S C H T E E K A R E !


30 JUNI, ONSDAG!

Godmorgon!

Gissa ve, som sprang sju kilometer idag, jo JAG! Det känns jättebra, förutom att mina ben bara vill ta livet av sig, haha. Nej men de är lite trötta kan jag säga, men sånt får man bara stå ut med. Idag vet jag inte hur dagen ser ut, men jag skulle vilja åka till stan och bara mysa med några trevliga människor. Men vi får se om folk vaknar snart, hihi. Have a good day!

L O V E L I F E !


The happiness in another person's eye´s..


Schteeka!

Godmorgon!

Har precis ätit frukost, mycket gott. Vaknade runt åtta idag men somnade om och sov en timme till. Inte likt mig. men jag gick och la mig vid ett igår, också inte likt mig, haha. Nej nu ska jag sluta sitta framför tvn och slappa och dra ut i solen istället. Sen blir det nog lite fotboll på graninge, fett chill. Nej nu blir det solen för mig. S o l k y s s a r.


S T O C K H O L M S S T A D !

Godmorgon älsklingar!

Sovit gott? Har jag gjort i alla fall. Gick och la mig tidigt igår, runt tio där. Vilket behövdes jag har gått och lagt mig sjukt sent de senaste dagarna och vaknat sent. Men idag gick jag upp klockan kvart i sju, på min löparskorna och ut. Sprang igår också så hade inte så höga förväntningar idag, men det gick faktiskt riktigt bra måste jag säga. Måste börja springa längre nu bara, snart ska jag ha börjat springa milen.

Ja har precis ätit upp min frukost och ska snart borsta tänderna m.m. Idag ska jag tillbringa dagen i vår trevliga stad. Ska åka dit med två härliga tjejer, stefanie och karolin. Ska bli suuuper najs. Ni får ha det så gött everybody. K i s s.

I löööööööve summer!


Smile with your heart.


R U N !

God förmiddag sötnosar!

Ska ta och hoppa i duschen tror jag, jag luktar inte glass direkt. Vaknade och gick ut och sprang ungefär direkt idag. Sen mötte mamma som varit på ica. Sen blev dte frukost. Nu dusch och sedan ska jag lägga mig ute i solen och schteka. Kanske hittar på något annat senare, vi får se hur det blir. Ha det gött!

Hahah, snygga grabbar!


Brunch

Godmorgon! Eller snarare eftermiddag...

Ja allihoppa, alla ni som tycker att jag alltid vaknar tidigt, idag vaknade jag HALV 12! Förstår ni, i och för sig gick jag och lade mig klockan tre, så det är lite förstårligt. Ja och kvällen gick helt enkelt ut på att äta, haha. Jga occh julia blev sugna på mat vid typ halv två, så vi mikrade mat och åt framför tvn. Inte okej, patetiskt som julia sa. Idag ska jag fortsätta vara med julia och lite andra flickor, shoho. Ha det gött.

P.S har ni tråkigt efter klockan tolv på kvällarna sätt på canal+, man vet aldrig vad som dyker upp på tvn, haha.


Midsommar

Hejsan människor!
Sitter i julias kök med kathrin och julia. Jag och julia har umgåtts ungefär hela dagen, vi har handlat på ica och köpt massa gott(läs onyttigt!!) till ikväll. Just nu funderar vi på att gå och köpa chips, julia vill verkligen ha det, så det är bara att köpa det helt enkelt. Nej nu ska jag vara social, puss på er!



'


Julia and Bella is the shit!


är med dessa söta flickor!


S4


<3


Summersummersummer

Det är sommarlov, så bloggandet har varit jättedåligt och det komemr tyvärr fortsätta vara så. Jag har vänner som jag vill spendera det med. Så det kommer kanske ploppa upp lite inlägg här och där men inte så ofta.

Idag då. Jo jag vaknade och tänkte "Fan, nu ska jag ta och springa. Skiter i om såret spricker upp eller inte, haha." Så jag sprang första gången på fyra veckor och det kändes bra kan jag säga. Nu ska jag ta och äta lunch sen bär det av till centrum tror jag. Kisses.

Här har vi två stycken av en del tjejer som står mig jävligt nära, älskar er.

Älskar dig broder!


Kommer sakna dessa människor.


Saknar redan...

Sista dagen innan skolavslutningen och jag är inte alls pepp. Jag vill inte sluta och jag ser inte fram emot sommarlovet. För jag vet att när det är slut så kommer jag inte gå tillbaka till den skolan jag brukar och träffa alla de underbara människor som jag brukar. Visst jag kommer få nya vänner, vilket är kul men fortfarande...Jag vill ha mina gamla kvar hos mig. Nu blev jag fett deprimerad, så nu pratar vi om att det faktiskt inte är slut en. Jag har en dag till på mig att umgås med alla fina människor, så seee yaaa.


3-0 mot lärarna! Fan vad härligt.


Julia och Bella.


Inge fler inlägg för dagen.

Nu drar jag ut och träffar vänner, inge fler inlägg idag. Ha det så gött!

Jeans, blommigt och beiget.


Skor Alexander McQueen, shorts Net-a-porter.com, linne lagarconne.com, halsband charmandchain.com.


Jag har INGET liv och jag älskar det!

Jga har inget liv, eftersom jag inte har fått träna har jag haft så sjukt mycket fritid. Bilket ändå har varit trevligt, har fått umgåts med många trevliga människor. Men imorgon är det slut med det, jag får ÄNTLIGEN ta bort stygnen!!!! Så nu jävlar ska det tränas, jippi! Nej nu säääängen! Godnatt!


Bild av mig från i måndags!


Maraton, något som jag någon gång i livet ska göra!


Redan sommarlov?

Hej bloggen!

Hahah gud vad töntigt det där lät, men jag är töntig. Idag var det första dagen i skolan sen helgen kan man säga, och det var sjukt härligt. Vi gör ju ingenting, eftersom vi inte har något att göra. Jag vill inte sluta, byta skola och början någon annan stans. Fan vad jag kommer sakna alla människor. Alla nior som alltid funnits där. Jag vill gå någon vecka till, bara för att umgås med alla. Nej nu ska vi inte deppa, var glad.




VITTRA VM 2010










Tidig morgon imorgon.

Ja imorgon är det bara att pallra säg upp klockan fem. Vittra vm som gäller. Och ni kan vara lugna jag ska inte spela! Jag ska vara heja klack, haha. Nej men jag ska dit och kolla, så hoppas på bra väder. Så nu duschen, sen tror jag faktiskt att det blir sängen, haha, pinsamt.

Idag har jag varit med mina pinglor hela dagen, nästan. Konfirmation firande vart det i kyrkan och hemma hos gjöthlens. Mycke najs mat och trevligt sällskap, kan inte bli bättre. Ja som sakt, dax för duschen.


Nadia tar studenten.


Limpan tar studenten och catta på ett hörn, haha.

"Gud vad söt, alltså barnet" HAHAHA!

Godmorgon!
Varför den konstiga rubriken, är för att jag är grymt osmidig. Och resten går vi inte in på haha. Ja igår var det i alla fall hur kul som helst. Först ett besök hos Limpan med god mat och efterrätt. Sen på bussen till Nadia där det blev ännu mer mat och efterrätt. Där stannade vi dock längre, till halv tolv kanske. Vilket drag, haha. Det var sjukt kul och lite synd att vi inte var där längre.
Nu. Gissa vem som är vaken? Jo Bella. Gissa vem som ligger i sängen och typ sover? Jo Mickan. Ja nu är det bara få upp henne, jag är ju hungrig. Sen bär det av till maraton lite senare. Have a great day.
Hahaha, ja vi är konstiga!

Studentmottagningar ikväll!

Tjollahopp!

Hur är det med livet? Själv är det toppen, allting känns super bra. Idag ska fira Limpan och Nadia eftersom de ar studenten idag, GRATTIS TJEJOR! Så det blir inge mer inlägg idag. Sen imorgon är det jobb som gäller, Maraton typ hela dagen. Sen kanske det blir lite chill med najsiga flickor. Ha det allihoppa!


tisdagens





RSS 2.0