karolinis besökar här på bloggishen :)

hellojsan ! <Det är kejrowlajni här :D
jag är hemma hos bellson och hjälper henne med utklädningskläder. fast mest sitter jag och tittar på när hon springer fram och tillbaka och slänger på sig ett och annatt färgsprakande klädesplagg. hon ser ut som en super hippie ! hahah, hon är skitsnygg ! (man blir som man umgås) nej, nu tror jag vi ska daska oss vidare hem till lilla mig. bellson har nämligen lovat att locka mig, eller mitt hår. och det kommer nog ta sin lilla tid. men har man lovat så har man. jag ska vara prinsessa förstår ni (a) vi får väl se hur det bli. men men, vi kommer ha gymt kul iaf.

sen vill jag barqa önska tuuuuusen pussar på min bästavän (: <3


peas, puss och kram / karro barro

torsdag :)

hellojsan (:
sitter här och tjockar mig lite med en allon paj(a) har varit i kista med mamma och pappa. berättar mer snart ska först berätta lite om gårdagen eftersom att det inte blev något igår. Hände inte något speciellt igentligen, först lite skola och sen var jag i centrum med karro, sen drog vi hem till henne. Hade konfa senare så det bar av klockan kvart i sex från karro. Blev ingen träning pågrund av konfan. Sen kom jag hem och åt, sen så kom det upp en grej och llt blev typ helt fel. men jag orkar inte ta upp det men vi har i alla fall rätt ut det idag, vilket är skönt.
Men idag då, har faktist varit en riktigt bra dag idag, var örst i skolan började med lite svenska, tror nog att det var det bästa svenska passet idag på hela terminen, men vi har ju fått tillbaka maria nu. Sen hade vi EA, fick tillbaka mina labbraporter, jag fick VG på båda känns bra :) Sen hade vi idrott var ju hemma två dagar från skolan i veckan pågrund av att jag var sjuk så jag hoppade gympan idag. Sen gick jag till centrum med mamma hon skulle kolla om hon skulle shoppa lite, men hon hittade ingenting så vi bestämmde att vi skulle åka till kista sen efter maten. Så vi åkte dit, kollade i lite affärer, jag är jätte stolt för jag fick ett par UGGs :D sen fick jag ett par gjörnborg trosor också som var jätte fina (: Mina föräldrar var riktigt snälla idag, undra vad som hände ;p skoja bara, nej men mamma hade sakt att jag inte skulle få ett ar dyra skor eftersom jag redan fått ett par, men andå ffick jag ett par uggs :) så jag är jätte glad, men nu ska jag gå!

puss o kram  

snööööö

Hej alla glada! :)
 ville bara lägga in några bilder, är sjuk idag också, fett trist. men imorgon blir det skola. Var ute med hundarna en snabbis och då täkte jag att jag kunde ta med kameran också, så jag tog några kort. Har bara laggt in två, men tyckte att de var jätte söta. Jag vet att min kamera suger ;p men skriver nog ett inlägg ikväll också, hare bra!



Bild: Kida


Bild: Kida och Nova

sjuuukling

baaajs, är sjuk, så jag har varit hemma idag. Vilket suger, jag hatar att vara sjuk. Har suttit inne oh myst lite och kollat på tv. Har kollat ut ibland det är så himla fint med snö, måste ut och ta lite kort någon dag så att inte snön försvinner, det är ju hur mycket snö som helst. Ska kolla med mn bästavän om vi kan gå ut och ta lite fina kort, hon ät bädt på de(a) 
Min dag har i alla fall varit super tråkig, har bara varit inne och inte gjort någonting, har puggat lite svenska och SO men inget mer. JUSTE! det är ju typ bara e månad kvar till julafton, mycket najs :) men jag vet inte äns ad jag vill ha i julklapp, förutom en adidas tröja, men jag vet att mormor har köpt den tiill mig, hah(a) men nu ska jag sluta skriva och snyta mig, haha. hare bra!

puss o kram


helt död

hejsan :)
gud det känns som om det var jätte länge sen jag skrev men jag har varit borta. Har varit i örebro och tävlat, det gick väll sådär, vi kom inte till final vilket var mycket trist men vi hade skiiiiit kul i alla fall. Vi fick super bra poäng på både matta och hopp men på friståendet gick det piss, om vi hade fått 0,3 poäng till hade vi varit i final, menmen.  Men vi kom trea av alla 26 lagen på tubling, så vi är nöjda :) Skulle ha skrivit ett inlägg i fredags men jag han inte det, malin, jenny och Emelinda kom till våran skola och visade dem våran skola lite. Sen gick vi till centrum, sen gick bara jag och jenny och hämtade mickan. Och vi gick till skolan och hämtade packning, sen när de andra hade kommit tillbaka så gick jag, emelinda och malin till mig medans de andra åkte buss, lata människor! ;p sen skulle vi till ica och köpa godis och sen tillbaka och hämta packning, sedan var det dax att åka så det blev inget skrivande.
Helgen har i alla fal varit helt underbar, men det var ju med världens bästa tjejer och tränare så vad skulle den annars va. En av de bästaste händelsena var när våra tränare per, jonas och tobbe satte på sig hotpants och smikande sig. Och gick ut till killarna som stog i hallen utanför, asså jag tror inte att jag har garvat så mycket i hela mitt liv, jag säger bara att jag aldrig kommer glömma den här helgen. Orkar inte berätta hela det skulle bli en hel del men jag tycker suynd om er som inte var med, kan jag ju säga. Men nu ska jag sluta asså jag är super trött och på det så är jag super förkyld, min käre vän savannah har smittat mig, haha! så jag ska sova super tidit idag, vet inte om jag ska till skolan i morgon. 
men hare bra! 

puss o kram 

torsdag

Hellojsan :)
Sitter och kollar på one tree hill, jag älskar den serien, vet ju vad som kommer hända men har ändå glömmt lite men vill kolla i alla fall. Jag måste packa idag också, ska ju tävla i helgen åker i morgon till ÖREBRO!:)med de bästaste tjejerna.
Så det måste bli packning idag, hoppas mamma har fått packlistan av isa. Annars blir det problem. Men nog om de. Dagen har varit helt okej idag, hade svenska på morgonen. Det var väll inte speciellt kul om jag ska säga så, men det finns värre ämnen. Fick red apå rsultatet för våra uppgifter, är väll inte jätte nöjd men det får väll funka. 
Efter svenska hade vi EA, jobbade med matten, svenska och lite glosor i spanskan. Efter EAn hade vi idrott, vi körde vollyboll, eller som jag och alle sa bollyvoll, haha. Vi har lite speciell humor jag vet. Det var fakrist riktigt kul men vi tjejer fick inte direkt in något spel utan bollen flög typ bara över till ena sidan om äns det. Men killarna var ju inte mycket bättre om jag ska säga så. Men vi tjejer är inte lika seriösa i spelet som de är. Sen har jag inte gjort så mycket annat idag. Men ska kolla in packlistan nu min mamma gav den till mig, hare bra

puss o kram

onsdag

halloj (:
har inte blivit mycket skrivande nu, men jag har verkligen inte haft tid. Igår hade jag träning och sedan gick jag hem åt och duschade. Då klvokan blev 21.00 så då var det TV time ;p Men jag skriver om hur dagen har sätt ut idag. Var en riktig trevlig dag, hade hemkunskap så det var inget skolarbete mycket skönt. Vi cyklade till hemkunskapen och jag med alle där bak, hon hade ingen cykel, men det var lugnt. Hemkunskapen var i engelskaskolan så det var inte så långt. När vi kom dit så pratade ju sussi självklart ett tag och sedan fick fi börja med matlagnngen, vi skulle göra en potatis och purjoläkssoppa, nybakat bröd och pannkakor. Jag gillar inte soppa speciellt mycket men den här var faktist rikrigt god. Hon hade delat in oss i grupper men jag blev super nöjd med min var med alle och carolina, vi var bärst hah(a) Nej men vi arbetade bra tillsammans. Efter hemkunskapen var jag med karro sedan konformation. Och sedan efter det träning. Men nu måste jag pysa ha det bra:)

puss o kram


måndag igen

sorry att jag slutade skriva (;
Men det kom upp en grej. Men nu ska jag fortsätta på dagen, okej efter spanskan så hade vi EA, jag oh savannah bestämmde oss för att jobba hemkunskap så vi satt oss vid en data och gick in på ikea ;p Det gick bra förutom att kevin stängde av min data två gånger, så jag fick ärsta utbrottet på datahyllan, det var lite pinsamt. Och självklart så har jag ett nytt smeknamn igen. Sedan efter skolan gick jag hem, typ satt mig i soffan och kollade på tv och hade tråkigt. Men nu ska jag sluta att skriva (;

puss o kram

Måndag

Hellojsan :)
Sitter här och har -om jag ska vara ärlig, skit tråkigt. Sitter och pluggar lite hemkunskap, ni vet de där projektet som vi fick för några veckor sedan, det suger så himla hårt. I projektet ska vi flytta hemifrån och tro mig efter det här projektet kommer jag inte flytta hemifrån på en lång tid. Menmen nog pratat om att jag har tråkigt. Idag var det då måndag, började skolan med Spanska såklart, jippi, inte direkt bästa passet att börja dagen på men man får väll se det positivt. Vi kollade på ilm så det var inte så hemskt, förutom att jag inte fattade något ;p Men nu måste jag gå skriver snart igen om resten av dagen (;

puss o kram

ooooont

Heej igen :)
Har virt på träning nu och ska snart äta. Det gick riktigt bra på friståendet idag, tror i kommer få bra poäng på det. Efter friståendet fick vi köra tumbling om vi ville, fast det var bara jag, malin och emelinda som ville köra hah. Men det var kul. Gick inte så jätte bra om jag ska vara ärlig, frammåt gick bra men bakåt piss. Jag vet inte varför det går så dåligt bakåt nu, jag måste verkligen skärpa mig, imorgon ska jag ta nya tag och då ska det gå bra (: ´har jag bestämmt nu, haha. På ett bakåt varv så gjorde jag illa foten också det ilar jätte mycket nu men hoppas att det går över, men nu ska jag äta. Hare bra :)


puss o kram 

Lördag

Heej allihoppa :)
Hur är det med er idag då? Har presic ätit lunch ska har varit och sprungit, var faktist boggare idag än var det brukade vara men skändes super bra efteråt. Ska bara slänga in ett kort inlägg ska ju a fristående träning idag, den börjar klockan ett. Hoppas att det går bra idag :) Vet inte vad jags ka göra senare idag, ska nog bara ta det lungt jag behöver det. Skulle ha gått på konfagrej men jag känenr att jag inte orkar och ska bara ta det chill idag (; 
Sitter och lyssnar på Katy Perry - Hot'n'cold,  jag verkligen älskar den låten, lysnar hela tidne på den ;p
Men ska nog dra till hallen nu, mickankom lite tidigare så jag ska göra hnne lite sällis :) hare bra

puss o kram  

Fredag

Heellu :)
Äntligen fredag, har varit en jobbig vecka med inlämning av projekt och så men nu är det över.  Sitter och kollar lite på H&Ms och Ginatricots hemsida, har hittade lite grejer visar blid på två saker jag vill ha nedanför. På Gina kunde su också köpa 3 par trosor för 129 kr vilket  jag tycker är billigt. Dagen har i alla fall varit jätte bra, varit i skolan, ingen jobbig dag lämnade in projektet och läste litet, mycket trevligt. Efter skolan cyklade jag och syster hem i ovädret, det regnade som bara den vi såg inte kloka ut när vi kom hem. Efter vi hade torkat bakade vi kladdkakemuffins och stod och dansade i vardagsrummet, hahah hoppas att ingen såg oss ;p Sedan var det gympa time så jag cyklade till gymnastiken i regnet, hah typ 500 m, men det känns längre. Om jag ska vara ärlig så gick det piss för mig på träningen, några saker kanske gick bra men inte mycket. Jobbigt eftersom att vi ska tävla snart, men det ska nog gå bra (: I morgon är det träning igen en extra träning, hoppas det går bättre då. Vi sa bara träna fristående men det måste vara bra också, så hoppas på att det blir bra. Efter träning gick jag hem med mamma och syster, åt typ direkt när vi kom hem, var jätte god mat, pasta med kykling och någon sås, det är min nya älsklingsrätt den är super god(a) Gick sedan en kort liten prommis med mammsen och hundarna, var super skönt. Som ni vet älskar jag att gå på prommenad.
Och nu sitter jag här och skriver ett inlägg i bloggen, men ska sluta nu. Hare bra :)



Här är de två tröjorna som jag hittade när jag kollade runt lite på hemsidor, Den svarta är från Gina Tricot och den stickade polotröjan är från H&M. Tycker attd en svarta är lite mer som en jacka, kan ha den när våren kommer också då det blir lite varmare. Polotröjan har jag kollat på ett tag, har verkligen fastnat för den , ser så himla mysig ut, eller hur? (:

Men nu ska jag sluta skriva, puss o kram


Torsdag

tjeenare :)
Ska snart gå på prommis med mamma, men tänkte att jag skulle skriva ett inlägg först. Dagen har varit mycket lungn idag, har bara haft ea hela dagen, förutom en timme idrott i slutet av dagen. Undr ean jobbade jag med SO projektet, det gick riktigt bra är klar nu, ska bara fin slipa lite i morgon och sen ska det vara inlämmnat klockan 12.00.
Sen hade vi idrott, vi körde först någon konstig boll sport som alla killar ville köra, det sög kan jag ju säga. Sen skulle vi köra när man ska ta flaggan från de andra lagen vilket också sög, haha. Men serisöt det är bara killarna som bestämmer vad vi ska göra på idrott våran lärare lyssnar aldrig på tjejerna, så han kan ta sig i rumpan ;p memen nog om det. Annars har jag inte gjort så mcket idag, har bara varit hemma efter skolan och chillat lite. men nu ska jag sluta skriva.

puss o kram

Torsdags morgon

Godmorgon :)
Ville bara skriva tt litet kort inlägg, måste gå snart. Men skriver ett när jag kommer hem också ska inte göra någor speciellrt efter skolan idag, plugga tror jag. Men hare bra (: 


Outfit:
Jeans: JC
Linne:MQ
Kofta: Pappas


Onsdag

shuu (:
La inte in något inlägg igår heller, men min data lagga så jag kunde inte gå in på internet. Men jag skriver ett inlägg nu (: Igår var det inget speciellt, var först i skolan, hade slöjd. Gick inte så jätte bra jag och savannah skulle göra smörknivar, men lyckat säger jag. Vi sög verkligen på det och vi fattade inte vad vi gjorde heller, haha. Menmen. Efter skolan var det träning, vi övade på tävlingsvarven. Jag har inte tänkt på det men om ungefär en vecka så är det tävla jag är suuuper nervös, men det är så himla härlig känla när du väl står på golvet och ska köra :) Ja i alla fall träningen gick bra, både för mig och de andra :) "Vi ska äga golvet, elelr hur tjejer? (:" 
 Idag då, jo vi hade EA (egetarbete) hela dagen, det var super naajs. Det kan bli lite tröttsamt ibland men idag var det riktigt kul, på förmiddagen var det bara jag, Julia och Carro vi hade skit kul (: Och sedan på eftermiddag kom Alle till oss också hon hade varit hmma och jobbat på förmiddan. Nu känns det faktiskt riktigt bra i projektet har pratat med stefan och så, så det känns bra (: Har bara lite kvar nu. efter skolan är det konformation klockan 17.00 så innan var jag med karro eftersom att vi slutar klockan tre. Konformationen var helt okej det var någon guibbe från ett annat land där och han pratade bara engelska, vilket jag SUGER på! (; Aja sen cyklade jag och karro till träningen efter, vi hade en liten pratstund och så, så det sluade med att vi kom grinande till gympan, Men vill bara säga att "jag älskar dig bästis och du kan alltid prata med mig okej?" (: Sedan mådde vi bra och slutade gråta ;p men nu ska jag hoppa i duschen om jag ska hinna kolla på Tv :) Ha det bra (:

puss o kram 

Måndagen

hejsan (:
Har inte bloggat på två dagar, men jag har inte haft tid. Han ju inte skriva något i går så jag ta månagen på morgonen och sedan berättar jag tisdagen på kvällen (: Igår var det då skola, det var väll helt okej. Hade först spanska men det är aldrig kul, fick faktist reda på mitt provresultat och jg är nöjd. Spanska är inte direkt mitt bästa ämne om man säger så. På eftrmiddagen hade vi då SO vi kollade på någon konstig fakta film, han som pratade gjorde i alla fall jätte roliga ljud. så filmen blev roligar. Efter skolan åkte jag hem och pluggade lite, vårat proejkt ska vara inne på fredag så jag måste bli klar till dess. Sedan åt jag lite mat och sedan ut på en liten springtur med mamma. var jätte skönt att springa har inte gjort det på ett tag så det kändes bra. Sedan sprang vi till hallen(gymnastikhallen), min syster tränade. så jag körde en skruv på trampolinen(a)  Sen körda jag lite styrka också så de var lite najs, i alla fall bra (; Sen gick jag hem och typ duschade och så sen läste jag i typ 1 och en halv timme, jag känner mig stolt. Jag säger bara ni måste läsa Millenium det är den bästa boken, helt klart. Men nu ska jag sluta skrover ett inlägg från dag på kvällen (:

puss o kram


tröööööt

Shuuu :)
är suuuper trött, har ju varit på weekend med konfan, var super kul. Men jag berättar mer i morgon orkar inte skriva något nu, har sovit typ 4 timmar och ska upp tidigare i morgon också. Måste på gudstjänsten, BAAAJS, det är verkligen så jävla trist. Men de är väll bara gå dit och se glad ut. Men nu vill jag inte skriva mer, ska sova snart tror jag, så jag får lite sömn.
(Bilder från helgen kommer i morgon)

puss o kram

Fredag

Sheeenare :)
Kom hem från skolan för en stund sedan, tänkte att ett litet inlägg i bloggen skulle sitte fint. Var i skolan iudag då, var hel okej lite som de brukar, förutom att jag har fått ett nytt smeknamn idag också, jippi.. Killarna eller snarare två killar nämner inga namn håller på att ge mig massa olika smeknamn, jätte roligt. Själv komemr jag inte på några tillom vilket suger ännu mera. Hade EA hela dagen, kan man säga så det var ju lite najs sådära. Sedan klockan två där åkte jag hem eller stannade lite och pratade med någa personer, vilket var lite trevligt sådära. Och nu sitter jag och skriver (:
Ska börja att packa snart jag hatar att packa jag glömmer ALLTID något vilket jag stör mig så mycket på, men nu ska jag inte göra det. Eller hoppas att jag inte gör det snarare. Ska åka på en liten "Weekend" med konformationen, vi ska vara där i en natt bara, kommer att åka idag vid typ fem och sedan kommer vi hem i morgon klockan ca halv sex. Vi ska kolla lite på film trro jag och sen ska vi tydligen gå ut i skogen på kvällen typ asså jag är mörkrädd aå jag kommer att dö typ, men ska försöka att klara mig. Seda äta lite middag och ha det mysigt. Kommer ju inte att hinna skriva några fler inlägg idag och inte i morgon heller kanske på kvällen. Men i morgon så har jag inga planer bara komma hem och ta det lungt. Skulle ha hjälpt till på JTC i morgon men jag hinner inte, skulle ha stått och sålt biljetter klockan fyra men har inte kommit hem då, lite tråkigt menmen. Ska börja att packa sart innan pappa ska skjutsa mig till kyskan, hare bra:)

puss o kram

 

torsdag

shuu :)
Sitter är och lyssnar på låten: Beyonce - If i were a boy den är sååå himla bra, jag har verkligen fastnat för den låten. Men i alla fall mormor och morfar gick nyss, de åt middag och fikade lite hos oss idag. Innan jag kom hem var jag i centrum med julia och steff mycket trevligt :) Köpte en mascara hoppas den är bra den verkade bra och var billig (a) nej men jag tänkte köpa en annan men jag tänkte prova dethär märket så får jag köpa den andra sen. Skulle köpa "mitt" puder också men jag visste inte vilket det var, hah. men asså det fanns inte där det skulle finnas, så jag och mamma ska gå till centrum någon gång ;p Sen köpte steff en klocka som jag också vill köpa men jag visste inte om jag ville men nu trro ja jag vill, haha. Dagen har varit bra, hade våran första hemkunskap pass idag, men det gick bra, vi ska göra "flytta hemifrån"  projektet, som ska vara inne vecka 49 ;o men det ska nog gå bra. Vi hade idrott också men jag kunnde inte vara med pågrund av mitt ben, vi körde det där testet men jag skulel få göra det senare, så det blir bra. 
Men ska duscha nu, hare gött :)

puss o kram  

torsdags morgon

Godmorgon (:
Skulle bara slänga in ett kort inlägg ska till skolan snart. Ja jag tror att jag till centrum sedan efter skolan och kolla på lite grejer som jag behöver. Juste måste packa gympa kläder har gympa på skolan idag, ska se om mitt ben klarar de dey är något fel med det men aja. Men måse skynda nu, hejdå!

Dagens outfit:
cardigan: MQ
Randigt linne: MQ
Svarta jeans: JC



puss o kram


Onsdag

Hej på er (:
Som ni vet så skrev jag i förra inlägget att jag skulle på begravning idag, min morfars systers man har dött. Asså gud vad jag grät det var jätte jobbigt. Jag gick från skolan vid lunch idag för att jag skulle åka dit, begravningen var i uppsala så det tog ca en timme. När vi kom dit så stog vi utanför kyrkan och många andra stod också och väntade. Sen kom min morfars syster Siv(frun) dit, asså jag började gråta på en gång, kunde inte hålla mig eftersom hon också grät, asså det var hemst.I kyrkan grät jag ännu mer, typ hela tiden när prästen pratade och allt. och när man skulle lägga en ros på kistan asså gudvad jag grät. Jag håller typ på att gråta när jag skriver det här, så nu pratar vi inte mer om de. Men jag vill i alla fall säga, VILA I FRID NISSE ! 

Annars har min dag varit bra förutom begravningen, hae föreläsning innan lunchen. Det var rolig, men det brukar stefans pass vara (; Ja annrs har ju inte gjort något. Men ska träna snart idag har vi en extra halv timme, men ska ära nu.

puss o kram

Tisdag

Helloj allihoppa :)
Sitter här och skriver lite i bloggen och kollar lite på Vänner. Kom hem från skolan för en stund sedan, det var en helt okej skoldag, har kommit igång med projektet och sådär så det känns jätte bra. Har inte kommit så jätte långt men har skrivit en liten bit i projektet. Vi ska skriv om minst två händelser i Sveriges historia och som har påvärkat Sverige nu idag. hah, ni tycker säkert att det låter super lätt, men det tycker inte jag :p Men men , sedan hade vi slöjd på eftermiddagen, vilket sög. Jag fick träslöjd och jag suger på de, jag suger på syslöjd också men andå. Jag visste ibörjan inte vad jag skulle välja så då fick jag träslöjd, vilket savannah också fick. Så det var ju mycket bättre, ingen av oss visste vad vi skulel göra men det fick bli en smörkniv för det tar inge lång tid. Men vi var inte riktigt så bra på att skissa smörknivar så vi typ dog av garv hela tiden, så slöjden var andå rolig när jag tänker efter (;
men ska kolla på tv nu, måste äta något också ska på trning klockan fem. Men hare bra!

puss o kram

Måndag

Shululu :)
Har precis kommit hem, har varit i centrum med julia och kollat på nåot till begravningen, men hittade ingenting, (ska på begravning på onsdag, min morfars systers man har dött.) Annars har jag varit i skolan innan, första dagen efter höstlovet, asså jag har inegnting emot skolan igentligen men jag har ju häldre lov (; och sen när jag kom till skolan så självklart har jag spanska prov det första passet, jag menar jippi. Inte presic vad jag haed planerat och inte hade våran spanska lärare berättat de heller. Så övat hade jag ju inte..Men jag tycker faktist att det gick bättre än vad jag hade förväntat mig, så det är ju bra. Men aja nog om det.  Den här veckan och en vecka framöver har jag SO projekt, det verkar ganska jobbigt och lite svårt tycker jag men OS är inte riktigt min grej dorekt :P fats jag faktist har fått typ VG på två SO provn(a) Men det känns som om jag kan klara projektet, men jag vill ju helst ha VG :) Har fått tillbaka våran gammla lärare nu då Maria, tycker jätte mycket om henne hade Anki förut så det är komemr nog bli bättre.. 
Sedan efter gick jag till centrum då da, men ska gå på prommis nu om bara mamma kan sluta prata i telefonen (;

hare bra puss 


Söndagen

Hej på er :)
förlåt att jag inte har skrivit något inlägg idag men har inte hunnit. Har presic slutat att titta på Gossip Girl, helt seriöst men det är absolut den bästa serien jag verkligen ääälskar den :)
Dagen har ialla fall varit super, var först på gudstjänst och tro mig det är inte frivilligt, måste gå på tolv stycken innan maj för då är det slutet på konformationen. Efter det var jag med karro med varandra, bara innan gympan sådära eftersom att vi inte var med varandra går , så det var lite najs sådär :) Sedan hade vi träning efter och gick faktist ganska bra idag tränade på tävlingsvarven, körde bara tumbling typ, men det känndes bra.  Efter träning var jag väldigt sur på ledarna och så orkar inte ta upp varför men aja. sedan åt jag lite middag det var något nytt som mamma gjorde var faktist jätte gott, efter de gick jag på en liten prommis med mamma, måste bara säga att jag ÄLSKAR prommenader :)  Och sedan efter det blev det Gossip Girl. Ska sluta skriva nu så, hare bra :)

pussokram

träning

Helloj
har varit ute och sprungit nu, det var ett underbart väder att springa i idag men min kropp var inte lika pigg på de som jag själv var, vilket var trist. Först började mitt ben göra ont, men gick över och sen började mina vader att krampa. Men det var nog för att vi gjorde 300 tåhäv igår på träningen ;o det var super jobbigt, så det blev ju inte bättre av att jag sprang. Min kropp börjar nog att lägga av djag tror den tycker att jag tränar lite väl mycket men jag älskar att träna, jag måste röra på mig annars blir jag helt konstig ;p  Min mamma tycker att jag ska ta en liten vila efter tävlingen om tre veckor, men det vill jag inte men jag trro att min kropp skulle behöva det (; aja nog med det.
Ringde karro för några minuter sen men nu verkar det som att hon är ute och springer, hah så jag vet inte om vi hinner vara med varandra idag :P hennes kusiner skulle komma sen och så. Men vi får se :)
Men ska duscha nu hare bra.

puss o kram

Lördag

Hej allihoppa :)
Tänkte att jag skulle lägga in ett inlägg, ska ut och springa snart vet inte riktigt hur lånt men minnst 5 km, men jag tror att det blir mer idag. Har inte sprungit så långt på ett tag så måste göra de nu. Eftersom att jag tränar gymnastik 4 gånger  veckan så blir det bara två gånger i veckan springning. Vilket är synd.
Idag i alla fall så ska vi inte till pappas kompis och äta middag, det hade kommit upp något hinder där, men får bli en annan gång, hoppas jag de har en dotter som är super söt har inte sätt henne på jätte länge men hon är i alla fall super gullig:) Men idag då, jo ska ut och springa göra mig klar och se ska jag cykla till bästis, bestämmde igår att vi skulle göra något men det blir inte så länge pågrund av att hennes kusiner skulle komma. Men hon har jobbat hela höstlovet så har inte haft tid att prata med henne och så, vi brukar annars prata massor men de har inte blivit så den här veckan. Så det ska bli jätte roligt att vara med henne idag:)
Men ska göra mig klar nu inför sprigningen, skriver nog ett inlägg ikväll också!

puss o kram

RSS 2.0