Då var man 16 idag då!

Ja idag fyller jag 16 år! Har inte hunnit skriva något idag pga att jag har åkt runt och kollat på dator och tillslut kom hem med en rosa från Asus. (Bild kommer imorgon). Sen var det dax för träning och nu är det sommar med göran som gäller. Pussar



FRÅGESTUND!

Blir någ inte så mycket inlägg idag och imorgon. Släckten kommer och firar mig idag, eftersom jag har träning imorgon när jag egentligen fyller år. Så det är bara fråga på vad som helst, finns det inte mer än 20 frågor vill jag inte svara på någon, mohaha.


Lördag

Nu: Gymmet! Sedan: En fullspäckad dag.


Jag vill kunna gå runt så här, NU TACK!

två dagar kvar nu!

Idag gick det faktiskt bra på träning, min sträck tzuka blev var iallafall det bästa på hela träningen. Nu sitter jag och äter super goda kokosbollor och nutella i mellanåt. Jag känner inte alls för att blogga så nu säger godnatt för idag. Godnatt kyssar.


American Apparel

 

Friday!

Gud vad härligt, fredag och helgen gör ju inte saken mer tråkig. För vem fyller år på söndag, jo jag! Det här har jag egentligen inte tid med, måste skynda mig. Pappa skjutsar oss till skolan, YES!


Älskar henne så otroligt mycket.

Jag är med!

Jag har bestämt mig för att vara med i karros fototävling, med den här bilden!


bråttom

Jag har inte tid. Äter just nu och klär på mig samtidigt, haha. Jag ska gå till stationen så jag måste skynda mig, ska ta tåget till träningen klockan kvart över fyra. Skriver senare ikväll.


Kan inte vädret se ut såhär snart.

Vinnaren till fototvälingen.


Om jag är med blir det denna bild, på min älskade kusin Alvin!

träningsdag

Idag började jag dagen med en lite joggingtur, sedan väntade skolan och jävla brandalarm. Usch jag höll på att frysa fötterna av mig, eftersom jag inte har inneskor, men det är så jobbigt. Sen efter skolan gick jag och min käre vän stefftill gymmet, mycket najs. Nu: Håller jag på att dö av hunger!


Random bild på min käre mickan.

Om ändå det här var dagens outfit!


Tänkte vara med i karros foto tävling, men behöver hälp! Vilken bild ska jag välja?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Temat är Lycka! Nu får ni hjälpa mig.

Finns inget bättre än lycka!

Gud vad jag känner mig lycklig, allting känns så himla bra. Jag har en underbar skola, underbara vänner och underbar familj, kan det blir ännu bättre. Kanske att jag fyller år på söndag, det är ju lite härligt det med. Snart är det träning och jag är otroligt taggad! Nu: byta om.


Lycka!

Väskan, skorna, shortsen och sjalen, TACK!


Hur tänker människan!

    
 Efter operationen.                                                                                    Före operationen.

Personligen tycker jag att hon såg bättre ut innan operationen, men det kanske bara är jag. Självklart ser hon inte dålig ut efter operationen men jag tycker det bara ser fejk ut. Enligt mig ridkerade hon sitt liv för att göra en operation som resulterade till att hon såg sämre ut. Vad tycker ni? Bättre eller sämre?

I do not know what to say..


konståkare, är sexigare i jeans!

Idag har jag gått på en och en halv timmes promenad med moder. När jag kom hem bakde vi brownies till på lördag och söndag, måste bjuda gympatjejorna på brownies på sölndag eftersom jag fyller år( har lovat mickan att det blir brownies, haha). Sen har jag pluggat, känns faktiskt riktigt bra i projektet nu. Men nu måste jag faktiskt röra mig bort till gympan. Byebye sötisar.


hahah, fick bli en bild på min käraste tobbe!

gårdagens




Miu Miu


Saturday

Tjenare snyggingar! Hur är det med alla idag då? För mig är det iallafall bra, vaknade runt 08.40 idag. Runt elva åkte jag, mamma och pappa till stinsen. Så jag har hittat en data jag ska spara till, den är såååååå underbar. Nu ska jag gå på promenad med med mamma. Sen tror jag att jag ska springa senare, få se. HaEnBraDagPussar!


Måste träffa den här lilla filuren också.


Skulle gärna bära den här outfiten imorgon.


Ett solarium eller en utomlands resa vore trevlig.

Ja jag ser ju ut som ett lik kom jag fram till idag, haha. Aja ska typ ta och hoppa i säng nu, är verkligen jättetrött. Imorgon väntar plugg och jag hoppas något lite roligt. Men nu får ta och sova så gott allihoppa. Kisses


Såhär blek känner jag mig!

älskar väskan!


FREEEEEEEEEEEEDAG!

Gud vad härligt, i och för sig är det plug som väntar på mig den här helgen men jag ska äta massa godis så kanske plugget bara flyger förbi. Haha. Aja. ni får ha en sån bra dag allihoppa!


Godnatt på er!


Den sena dagen idag.

Skola, äta, träning, är inte hemma fören senare ikväll. Slänger in en rolig bild från en dag med mickan.


haha, mupp!

byxorna i mitt hjärta


kornblå


Hemma, men slutförde aldrig mitt uppdrag..

Vilket är lite tråkigt men jag var inte helt säker och kände då att i sånna fall får det vänta. Ja det var såhär att jag skulle köpa ett par skor idag(de är helt underbara) men jag gjorde det inte. Jag kände mig osäker så då blev det inga. Men jag kom hem med en jacka från monki istället, yippi. Nu ska jag plugga som fan!



Käppala

Ja är uppe tidigt idag, eftersom jag ska vara i skolan 8.10! Idag gick jag upp 05.40 och sedan på med jogging skorna. Sprang 4 km, men det kändes iallafall superbra, nu vet jag varför jag tar mitt ass ut och springer. Efter skolan idag ska jag åka till kista med mormor, med ett hemligt uppdrag, får se när jag kommer hem. Bajskyssar


från karros blogg :)

får aldrig nog!


Tisdag

Ja då var det dax för träning, så nu är det lite brottom. Idag ska jag börja träna precis som jag sakt att jag ska göra till tova, vi har en liten deal. Skolan var iallafall riktigt bra tycker jag, jag älskar verkligen skolan, haha. Tänk att lämna alla männsikor och börja om! Ja nu ska jag inte tänka så och börja röra mig bort till träningen. Seeeyyyaa!

P.s jag ääääääälskar spotify!


hääärliga grejer.

Kan inte någon bara komma hem med det här till mig?!


Måndag och det känns otroligt bra.

Förlåt att jag inte har skrivit något, Fy bella! Jag har pluggat, ätit, kollat one tree hill och gått på en liten prommis. Kände att jag bara behövde göra det, så fick jag ta bloggen sen. Jga har fortfarande inte tagit kort på dagens oufit, men det ska jag börja göra NU! Nu ska jag snart hoppa i säng och kanske läsa lite, tror det behövs. Godnatt pussar till er alla!


ibland vill man bara försvinna.

Nu blir det lite one tree hill sedan sängen. Godnatt.


något att älska!


Är det redan söndag?

Gud vad helgen går fort! Inte alls positivt men veckan går också snabbt så det är väl ändå lite bättre. Igår var var jag iallafall för det mesta hos mormor och morfar. Sen när vi kom hem var det bara jag och syster hemma. Vi myste ner oss i sängen och kollade på oth, super mysigt. Idag har jag för mig att vi skulle til farmor och farfar men vi får väl se hur det blir. Ha en bra dag!


gymmet snart

Yes ska snart ta och sätta på mig kläder och dra bort till gymmet. Måste bara betämma mig för att slita mig upp ur soffan, haha. Sen efter gymmet tror jag det blir lite plugg och sedan mormor och morfar klockan 5. Ja puss på er allihoppa och ha en bra dag!


såhär vill jag se ut i vår!


Tänk om livet kunde vara lika lätt som då..


onetreehill

Sitter för tillfället och kollar på one tree hill med min syster, very najs! Träningen gick helt okej, det var jävligt flummigt och kul. Vi disskuterade maskar och att de kan ha sex med sig själva, HAHAHA. Ja det var iallafall jävligt kul. Nu är jag trött och orkar inte mer. Goodnight.


MARABOU

Idag har jag varit sugen på godis, eller snarare allting med socker i, så idag efter skolan gick jag och några älsklingar till en kiosk och köpte marabou, en 200g apelsin krokant blev det för min del. Herregud vad gott det var, så de är det jag ska äta innan träningen idag, haha. Idag var det iallafall syslöjd som var den ända lektionen . härligt! Och det verkar som om ett MVG ska finnas i mina betyg till sommaren, YES! Ska jobba som fan med min brodering. Nu ska jag äta godis.


Knokk, men vilken färg?


Ja vilken färg tycker ni jag ska välja?

Drömmar om bajs, har gått föööör långt.

Jag ska hoppa i duschen men orkar inte, är jättesugen på något med massa socker, jag vill bara sova, styrkan på träningen var jobbig och kommer ha jätte träningvärk imorgon. Ja det har ni lite negativa saken med dagen, haha. Men ni ska få positiva också. Jag är kär i mina trosor jag köpte på rean idag, jag garvade som bara den idag i skolan när jag berätta om min bajsdröm(HAHAHA), jag har haft en riktigt kul dag idag, det är fredag imorgon, jag har inte ätit något onyttigt den här veckan(eller de dagar som gått).

Ja nu har ni fått reda på lite mer om min dag, jag orkar verkligen inte skriva så mycket mer. Så ni får sova gott och så syns vi imorgon.


Ge mig sommaren, tack!


Kommer vara en lång dag.

Föreläsning heeeela dagen, vilket betyder en lång dag. Tiden kommer gå så otroligt långsamt, får hoppas att det är riktigt kul för annars kommer jag somna. Efter skolan ska jag ha träning i stan klockan fem, så jag kommer inte hem imellan, så det blir ett inlägg senare ikväll. Massor med kyssar.


Bild från karolin, från i maj förra året.

Why do we always keep trying


You guys makes everything okay


Bild från karolin.

Gymmet med julia.

Yes idag var jag på gymmet med ingen mindre en julia efter skolan, mycket najs. I skolan hade vi labb först på morgonen, riktigt rolig labb. Och den nya no/matte läraren är riktigt bra. Sen eaget arbete fram till klockan två då idrott stod på schemat. Fotboll och vem gjorde mål, jo Bella! Nu ska jag äta något, annars kommer jag hungra ihjäl om jag måste vänbta till middagen. Matkyssar.


Träääning

Som faktiskt gick riktigt bra, vilket inte var förväntat, haha. Men det är alltid trevligt, hoppas det fortsätter så. Vi pratade tävling idag också, herregud vad äskigt det känns. Det är typ två månader kvar. Nej nu slutar vi prata om det. Nu ska jag hoppa i sängen, kanske blir paradise hotel(om jag inte somnar innan, haha.) Godnatt.

Ps. outfit bild kommer imorgon.

Älskar den här bilden.

tisdag

Nu är det oth som gäller! Kom hem från skolan för ett tag sen, tycker faktiskt att det är riktigt skönt att skolan har börjat igen. Haha kanske inte det att projektet är svårt och att jag måste börja jobba på det. Men annars är allting bra, hah. Nej nu orkar jag inte blogga mer, hejsvejs.


Burberry


Älskar den här vårkollektionen från Burberry. Det lilla bruna och svarta skärpet i midjan är något som jag tycker ska finnas i garderoben. Pastellfärgerna och det beiga tonerna tror jag kommer vara en hit i höst. Sen har vi min absoluta favorit, strumpor i klackarna, jag älskar det, och ska verkligen börja följa det när vädret tillåter mig.

Första dagen på tre veckor.

Jap första dagen i skolan idag, kul att komma tillbaka till alla vänner... men inte lika kul med allt plugg, aja det är bara ta det med en klackspark. Projektuppstart idag, sedan en NO labb och jobbade matte på eftermiddagen. Efter skolan drog jag till gymmet, körde kondition och styrka, känns väldigt sköntkan jag säga. 



Ps. jag ska bli bättre på att visa dagens outfit i bloggen! 

Vill jag gärna ha till våren.


Segsegsegseg

Ja som ni fattar så är jag jätteseg och orkar typ inte alls blogga egentligen. Idag vaknade jag runt nio, var i och för sig tvungen med tanke på att jag skule vara i hallen elva. Så jag var "demogymnast" till klockan tre typ. Jag är så trött och hungrig(fast jag nyss ätit) så jag vill bara sitta vid tvn och äta, haha. Så ni kommer nog inte höra mer av mig idag, kyss och smek.


Jag glömde...

GRATTIS NADIA PÅ FÖDELSEDAGEN! 19 ÅR SOM TYDLIGEN SKA VARA VÄRLDENS MENLÖSA ÅLDER, HAHA!


Nadia från igår.

måste allt kul börja när man måste gå!

Ja, det suger verkligen iallafall! Det var otroligt kul hos Nadia iallafall, tack Nadia för att du bjöd oss lite mindre, haha(a) Men självklart var vi tvugna att gå när allt kul hände, aja. Catta har lovat att det kommer fler fester, så jag litar på henne nu, hah. Nu är jag trött och ska därför ta och hoppa i sängen alldeles snart. Godnatt.

(Har tyvärr ingen bild, snor kanske av någon imorgon)

fefvajogeönklsup0iåop¨KÄOJÅ

Nu sitter jag i mittt rum med Mickan, Douglas och Al, de kom nyss. Vet inte vad vi ska göra men inte gå ut iallafall. Jag och mickan ska dra till Nadia runt sju/åtta. Nadia fyller år imorgon och ska därför ha fest idag och vi är bjudna så coola som vi är, haha. Sen ska jag sova hos mickan efter, så får se när jag bloggar igen. Nej nu ska jag vara lite social, PUSS.



Träning och mickan sover, haha!

Ska till gymmet alldeles snart, bara jag för mickan ligger och sover, haha! Träning är inte riktigt hennes grej så hon valde att ligga och sova istället. Kommer väl få väcka henne när jag kommer hem. Nej nu ska jag ta något i magen innan jag går. Godmorgon kyssar till er alla!


Äskar den här bilden på alle och veronica. Från i torsdags.

Bilder


Mickan


Jag


Mickan och jag


Hos alexander, aldrig sätt finare hus! :D


Hos alexandra, igen.

PUSSAR

Mickan är påväg hit.

Vi var i stan klockan runt halv elva idag jag och mickan. Sen köpte vi mitt fodral på American Apparel, nu är jag glad! Sen skulle vi hem till Al(alexander) Mickans kompis, där hans kompis eco(erik) var. Haha vi lyckades ta fel buss och hamna helt fel, men vi konstaterade att vi inte riktigt hittar i stan. Men tillslut kom vi dit och satt och kollade på Harry Potter(den suuuger). Sen kom vi försent till träning, igen för min del. Jag som brukar komma en halvtimme tidigare. Nu väntar jag på att mickan ska komma, Ha det gött!


Tidig morgon men en mycket glad flicka

Godmorgon!
Har varit på promenad och ätit frukost. Nu fattas det bara att jag gör mig iordning, borsta tänderna, duschar, klär på mig, sminkar mig, ja och allt det där. Sen är det bara att vänta tills mickan kommer så drar vi oss till stan. pussar på rumporna.


Bild från i julas.

Tjockis, vad hände med att vara nyttig i veckan!?

Ja det fungerade iallafall inte. Har precis bakat klart väääärldens onyttigaste brownies, men de är sjukt goda. Men jag börjar med nyttigheterna nästa vecka istället. Då är det inte lov, så det blir lättare då. Får där emot se hur mycket jag kommer gymma, men jag tror iallafall två gånger i veckan eller kanske en. Aja nog om det, nu ska jag hoppa i sängen, tidig dag med mickan imorgon. Kisses to all of you

Glad prick med problem.

1.Det är skit kallt ute, jag vil baral att våren ska komma. 2. Det är något fel med min rygg sen jag körde sälen på träning (HAHA!). 3. Har fortfarande inte aktiverat mitt bankomatkort, så det MÅSTE göras imorgon(när jag ska åka till stan med Mickan :D). Ja sen har jag nog inget att gnälla på, haha.

Idag drog jag till gymmet, körde 40 min crosstrainer och sedan lite styrka, mage, rygg och armar. På gymmet träffade jag Casper och robin(mina nya träningspolare, haha). Efter vi gymmat, var det badkläder på och där med bad. Det var skit kallt, frös som fan. Men det var super trevligt. Nu ska jag vänta på maten, är jäääääätehungrig ju. Kyssar på munnen.


Önskar attman kan såhär varje dag.

Inte mycket kvar på lovet nu..

Vi börjar ju nästa vecka! Usch, orkar inte, haha. Men det ska ändå bli skönt att börja, få träffa alla gulliga människor lite oftare än vad man gör nu. Men jag skulle inte banga på en veckas lov till, haha. Sen tänkte jag att jag skulle börja med hiss&diss (som alla andra gör) och sedan ha en frågestund snarast, vad säger ni om det?


Promenad

Har precis ätit middag och är nu jääätemätt. Ska snart ta och gå ut på promenad snart, eller hoppas det iallafall. Blev ingen träning idag, bara promenad. Så imorgon ska jag pallra mig bort till gymmet igen. Känner att min vanliga träning börjar komma igång och jag älskar det.

Kyssar

väntar

ÅRET 2009.
Hur har året nollnio varit för dig? Riktigt bra kan jag tycka, bror på vad jag ville ha ut av året.
Bättre än förra året? Jag tror det iallafall, eller JA det har det.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? Gud det finns massor.
Har du flyttat under år nollnio? Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? Haha, en jävla massa
Isåfall vilken? En som blev min favvo mot slutet av året är, Life after you med Daughtry
Har du druckit alkohol? Nej
Har du kysst en främling? nop
Fått barn? nej och det tackar jag för

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? inte så bra kanske, men det bror ju på hur jag ville att den skulle gå.
Har du varit kär? Inte helt på riktigt
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jag tror det
Har du haft ett hemligt förhållande? haha nej, men det vore kul
Vart otrogen? nop


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? JA..
Isåfall vad? Det får ni inte veta.
Har du skämt ut dig? Haha, det är det jag lever för
har du ljugit för en vän? Nu blev jag osäker..
Har du varit ute en hel natt? Nja inte en hel
Har du varit  hos polisen? nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Inte en hel natt
Har du sovit i samma säng med ngn av samma kön? Yes box
Har du velat bankat skiten ur någon vän? Nej


FRITIDEN

Slutat skolan för detta år? Hur menar du med detta år?
Fått jobb? Neej och det suger.
Köpt julklappar? Yes, typ en (a)
Shoppat kläder?  En jäkla massa
Köpt något du ångrat? Haha skojar du! hälften av det jag köpt, okej överdrivet men mycket ångrar jag.
Ätit fin middag? Ja, vad år fin?
Gått på krogen? Haha faktiskt, var på MP
Blivit utslängd ? Nej så långt gick jag inte.
Tränat? Sjävklart, det är typ mitt liv! 
Ätit massor av godis? Haha den andra saken i mitt liv, det jämnar lixom ut sig.


VÄNSKAP.

Har du förlorat en vän? Ja, personen kom och gick. 
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Ny och ny vet jag inte, men har fått bättre kontakt
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej det tror jag inte, inte så allvarligt iallafall
Har du ljugit för en bästavän? Nej,
Har du haft en relation med en vän? nop, eller hur menar du?
Har du många killkompisar? Annorlunda fråga, men jag har så jag klarar mig.


3:1 Phillip Lim


3:1 Phillip Lim har också visat upp en riktigt fin vår kollektion, tycker jag. Här ser vi hög midja på både lång byxor och shorts. Kostymen hänger också med, självklart räcker det bara med kavajen, vilket jag tror jag kommer sattsa på. Ser att också paljett kavajen syns mer och mer. Något som kommer bli en riktig hit i vår/sommar är magtröjan. Dax att börja träna magen mer, tror jag, haha.,

väldigt dålig uppdatering

Förlåt för det! Igår när jag kom hem efter gymmet, åt jag, duschade och drog sedan till centrum för att möta upp några mycket treliga människor. Vi köpte godis, hyrde film och sedan drog hem till pontus. Vi mysde oss ner i soffa och madrsser med filtar och kuddar. Satte sedan på american pie och sedan fortstte det till Drag me to hell. Drag me to hell var faktiskt en riktigt bra film, fast det var skräck.

Idag kom jag hem tidigt, åt frukost och gick sedan på promenad med mamma. Nu sitter jag här, ska kolla om faster är hemma så kanske vi kan dra dit. Var länge sedan jag träffade min käraste kusin. Ha det gött allihoppa!


jävlapisskit

Kul att man missar typ hela träningen! Kom och då var det 45 minuter kvar, SKIIIIITKORV. Aja, ska snart dra ner till gymmet med syster och möta mamma. Tror det blir lite mer styrka idag, än kondition, men självklart det med. Hur är det med er då, haha?

TiSdAg

Hejsan gullungar!
Har varit uppe ett tag men har inte orkat blogga, kände lixom inte fört. Har kollat lite på H&Ms hemida, hittade en del saker jag gärna skulle vilja ha i garderoben. Sitter och kollar på tv md syster för tillfället. Idag måste jag aktivera mitt bankomatkort, så jag fårpallra mig bort till centrum någo gång snart. Hörs senare, tudilu!


Hahah, nyår.


Balmain


Älskar Balmains vår kollektion. Skinbyxorna, trasiga jeans, plajetter, "metall" stuket och de markerade axlarna(både axelvaddar och dekoration). Ser att den ena axeln också tittar fram. Tycker att det mesta av det följer med oss från hösten, vilket jag inte har något emot.

hemmafrångymmet

Eller det var det tag sedan, men har inte orkat skriva något. Körde kondition idag. 25 minuter på bandet, 5 gå och 20 springa, sedan 25 min på crosstrainern och sedan lite mag och ryggstyrka. Känns super bra! Nu ska jag ta något att äta, är jäääätehungrig. Seee yaaah!


modell: jag
foto: julia

kärlek


Lite bilder från året 2009


Uppe sen klockan sex

Idag väckte mamma mig vid klockan sex, då var det dax att sätta på sig varma kläder och gå ut och gå. Jag var jäckligt trött men ändå super skönt att gå ut i den friska luften. Nu ska jag bara kolla på tv, lite senare ska jag dra till gymmet också, måste börja träna som förut. KYSSAR


Modell: Alvin
Foto: Jag

två mysiga dagar med mickan

Ja det har det verkligen varit kan jag säga! Vi har varit i både kista och stan, pratat, ätit en massa gott, gott på promenad och skattat en jävla massa, haha. Men idag var det en mysig eftermiddag i stan som gällde. Hittade ett jättefint fodral från AA, som jag bara SKA ha! Ska snart ta och hoppa i sängen, det är 2 ½ men och sedan paradise hotel som visas på min tv. 

Kyssar till er alla.

Stockholmstad med mickan

Godmiddag sötnosar!
Idag vakande jag vid klockan tolv med mickan vid min sida. Väldigt sent om ni frågar mig. Men vi gick och lade oss över tre igår, så det är inte så konstigt. Nu ska vi snart ta bussen till barkarby och sedan fortsätta bort mot stan, hade bra allihoppa!


Sommar i sälen för typ tre år sen.  Och jag solade inte benen då, som ni kanske ser! Haha

Bilder från i Fredags








Mickan sover här, thihi.


Bild från bruket, idag.

Nu ska jag och mickan hoppa i säng, men INTE sova. Det trodde ni inte om mig va? Så alla ni på gympan kan ju se att klockan är kvart över ett och jag är fortfarande upp. Nej nu ska jag inte vara osocial, puss på er!

Lördag

Nu kista med mickan, sedan ska resten av dagen spenderas med den flickan!


I don't even know how to feel anymore


Fredag, 1 januari, 2010.

Idag vaknade jag upp klockan elva med julia i sängen bredvid. Vi gick direkt ner och gjorde frukost, sminkade oss och klädde på oss kläder. Sedan ut i det vackra vädret och fotade, super najs. Sedan in igen, vi frös som fan kan jag säga. Klckan 15.48 satt jag på bussen med limpan, ella och lite senare också therese, påväg mot catta. Där resten av gänget väntade. Vi disskuterade kläder inför Italien, det kommer bli grymt! Nu ska jag sova, träning klockan 10.00 imorgon. Godnatt pussar


Julia


Godmorgon, år 2010.


RSS 2.0