Freeeedag

Fredag, alltså valborg, och jag är ass taggad ! :D Blir inget mer bloggande idag, sorry. Men ha en superbra valborg allesamans. K I S S E S

Skinnkjolen


snart fredag, snart valborg

Tjääänare !
Fyfan vad jag är trött. Gud vad mycket det känns som att det är nu. I skolan är det bara plugg plugg och ännu mer plugg. Imorgon är det iallafall VALBORG! Jippi, och jag ska spendera den med härliga mina käraste vänner, kan det bli bättre? Jag tror dte kommer bli en toppen dag, snälla kan det bli fredag nu! Nu måste jag säkert snart ringa några samtal, sen väntar sängen.


random, i know!

Every Picture Tells a Story

Helloj kära människor!
Nu sitter jag och kollar på Greys. Dagen har varit jobbig men ändå lyckad. Började dagen med en springrunda innan frukosten. Skolan var rena självmordet och gud vad hjärnan var slut efteråt. Sen blev det en massa fotboll efter skolan. Först två timmar efter på skolgården, haha, nej vi ville inte gå hem. Sen han jag knappt komma hem och adam ringde mig och frågade om jag ville ut och spela fotboll och snäll som jag är kunde jag inte säga nej(jag menar simon hämtade ju mig, så jag behövde ju inte gå, haha). Nu är jag helt slut, så godnatt.  


livet är bra härligt!












Dröm shorsten!


förlåt, för jättedålig uppdatering.

Jag har inte uppdaterat, jag vet. Både igår och idag, har jag varit ledig. Jag tillbrin gade gårdagen med trevliga människor från nian. Vi åkte till stan runt elva, sen blev det picknick och skratt i solen. Lite senare bar det iväg till karlberg, då det var dax för laserdome, fyfan vad kul. Det var någonting jag verkligen ska göra om, svettig blev man också, haha. Efter det blev det fotboll och snart satt vi hemma hos pontus med tre olika sorters filmer. Jag somnade i och för sig efter två, haha.

När jag kom hem idag efter gårdagens roligheter var det dax för mig att plugga, inte lika kul kanske, men det var något som jag var tvungen att göra. Så nu är jag klar med min svenska uppgift och ska ut och lägga mig i solen innan träningen, K I S S E S.


random bild. Fotboll har blivit lite av mitt liv nu för tiden, haha.

död död död

Jag är helt slut! I Både igår och idag har jag hjälpt till på tävlingen, i och för sig var gårdagen inte speciellt jobbig. Jag solade lite efter jag sprungit och efter någon timme där så gick jag ner till soprthallen. Gjorde inte så mycket men något lyckades jag väl hjälpa till med. Jag fortsatte dagen med savannah och julia, vi åt pizza på Pizzerian jag alltid glömmer bort vad den heter, vi spelade fotboll och avslutade kvällen med en film, super mysigt var det. 

Idag kan jag säga att jag gjort en del, har knappt hunnit andas i mellan allt. Vaknade halv åtta, åt frukost med julia och sedan bar det iväg till sporthallen. Var där vid nio, jag skulle defilera vid tio, kanske var lite väl i god tid men men. Sen fattades det folk som skulle hjälpa till med redskapen så jag fick ställa upp, sedan fortsatte det här fram till tre. då jag var tvungen att gå hem eftersom träningen började fyra till sju, vill jag tillägga. Nu vill jag bara hoppa i sängen. R u m p p u s s a r.   


I think it's going to be a good day

Har precis ätit frukost, havregrynsgröt, mycketgott. Nu ska jag snart sätta på mig springskorna och dra ut på en lite sväng, känner verkligen för det. Sen kanske jag drar ner till sporthallen senare och kollar om man kan hjälpa till med något, det pågår en gymnastiktävling under hela helgen. Sen ikväll ska jag umgåsmed härliga människor, grillning och säkert massa skratt, h a  e n  b r a  d a g.


FREEEEDDDAAAG

YES! Äntligen fredag, gud vad skönt. Jag känner mig helt död, efter träning och skola så jag ska ta och hoppa i duschen. Sen blir det sängen och vampire diaries, ska bli najs. Fortsatt trevlig kväll allesammans, hah.


julia is here!

Sittr här med julia och lyssnar på musik och snackar skit. Idag hade vi NP i matte, gick faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle göra. Sen hamnade jag, julia, isak och robin i simhallen och snackade ännu mer skit och käkade pommes. Super najs. Nu orkar jag inte skriva mer, seeeyaaa.



 


seeeeeeeeeeeeeeeg

Hellu!
Jag är seeeg, trött, vädret har varit deprimerande och vill aldrig mer ser matte igen! Jobbigt med tanke på att det är NP i matte imorgon. Jag har pluggat matte hur länge som helst och jag känner mig inte klokare för det. Nu ska jag gå och sova, hoppas att allt är bättre imorgon. Tröttasegabajspussar.


Sånna här dagar vill jag ha ju.

fjääääärilar


McDonalds drive thru

Tjenare tjenare!
Hra haft en till underbart rolig dag i skolan idag. Massor med skratt och fotboll, såklart, men också mcdonalds på det. Idag efter spanskan var det fiskgryta till lunch, inte så jättegott direkt. Så vi skrev en lista och tom åkte moppe till mcdonalds och beställde, 15 cheesburgare, 3 hamburgare(utan gurka, hah), 4 små pommes frites, 1 Mc feast och 5 mcchicken. Folk som jobbade måste trott tom var helt störd, hah. Nu är det snart träning, ha det gött.


Så här kan det se ut när robin har fått kameran på rasten, HAHA!








.

Cold as ice..


Bilder från run for water, 2.















Plugg

Hra precis ätit. Första dagen i skolan och jag är faktiskt peppad på det. Hade so prov och efter det var det engelska. Så vi fick ett muntligt projekt idag, som jag tror kommer blir jättebra. Efter skolan spelade vi fotboll i TVÅ timmar, haha. Snacka om att inte vilja lämna skolan. Nu blir det nog lite plugg men sen måste jag också ta min sista spruta för klarasil. Puss på rumpan.

saker att göra:
- Svenska film och bok analys.
- musiken
- repetition till matte NP
- Engelska filmen


Fått nog av kallt vatten idag. Bildbomb 1.














mocka!


Run for Water.

Ja nu är det dax att jobba lite. Jag och gympatjejerna ska jobba på loppet run for water, för att käna ihop åpengar till Italien. Jag ska vara där klockan elva och hoppas att det väntar några flickor där på mig, annars blir det jobbigt. Sen efter det hoppas jag att det blir träning. 

Igår hade jag en super kul kväll med några väldigt trevliga människor. Vi grillade och pratade och skrattade, jätte mysigt var det. Tråkigt bara att jag var tvungen att gå hem så tidigt. Nej ha en bra dag allihoppa! 

älskade mamma


höga klackar, randigt, bara axlar, stora örhängen, brett hårband. Ritkigt snyggt!



lördag var det här.

Godmorgon solstrålar.
Har precis ätit en stor och super god frukost, vaknade runt tjugo över sex men gick faktiskt upp fören åtta typ. Nu vet jag inte om jag ska ta och springa eller inte. Idag vet jag inte riktigt hur mina planer ser ut, kanske lite grillning vem vet. Ha det bra allihoppa!


dagens inspiration


lite vårigt sådär


"Jag vill iallafall va i ett levande lag!" HAHA.

Har haft en riktigt kul dag idag. Fotboll har varit en stooor del av dagen, kan jag säga. Hela dagen i skolan och sedan tillbringade jag eftermiddagen med julia, adam, simon och karro(och då blev det lite mer fotboll) eftersom träningen idag var inställd(nu kanske tova är moster?!). Nu ska jag kolla lite matte och sedan sängen med min bok. Sov sött.


Onsdag


Good News For People Who Love Bad News


dålig uppdatering

Orkar inte blogga. Kom inte in i mitt eget hem idag fören klockan halv fem och sen var det typ träning, så det blev inget bloggande. Jag körde på riktigt idag på träningen iallafall och det kändes skönt. Nu so och tv, sen väntar sängen. Godnatt puss.


You make me sick. But why do I really care?


Måndag

Första dagen i skolan. Tycker att det känns bra, det är allt plugg som inte är speciellt lockande men för övrigt är det riktigt kul. Nu kanske jag ska ta och sätta mig ute i den underbara solen. P u s s p å e r!


dagens


I am confused


här ska det vara en rubrik

Jag har pluggat idag, efter att jag vaknad ovanligt sen. Men innan blev det lite tv tittande. Vid klockan fyra var det träning, för mig blev det styrka. Får inte köra än, måste vänta på att sträckning ska bli bättre. Nu ska jag hoppa i duschen. K I S S E S


tröööööööööött

Nu ska jag hoppa i sängen, kanske lite vampire diaries. S O V G O T T !

Kista here we come

Idag är det bio som gäller, jag, julia, steff, alle och savannah ska åka till kista och ha det mys. Det blir Remember me som visas på vår bioduk, har hört att dne ska vara riktigt bra. Bajs har inte dne vattenfasta mascaran, kommer säket vara helt svart runt ögononen när filmen är slut, saaaablar. Aja, får väl gå ändå. Ha det bra!


Always look on the bright side of life


Kavajen









Kvajen tycker jag är något du ska sattsa på i vår. Svart, vit, blå, starka toner, mjuka toner, spelar ingen roll alla olika färger och modeller fungerar. Axelvaddar och armedetaljer, är otroligt snyggt. Så har du ingen kavaj, tycker jag, att du ska skaffa en.


Julia and bella

Sitte här med julia, vi har precis  ätit andra biten av den vitachoklad kladdkakan. Den var faktiskt riktigt god kan jag säga. Julia kom hit igår efter träningen, sen så kom vi fram till att det var bättre om hon sov här, haha. Nu ska vi fortsätta att bara lata oss sen har jag träning klockan halv sex, hur fan ska det gå med sträckningen, aja ha det bra!


The Same Deep Water As You


Jogging runda sådär på morgonkvisten.

Gick upp tidigt idag, runt sex och sedan ut på en lite runda. Känns jätteskönt efteråt men fortfarande går det inte lika bra som jag tycker att det borde göra. Nu ska jag nog ta och göra lite frukost börjar bli lite hungrig nu. Uppdaterar nog lite senare. HÖRES!


Sommar, sommar, sommar.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Bilder som visar hur lyckat Åland var!




















B L Å T T !


Måste verkligen skyyyynda!

Träningen börjar om typ tre minuter, försov mig lite, hehe. Så har inte tid med det här men jag vill baraa säga att jag hade det sjukt kul på åland. Jättekul att få träffa dig Ida, bara så du vet så kommer iallafall jag i sommar, haha.Allt för mig. P U S S


Seee yaaa på onsdag!


åååååland imorgon!


You would not believe your eyes



Nu är jag hemma från landet och taggad för lite gymnastik. Ska snart sätta på mig skorna och skynda mig bort till träning. Får hoppas på mer volter och mindre styrka den här gången. Kommer nog lite mer bilder senare men nu har jag verkligen inte tid. K Y S S A R.

GLAD PÅSK!

Jag kan tyvärr inte ge er några bilder men det kommer imorgon. Har massor med fina bilder på kameran som jag gärn visar er men har ingen kapel så de funkar inte. Men ha en bra påskafton allihoppa!

V Å Å Å Å Å Å Å Å R !


Landet here I come!

Godmorgon!
Har sprungit ska ta och äta frukost nu tänkte jag. Sedan blir det lite städning och innan lunch drar vi till landet. Ska bli super skönt, man slutar tänka på allting och har det mysigt bara. Imorgon bär det av till stan i uppsala för shopping, jippi. Datan följer antagligen med så ha det gött.


Är inte väskan helt amazing!


RSS 2.0