår när jag kom hem efter träningen mådde jag välinte så jätte bra så jag gick och lade mig jättetidigt. Så jag han inte skriva något inlägg. Idag i skolan hade jag ea på förmiddagenb och engelska efter lunch. På ean fick det bli matte och på engelskan  fick vi göra något papper(gammalt nationella tror jag), jag är inte klar. Men jag får göra klart det imorgon. Sen efter skolan gick jag och tjejerna till konsum och köpte våffelsmet, gick till karro och började steka. Åt bara två eftersom att vi skulle äta de hemma också, karro åt 10 ST. Hon är verkligen inte normal, haha. Klockan sju är det träning, så hoppas dte går bra. Nu ska jag fortsätta titta på Tv, ha det bra! :)



PUSS

20.10

Heej!
Har precis kommit ur duschen, har varit ute och prungit med mamma. Det blev sju kilometer, känns faktiskt riktigt bra. Skönt nu när man kan springa längre, men tyvär så har ju snön fallit IGEN! Det är så otroligt trist, just då man tror att det ska bli vår så kommer den där jävla snön. Aja, finns väl ingenting att göra åt saken, men iallafall. Nu tycker jag att det ska sluta och att solen ska börja skina. Ja idag på spankan gjorde vi ingenting speciellt, bara jobbade i böckerna som vanligt. På ean fick det bli matte, men jag var tvungen att fråga jakob om hjälp några gånger, sorry för det Jakob. Men om man är snille som han får man skylla sig själv.  Hade ont i huvudet idag under eftermiddagen också, inte bra. Men det är nog för att jag har mycket i huvudet och allt är väl inte riktigt bra. Men nu måste jag ta tag i det och kämpa. Du får inte ge upp Bella! (; Nej nu ska jag sluta.


Foto: Jag

PUSS

23 Mars, Måndag

Godmorgon! Har precis gjort mig klar och ätit frukost. Gick upp klockan sex, som vanligt och gick på prommenad. Igår var jag på träning och bara var hemma och chillade. På träningen gick det väl sådär, det gick bra på tumbling men inte bra på trampett. Men det är bara att ta nya tag och göra det bättre nästa gång. Idag har jag spanka på förmiddagen och ea efter lunchen. Nej nu måste jag verkligen gå ut med hundarna, annars kommer min syster börja skrika på mig ;p haha. Skriver senare! :)


PUSS

21 Mars, Lördag

Godkväll :) Eller nått sånt, hah. Är jättetrött och orkar verkligen inte skriva värsta inlägget. Men idag på morgonen gick jag en långs med mamma, var super skönt. Sen kom savannah vid klockan halv tolv, vi valde ut vad vi skulle ha på oss idag och lite sånt. Sen tog vi bussen direkt till karro, bakade en kladdis till alle. Vi hade köpt present också, var lugna. Sen hos alle beställde vi pizza, hon bor mitt imot en pizzeria så det var prakiskt. Vi åt pratade en massa och sen körde vi singstar, fyfan! Asså gud va vi lät, folk som gick utanför måste ha dött. Men det var superkul, men sen hur det låter behöver vi inte ta upp. Sen satt vi oss och pratade lite. ja det var min kväll, nu ska jag typ dra mig till sängs är slut i kroppen. Men vi syns i morgon! Godnatt :)



PUSS

Fredag, 20 Mars

Tjenixen! :)
Har precis ätit mat, bakad potatis med olika rörer och sallad, mums. Idag har träningen skjutits fram en halvtimme, så vi slutade klockan åtta. Gillar den förra tiden bättre, så jag hoppas att vi håller oss till den. Det gick väl okej på träningen, inte dåligt och inte bra. Inann träningen idag var jag med karro, vi var i centrum. Jag lämnade en lapp till MQ som de skulle skriva på och karro letade också lite prao. Tror hon ska praoa i centrum, hoppas det iallafall.Sen köpte vi munkar och satt oss på tasty´s. Sen cyklade vi fort hem med mamma, ör att hinna till träningen. I skolan idag lämnade jag in projektet, det känns bra att det är gjort. Idag har det varit mest chill, vi har inte haft så mycket att göra. Men nu ska jag sluta att skriva och va social.


PUSS

19 Mars, torsdag

Hej!
Fan vad sur jag är! Jag hatar blogg.se, om du trycker på enter så händer något som jag att allt du skrivit bara försvinner. Gud jag hatar det, händer ofta. Sitter och kollar på topmodel och ska fixa lite med bilder. Var och fotade ute lite efter skolan. Tror att det blev några bra bilder.
Idag i skolan hade jag ea och idrott den sista timme. vilket var skönt, behövde verkligen den där ean. Så nu har jag bara motiveringe och kommentarerna till källorna sen är jag klar. Vilket är jätte skönt. På idrotten spelade vi basket, brukar inte gila den sporten. men det var faktiskt riktigt kul. Sen är det bara två veckor kvar sen är det påsklov. Gud vad skönt, ska åka till landet då. Jag älskar att åka till landet så det blir skönt.

PUSS

18 Mars, onsdag

Godmorgon!
Vilket fint väder det är idag, tycker ni inte? Själv blir ja på mycket bättre humör när det är sånt här väder. Man blir mycket gladare av att solen skiner. Ska snart dra mig till skolan, syster är ute med hundarna nu. Så efter det cyklar vi till skolan. Idag har jag hemkunskap på förmidaggen, jippi. Verkligen jättekul, önskar att jag hade ea. Fattar inte varför de lägger in hemkunskap under projektet, men vad ska jag göra. Men nu ska jag gå, hejdå :)


PUSS

17 Mars, tisdag

Godkväll på er :)
Sitter här i sängen och väntar på att Desperate Housewives ska börja. Kom hem från Kusinen klockan halv åtta, hon fyller sju är idag. Grattis Julia gumman! :) Vi var där och ät fika, så jag kännes mig som en köttbulle, haha men sånt får man ta när det är kalas ;p Innan vi drog till kusinerna så gjorde jag inte mycket, satt och läste lite Frida. Idag hade vi föreläsning och musik i skolan. Föreläsning tyckte jag var kul och musiken var väl sådär. Men det är inte direkt ett ämne jag gillar speicellt mycket. Inte min grej lixom.  Jag och karro var i centrum på rasten och jag glömde min strumpa där när jag provade ett par skor(a) Känns jätte pinsamt att säga så, men jag hade nylån strympbyxor under så jag glömde att jag inte hade på mig den ena. Men det pinsamma var att jag gick runt så i skolan. Ingen sa något till mig, förutom julia senare under dagen. Ja det var min roliga dag, eller vad man ska säga. Hur har rean dag varit idag då? Hoppas bra. Nu ska jag sluta.


PUSS


16 Mars, måndag

Hejsan!
Sitter och väntar på mamma som ska ut och springa. Ska cykla med, lite trist att jag inte själv ska springa. Är sjuk, har ont i halsen och hostar, så det känns inte som en jättebra ide. Men det är väl bra att vila också, men eftersom att det inte blir någon träning imorgon, så ville jag springa idag. Kusin fyller år imorgon, så det blir ingen träning och sen nu när jag är sjuk så har jag två anledningar. Idag var det först skoldagen för veckan, det kändes väl bra. Blev väl inte så jättemycket gjort på ean, vilket jag ångrar nu. Så nu får jag jobba, inge snack bara plugg. Sen efter skolan cyklade jag hem direkt. Kollade lite på tv och åt mackor med ett glas oboy. Nej nu ska jag cykla med mamma, hur har eran dag varit idag då?  Jag hoppas på bra, ha en skön kväll!


PUSS

15 Mars, söndag

Hej bloggen :) Har precis kommit från träningen, det var en super bra träning idag. Alla tre stationer gick bra, vilket känns otroligt skönt. Eftersom att det gick lite dåligt på några träningar där, men det r historia nu. Haha, nu är det bara att ta nya tag. Ja, sen så sprang vi idag som uppvärmning och det var jätteskönt, tror att det kommer att hjälpa oss en hel del. Innan träningen gjorde jag inte så mycket, satt och kollade på tv och sånt. Nu väntarjag bara på att maten ska bli klar och ska titta på Grey´s anatomy. Hinner ju inte kolla på det på onsdagar eftersom att jag har träning. Så nu ska jag sluta, skriver kanske senare.


PUSS


19.23

Sitter här och äter pannacotta med vitchoklad. Super gott! Har ni provat?, om inte måste ni göra det. Ja det har inte varit en sån speciellt dag idag. Kom hem från jenny vid halv tolv. Sen drog jag och gymade med mamma. Det gick jättebra, har ju inte gymmat på ett tag. Eftersom att gympan tar en del plats. Så det var skönt. Sen cyklade jag och mamma vidare till ica och handlade lite godis och sånt. Sen bar det hemmåt, satt mig och pluggade lite matte. Så nu har jag det gjort också, gör nog lite imorgon också. Sen så var vi på en kortis med hundarna också och nu sitter jag här med min pannacotta(a) Vad har ni gjort idag? :)

En bild från fredagen :)

PUSS

lördag, 14 Mars

God middag :) Har precis kommit från jenny, är lite trött men jag måste piggna till lite. Ska gå och träna snart med mamma, vill träna men känenr mig lite trött i kroppen. Men det blir nog bättre när jag börjar komma igång. Vi gick och lade oss klockan halv fyra igår. Först vaknade jag klockan halv åtta men sen somnade jag om vid 9. Sov sen till klockan halv elva. Så jag har faktiskt sovit :p Vi hade i alla fall jättekul igår. Vi åt mat vid klockan elva, haha. För att pizzeriorna hade stänkt så vi fick tacos hemma hos jenny. Vilket var väldigt snällt av hennes mamma tycker jag :) Sen satt vi uppe och pratade och ät godis. Det var en rolig kväll det. Men nu ska jag ner och äta havregrynsgröt. Annars komemr jag inte orka träna. Ha en bra dag! :)

Bild rån förra övernattningen :)


PUSS

Fredag, 13 mars

Hejsan bloggläsare :) Har precis kommit hem från skolan och sitter nu och äter kaka(a) Jag vet jag är en tjockis, men det är fredag så det är lungan. Jag ser jättemycket framemot den här dagen. Först är det träning sen ska jag hem till Jenny med emilia, malin, emelinda. Så ska vi ha lite kul. Ska sova där, så det här blir nog det ända inlägget för idag.
Idag har det varit en bra dag, tycker jag. Var i skolan klockan halv nio, som alltid. Hade EA på förmiddagen, jobbade klart hemkunskapen. Så nu är den inlämnad. Ville jobba projekt men han inte. Sen efter lunch satt vi bara och chillade till kvart i två. Då det var månadenselev. Gissa vad?! Jag blev det, en av sex elever det är inte illa det. Fast jag blev super förvånad, haha. Nu sitter jag här och tråkar. Jag ska nog packa tills ikväll också, har inte gjort det. Så det måste jag nog göra. Ha det bäst ikväll! :) Men jag kommer ha det bättra(a)



PUSS

Torsdag, 12 Mars

Ja klockan är en del, tycker jag(a) Så det blir bara ett kort inlägg, eftersom att jag har lovat att bli bättre. Kom hem från mormor lite sent, hon fyllde 65 år! Grattis Mormor :) Jag har ätit otroligt mycket och det känns som om jag ska spricka. Det blev italiensk buffé, det var super gott! Sen var det kakor och tårta till efterrätt. Så jag har nog gått upp två kilo eller så. Var i alla fall trevligt, fick träffa lite av mormors vänninor. Haha! Sen har jag bara varit i skolan idag, hade föreläsning, ea och Idrott. Men nu ska jag ta och hoppa i sängen, upp sex i morgon igen.

Kusinerna och syster :)

PUSS

11 Mars, onsdag

Tudilu i stugan :) Känns som om det var jätte länge sen jag skreb, ledsen för det. Känns som om jag säger det hela tiden, men inte blir det bättre för det. Men jag ska skärpa mig, sista gången jag säger det nu. Igår hände det inte så mycket. En vanlig skoldag bara, efter var jag med karro. Tills klockan fem, sen var det dax för träning. Gick väl inte så jättebra men det är bara bita ihop och ta nya tag. 
Ja idag hade jag EA, hela dagen. Så otroligt skönt. Det kändes som om jag fick mycket gjort också. Jobbade med projektet och hemkunskap. Skriver om dödshjälp, där jag ska göra kampanjer både mot och för. Det är lite krångligt. Mne jag tror nog att det blir bra tillslut. Nu ska jag bara sitta vid datan och ta det lugnt. Klockan fyra kommer moster och kusinerna. Ska bli kul har inte träffat dem på ett tag. Brukar inte träffa dem så ofta, men det blir två dagar irad nu. Eftersom mormor fyller år i morgon. Men nu ska jag sluta!

 
PUSS

Måndag, 9 mars

Tjenixen :) blev ett sent måndags inlägg idag. Jag känner att jag blir slarvigare och slarvigare. Men det är nu när skolan börjar komma igång mer och jag har träningar också. Så ni får ursäkta att jag är dåliga på att skriva inlägg. Vi har ju fått datorer i skolan men vi får inte använda dem till något annat än skolarbete. Vilket suger, men vad ska man göra. Ja idag hade vi spanska och so föreläsning. På spanskan åt vi bullar, haha ;p snacka om tjockisskola, men vi brukar aldrig få göra sånt annars. Iallafall inte spanska grupperna. På so föreläsningen satt alla och var datanördar. Okej inte alla men en del. Eftersom att vi får anntäckna och spela in stefan på lekrionerna. Så är det klart att man använder dem.
Efter skolan gjorde jag inte mycket. Åt middag och sedan sprang jag och mamma en runda. 7 kilometer fick det bli den här gången, känns att man börjar öka lite nu till sommar och våren. Vilket är jättekul. Nu ska jag äta klart filen och sedan lägga mig i sängen. Är helt slut!
 
Några gympa tjejer och Jonas jakobsson :)

PUSS

citat

"Att våga är att förlora fotfästet en liten stund.
           Att inte våga är att förlora sig själv."


Söndag, 8 Mars

Godmorgon alla glada :) Sitter vid datan här och har precis vaknat . Min syster sitter och kolar på något skit program. Nej skoja, men något med hästar och det är inte min grej. Så idag blir det bara datorn jag stirrar på. Idag händer inte mycket. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på. Men jag tror att det blir plugg och sedan träning. Jag känner mig jätte taggad fär träning har inte tränat på tre dagar ;o det är hämst. Sen har jag ätit massa skit. Så nu ska det bli ändring på det, ska sluta äta sånt skit och träna mycket. Mycket frukt ska det bli. Ja det är det jag har att berätta. Vad ska ni hitta på idag då? :)

PUSS

Lördag, 7 Mars

Nu gjorde jag såhär idag igen. Jag skriver ett inlägg i slutet på dagen och jag som sa att jag inte skulle göra det igen. Men sånt som händer, ska inte upprepas. Hoppas jag iallafall. Men nu ska jag berätta om dagen. Jag gick upp klockan halv nio idag, sådär lagom. Kändes att jag hade fått en jättebra sömn. Jag kände mig jätteutvilad är jag vaknade på morgonen. Sen pluggade jag i ungefär 45 minuter, men han med riktigt mycket. Blir nog plugg imorgon också.  Sen drog jag till hallen, Hjälpte till med fikat och väntade på att Jonas Jacobsson, en OS medaljör i skytte. Han skulle ha en föreläsning i hallen klockan tre. Det var en jätte bra föreläsning och jag känner att jag kommer ha nytta av den i gymnastiken. Det fans ett jättebra citat som jag ska lägga in senare. Men alexandra har det så jag ska be henne ge mig det. Nu sitter jag här och väntar på maten, tacos(a) ska bli jättegott. Nej nu ska jag läsa Chic  och snart äta. Hur har eran dag varit då? :)


PUSS


Fredag, 6 mars

Hejsan :) Gud vilken dålig uppdatering. Jag har verkligen haft fullt upp idag, så det är därför jag inte har skrivit i bloggen. Jag är verkligen ledsen för det. Men jag ska skärpa mig. Jag var i skolan idag vid halv nio då. Börja med en projektuppstart, gick bra men lite krångligt tycker jag. Men det ska nog gå bra. Sen hade vi svenska och lite EA. Vi gick runt och skrev av olika författare på svenskan. Var väl inte speciellt kul men sånt är livet. Sen klockan halv ett, fick vi datorerna. Jag komemr inte ihåg om jag har skrivit det men några elever är med i ett projekt, som några datasnubbar skööter. Haha, bra förklarat jag vet. Men vi ska iallafall ha ett par nya datorer som precis kommit ut. Fast dehär datorerna har ett program som inte ens sommit ut på marknaden än, coolt va? (a) Så det ska iallafall bli jättekul. Hade föreläsning om datorerna i en timme. sen slutade skolan två.
Efter plugget drog jag mig till stationen och mötte upp emilia. Sen kom malin med bussen. Efter det gick vi ner till centrum och väntade på jenny och karro som sedan skulle komma. Sen fikade vi lite, sen sprang vi som dårar till bussen. sen var vi hemma hos mig. Jenny blev helt galen i mina skor och kläder, roligflicka det (; Och ja jenny du ska få låna skärpet, haha. Sen klockan sex hämtade pappa oss och körde oss till bowlingen. Vi hade jättekul när vi åt och när vi spelade. Hade jätte trevlig kväll tjejer!
nu måste jag verkligen gå och lägga mig i sängen, sov gott! :)

PUSS

16.07

Hejsan (: Sitter här och äter frukt med kezo och cashewnötter, min sya favorit. Det är jätte gott och nyttigt också. Jag hade skrivit jätte mycket sen bara försvann det. Vilket suger. Jag hatar när det händer. Så nu orkar jag inte sitta och förklara om allting igen. Sitter iallafall och pluggar med hemkunskapen, det handlar typ om allsidig kost m.m. Inte min starka sida kanske men vad ska man göra lixom.  Ja idag hade vi i allafall idrottsdag, jag och vännerna hade valt badminton. Det var faktiskt jättekul, trodde inte det. Jag, savannah, julia och alle köpte lunch på statoil, haha. Tycker synd om de som jobbade där, men det är en annan historia (; nej nu kan jag inte sitta här och lata mig. Måste fortsätta att jobba med hemkunskapen, ha det gött! :)

Visst är bilden gulig (;

PUSS

18.23

Hur har dagen varit då? :) Min har i alla fall varit bra. Började skolan klockan nio, hade matte på förmiddagen. Det gick bra, men det fanns ändå dåliga nyheter. Vi ska ha prov vecka 14. De två kommande veckorna är det projekt alltså inge matte. Vilket betyder att vi får ett mattepass innan provet. Hon sa att hon skulel försöka kämma in ett mattepass under projektveckorna, men ändå. Det är för lite tid för att träna till. Dessutom har vi ju inte bara matten att tänka på. Så den här perioden blir jobbig. Men det får man väll ta, eller?
Efter lunchen hade vi EA, jobbade självklart matte, det behövs lixom. Sen klockan tre cyklade jag hem med syster. Snart är det dax för träning. Friståendeträning. Det känns bra, kommer nog bli trött mot slutet, men sånr ät livet. kommer i alla fall sova gott i natt, haha.

Vill bara säga att det var super kul att träffa alla vänenr igen. Stefanie och Alexandra som varit utomlans , var otroligt bruna. Men det var kul att se dem iallafall, haha. Nej skoja bara, jag har saknat dem jätte mycket. Förresten, tack alexandra för kortet :) Vill också säga,
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! :)<3


Alexandra 15 år ! :)
(fick bli den här bilden, hon vill aldrig vara med på kort ;p)

4 Mars, onsdag

God morgon :)
Sitter och kollar på lite tv, som alltid på morgonen. Jag har varit vaken ett tag nu och jag har mycket tid kvar tills skolan börjar. Jag gick upp kvart över fem idag. Gick ut med mamma och prommenerade, ca en timme. Det är jätte skönt att gå på morgonen, man blir mycket piggare. Egentligen brukar mamma gå upp klockan sex, men hon skulle till tandläkaren så det var därför jag gick upp klockan fem. Så det är inte så att jag går upp klockan fem varje dag. Ja idag är det första skloldagen sen lovet. Känns faktist bra att börja igen. De här dagarna kommer inte attvara såjobbiga tror jag, så det känns bra. Ja idag är det då träning klockan sju, om jag nu komemr orka vara uppe så länge. Nej skoja bara men det komemr bli jobbigt att vara uppe och träna till nio. Men nu ska jag sluta, ha en bra dag!   


PUSS

16.40

Jag har klätt på mig tränings kläderna nu och ska snart dra mig till träningen. Jag känenr mig riktigt taggad idag så vi får hoppas på det bästa. Jag var ju i centrum idag med karro en stund. Jag shoppade faktist vilket jag inte trodde. Men det är alltid kul med nytt i garderoben. Problemet är att jag nu är pank. Men sånt är livet. Får pengar den 20 mars, så det är bara att vänta. Jag och karro var i en secon hand butik och båda fyndade. Jag köpte en skjorta för 5 kr, kan ni fatta? :o Sen i ventrum handlade jag ett par vita converse(a) Jag är överlycklig, nu har jag äntligen ett par. Sen köpte jag ett brunt flätat skärp från MQ. Ja det var allt. Bilder komemr senare. För nu måste jag verkligen dra mig till träningen. Ha det bra alla goa och glada! :)


Bild från i fredags.

PUSS

3 mars, tisdag

hejsan:) har precis pratat klart med karro i telefon. Vi ska till centrum ungefär nu, haha. Så jag ska bara skriva ett snabbt inlägg och sedan klä på mig kläder och sätta mig på cykeln. Känns som om det var jätte länge sen jag cyklade, så vi får se om jag komemr fram hel. Skojade bara, jag cyklar hela tiden vart jag än ska så det ska nog gå bra. Jag ska inte kolla på något speciellt men skulle vara kul om jag hittade något. Komemr cykla hem vid kvart i fyra kanske. Ska träna klockan fem och man måste ju äta innan. Så nu ska jag dra mig, ha det bra!


Dagens outfit: Jeans: Weekday, Svart linne: MQ, "Mini jacka": gina trcot, sjal: H&M

PUSS

20.10

Har precis varit ute och sprungit och ska snart hoppa i duschen. Det är ungefär det jag har gjort idag. Har varit ganska trist, men ska jag vara ärlig har jag inte riktigt orkat. Men det var jätteskönt att springa, det kändes som om det behövdes. Det gick bra, fast det var en vecka sen jag sprang. Men man behöver ju vila ibland. Ja det var min dag, hur har eran dag varit då? :) Jag hoppas att ni haft det bra i alla fall.
Jag har varit inne idag och kolat på lite kläder. Var inne på forever21.com. Brukar inte gå in där, eftersom frakten brukar vara så himla dyr. Men jag hittade ett par super läcra skor och två tröjor. Som jag gärna skulle vilja ha i garderoben. Är det någon som vet hur mycket frakten kostar på forever21? :)
Nej nu ska jag gå och köra lite styraka och duscha, ha det bäst!

Så vad tycker ni? :)

PUSS

12.39

Jag har glömt att berätta att jag beställde tröjan med Heidi Klum från Nelly. Jag älskar verkligen den tröjan. I alla fall så höll jag på att göra min lunch och kom på att den kanske hade kommit. Så jag gick ut och öppnade brevlådan och gissa vad?! Där låg min tröja(a) Jag blev superglad, så nu hänger den prydligt i min garderob. Jag älskar verkligen Nelly.com det tar ca 2 dagar att få det du beställt. Vilket är otroligt fort.
Ja idag händer inte mycket. Jag har precis ätit lunch och har ingen aning om vad jag ska göra. Jag trodde att jag skulle vara med karro men hon kunde tydligen inte. Så jag får väll försöka komma på något annat. Ja vad ska ni hitta på idag då, något kul? :) 
Ja det var allt för mig, ha det bra!

 
Nu är den min! :)

PUSS


2 Mars, måndag

Godmorgon :)
Sitter här och äter frukost, mackor. Mycket gott! Har suttit och läst ut min bok, sista millenium boken. Känns som om det tog hundra år, men nu är jag äntligen klar. Den var bra, men synd att den var lite seg. Det hände inte så jätte mycket vilket var tråkigt. Nu måste jag bara hitta en ny bok att läsa, några som har något förslag? :)
Ja idag var det måndag då, men har ingen aning om vad jag ska hitta på. Fåt hoppas att något dyker upp i alla fall. Några är ju och åker skidor med skolan idag, så får höra vilka som är hemma. Men nu ska jag sluta att skriva och kolla på tv. Nå får ha en bra dag, kram!

PUSS

20.15

Jag har inte varit så jätte uppdaterande idag. Sorry för det. Men jag har inte riktigt kännt för det, vet inte varför. Men jag har ändå inte gjort så mycket, har varit en lign dag. Vilket det brukar vara på söndagar. Man är trött och haft en jobbig vecka. Sen börjar ju skolan dagen efter. Då är det skönt att inte göra något. Fats i morgon är jag ledig och på tisdag. Vilket är jätteskönt, men ändå lite trist. Om du inte hottar på något att göra blir dagen lång och tråkigt. Så jag får ta att hitta på något det två sista dagarna på lovet. Ja nog om det nu. Jag var på träning idag i alla fall, det är det ända jag har gjort. Det gick bra, sattsade mycket på tsukan idag. Vilket var kul. Ja det var min dag, hur har eran varit då?  Får hoppas att ni haft det bra i alla fall. Ni ska jag kolla på Bones.


PUSS

12.46

Tjenare :) Ska dra mig till träningen snart. Men jag har precis blivit medlem i http://gratismode.se/, egentligen brukar jag inte blir medlem i sånt här. Men nu tänkte jag att man alltid kan rpöva. Det kanske lönar sig. Någon som brukar göra sånt här? och om brukar det funka för er? (; Ja ja, nog om det nu. Jag måste i alla fall skynda mig nu, annars komemr jag försent. Men ha en bra dag! :)

PUSS

Söndag, 1 mars


                                                                        GOD MORGON :)

RSS 2.0