19.45




Har sprungit, duschat, ätit yoghurt och nu ska jag plugga lite matte innan Grey´s anatomy. Godnatt puss

16.29



Läste den här undebara tjejens blogg, min underbara vän amanda. Super gulligt skrivit av henne tycker jag, vad snäll du är.
Här har ni hennes blogg, www.halonen.blogg.se.  

onsdag


på bilden jag, tagen av faster :)

Helloj bloggen! Sitter och kollar runt på lite kläder vid datan, jag vill shoppa! Det är det ända jag säger,önskade att jag hade lite mer pengar bara, aja. Hade matte på förmiddagen, gick väl helt okej. Sen var det ea i typ 45 minuter och sedan idrott. Tycker idrott är lika kul som alltid(något jag är ensam om tror jag,haha) men fan vad kallt det var. Det ser varmt ut men nejdå det är det inte kan jag säga. Nu börjar snart Gossipgirl sen blir det plugg, ÖSCH!


"de norska människorna"


foto: jag

haha, ja idag tränade vi med " de norska människorna", som vi kallad dem. Det var riktigt kul, det blev lite förvirrande med tanke på att de inte riktigt pratade samma gympaspråk som vi. Tillslut började man själv prata med dialekt, haha. Nu ska jag hoppa i duschen, goodnight.

såg nyss att...

Det var rekord i besökare igår! :D yippi, fortsätt så mina är vänner.


tisdag

Ska plugga nu innan träningen så det blir inget långt inlägg. Behöver komma igång mer i svenskan, jag har för mycket att skriva att jag inte skriver något om ni förstår vad jag menar? haha. Ska plugga nu, sen är det träning och sedan blir det tårta när jag kommer hem. 
Eftersom mamma fyller 37 år idag, GRATTIS MAMMA!

dags att hoppa i säng snart, godnatt sötisar.


bakom denna kamera: Jag


280909


bakom kameran: Jag

Helloj! Hur är det med er? Själv är det bra, ska nog plugga lite men jag tänkte kolla lite på tv först(a) Idag hade jag skolfoto i skolan, uuuuuusch! Jag hatar det såg säkert ut som fan som alltid, aja. Sen har jag bara haft vanliga lektioner som vanligt, inget speciellt har hänt. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Gossipgirl och sedan plugga. Puss

20.17


foto: JAG

Ska snart hoppa i duschen men tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg innan. Idag var jag först hos kusinen, gud vad söt han är. Lekte lite med fasters objektiv, så jag har väl några hundra bilder på honom nu, underbart. Sen var jag och kollade på fotbollsmatch med amanda, trevligt som vanligt. Sen var det dax för träning klockan fyra till sju, det gick så himla sämst. Det ända jag tänkte var fuck gympa, brukar aldrig tänka så men idag så hände det faktiskt. Nej nu ska jag duscha, ha en bra kväll.

lördagen

Jaop, här kommer lite biler från gårdagen. Hade inte med mig kameran ut när vi spelade fotboll så inga bilder därifrån. Kisses

Bild på amanda tagen av mig.


haha. Kollade lite på film också, bad boys tror jag.


Bild tagen av love.


Tänkte att love också ville vara med på en blld.

20.08

jag och amanda drar snart ut och spelar fotboll, skriver kanske senare :)


16.48

Sitter framför datan och kollar på film och äter naturgodis, förvånade? Väntar på min käraste vän amanda, som för tillfället städar sitt rum, får se om hon är lika snabb som hon säger. Vet inte vad vi ska hitta på men det är med henne jag ska spendera resten av min dag, ha en fortsatt bra dag.

lördag

Nu ska jag bara käka nudlar och wook, mums. Titta på tv och sitta vid datan och bara ta det lugnt. Är helt slut efter igår och idag, kroppen värker. Så lite vila nu kommer inte skada, kanske jag kan vara pigg till senare. Pöss


övernattning fredag till lördag


Jag och min sötaste julia.

Jap så ser det ut. Har träning idag som börjar klockan fyra, sen har jag övernattning med alla brudarna till imorgon kommer hem runt klockan tolv. Så det är träning idag och ett "morgonpass" imorgon och sedan träning på söndag, haha. Men det kommer blir super najs! Så nu ska jag byta om till träningskläder, sen försöka ta med mig allt till hallen. Inga fler inlägg idag, PÖSSAR.  

syns imorgon allihoppa

Är trött, nu är det dusch som gäller sedan väntar sängen. godnatt puss


det spöregnar verkligen

Herregud vad det regnar! Tänkte vara ute lite längre med hundarna men det började ju regna, när jag kollade ut lite senare så jag att det bara öste ner. Tack och lov att jag gick in. Nu har jag precis ätit lunch, kanske ska göra lite varm oboy, det är så mysigt när det regnar. Mycket godare då på något konstigt sätt. Har börjat på svenska krönikan, no projektet och jobbat typ en sida i matten(a) Behöver hjälp som alltid, men jag kan nog göra lite i diagnosen behöver bara hjälp på sista sidan. Sitter och kollar på Ellen DeGeneres show, fyfan vad tjock Kelly clarkson har blivit ;o apropå ingenting.

matte suuuger så jävla hårt.


lite annorlunda bild(a)

Usch vad jag hatar matte ju st vi det är tillfället. Det kan ju bara ta sig men det är bara att chilla läget. Har jobbat no projekt som faktiskt gick jättebra, ska föröka jobba lite matte till sen vill jag jobba med svenskan. KISS

Torsdagsmorgon


haha, nej det är inte seriöst. vi var lite flumm igår.


Godmorgon sötisar. Idag har jag egetarbete heela dagen så jag tänkte att jag kunde lika gärna jobba hemma idag. Har träning i stan klockan fem så då äter jag hemma och sedan drar till tåget, så slipper jag åka fram och tillbaka. Idag tänkte jag börja på min svenska krönika, jobba no-projekt och matte. Naajs! Ska fortsätta kolla lite på vakna med the voice, ha en bra dag.

outfit


Dagens: allting från MQ

STEFF!

Jag glömde ju skriva att steff åker idag, hon kommer inte hem fören nästa lördag!
Då får ha det så bra, medans vi jobbar oss till döden i skolan. PÖSS


onsdag




Hade kameran med mig till skolan idag, blev några bilder kan jag säga. Två av många har i här!

Shooo broder! What´s up?! Nej jag bara skoja, men hur är det med er idag då? Själv ska jag snart ut och springa med moder och syster, naaajs. Idag hade vi bip testet(eller vad det nu heter) på idrotten, jag var faktiskt näst bäst, är faktiskt lite stolt. Men jag sprang barfota inte skönt, har värsta blåsan under foten. Hade matte på förmiddagen idag också, gick faktiskt bra konstigt nog ;p Nej nu ska jag sätta på mig spring brallorna och ta en joggingrunda, skriver senare.

"rör du mig så klappar jag till dig, jag har aggressionsproblem"


Foto: jag

hahahaha, limpans citat från träningen i söndags. Var nog bästa citatet på träningen, kände att jag var tvungen att lägga ut det i bloggen. Det gick sådär på träningen idag, var riktigt kul som alltid men det gick väl inte så bra. Får hoppas på de andra träningarna nu då. Nu ska jag iallafall hoppa i duschen och sedan väntar sängen. godnattpöss

tisdag- träning vare.



Tjääänare!
Hur äre med mina älsklingar idag då? Med mig är det iallafall jättebra, men man blir så jävla seg av det här piss vädret, tycker ni inte? Tycker att skoldagen har varit riktigt trevlig idag, spanskan kändes inte tråkig och lång som den brukar, no labben var också ovanligt kul men lite äcklig ;p Nu ska jag snart ta lite, träning senare ikväll. Hoppas på det bästa, känner för att träna verkligen. Kiss

20.25


foto: jag

Det blev en liten runda i vedestaspåret, känns grymt. Men mina benhinnor kännsväl sådär nu, kanske inte är lika bra. Nu ska jag iallafall hoppa i duschen, känner mig äcklig. Nu är teknik projektet klart också, YES! Nu får ni sova så gott, kommer iallafall jag göra. goodnight


Måndag

Ja då var helgen slut då, tycker i och för sig att veckorna går så himla fort. Vilket är lite tråkigt för helgerna går ju också fort.
Tycker det är söndag på en gång.
Jaja nu ska jag iallafall plugga, tråååkigt. Men jag måste lämna in projektet imorgon.
Sen tror jag att jag ska springa lite kort ikväll om mina benhinnor inte säger emot. Nu, PLUGG!

Bild från träningen igår.


träning


Bild från dagens träning, dubbel.

Gick bra på träningen idag tycker jag. Övade på voltstart på tumbling, gick väl sådär men det är bara att kämpa. Sen körde jag dubbel och nu inte bara på upphöjd, vilket jag inte riktigt vågade förut så det känns jättebra. Har landat fel på dubbel några gånger så det har inte riktigt varit min grej, men det ska det bli ändring på. Nu ska jag få pappa att förklara hur en bil fungerar, sen väntar sängen på mig. Godnatt sötnosar.

Söndag- plugg och träning

Här sitter jag och pluggar ihjäl mig, men annars är det bra. Tycker jag skriver och skriver, kommer fan bli en bok, haha.
Nej men det är inte så mycket som det känns som tror jag.
Ska plugga lite mer, sen klockan fyra är det träning, så jag har lite tid på mig. Vilket är skönt.
Igår blev det inget inlägg men jag var jättetrött. Kvällen tillbringade jag med amanda och helena, mycket trevliga tjejer! :)
Nej nu väntar plugget på mig, hare gött!


pannacotta

Sitter här och äter mammas jättegoda choklad pannacotta, yummi.
Har pluggat no idag, blir mer imorgon men jag känner att jag vill ha lite helg idag.
Sen efter middagen, gick jag syster och mamma till vedesta spåret, jag och syster sprang. Sprang kortare men snabbare, måste tänka på benhinnorna. Kände ingenting idag vilket var skönt.
Snart ska jag träffa min kära amanda, trevligttrevligt. Vet inte vad vi ska hitta på än men kul blir det,
 KISS.


stinsen

Har precis kommit hem från stinsen, var där med mamma och mormor. Hittade faktiskt ett par jättesnygga skor på dna, vet fortfarande inte om jag ska köpa dem. Då får pappa helt enkelt skjussa mig dit, haha.
Nu ska jag plugga, BAAAJS! Pappa har köpt något stort och konstigt som står här i vardagsrumemt(hemma bio eller något sånt) så han håller på att fixa med det, får se om jag kan jobba här nere ;p 
Nu väntar plugget väntar, adios!

Har fastnat för den här bilden, vet inte varför. FOTO: JAG


Lördag- Breakfast

Jap dax för frukost är hungrig nu, har varit uppe i en timme ungefär.
Nej det var allt för mig, pussar.


Fredag- Lever!

Ja jag lever, haha. Efter skolan idag gick jag först till centrum med mina kära vänner steff och julia. Vi gick på tasty´s, resten kan ni ju lista ut.
Sen kom mamma och vi drog in till stan, det första vi gjorde var att gå till pizzahut.
Otroligt gott var det, länge sedan jag åt där, Sen lite koll i affärer, tror jag ska köpa koftan från bikbok imorgon.
Klockan 17.50 var det dax, Flickan som lekte med elden. Fyfan vilken bra film, jag, mamma, mormor och moster var och kollade på sergel. Jag verkligen älskar de två filmer jag sätt, hoppas tredje är lika bra.
 Nu är jag super trött och ska snart hoppa i sängen. goodnight sweetheart!


GODNATT ALLA GULLIGA!


korall


DAGENS: kjol topshop, tröja hm, skor dinsko, pannbannd MQ

torsdag

Godmorgon på er!
Blir ett snabbt inlägg, ska snart gå ut och kissa hundarna sen dra till skolan. Kommer inte komma hem innan jag drar på träning idag, så det kanske blir ett inlägg senare ikväll. Ska äta middag i centrum med therese innan. Nej nu väntar hundarna och skolan, ha en bra dag sötisar!

nu MÅSTE jag verkligen plugga....Usch!


Har inte gjort ett dugg efter skolan, bara suttit och kollat på tv..Tjockis. Kan ju inte springa, jag saknar det. Jag vet att ni tycker jag är korkad som saknar att springa, men sån är jag. Nej plugget väntar!

gossip girl och sedan lite plugg.


FOTO: MOI

"fan vad dålig du är"

Sitter och kollar på Idol, fyfan vad anders bagge är skön. Utan han skulle inte Idol vara någonting säger jag bara. Träningen gick iallafall bra idag, körde både tzuka, skruv bakåt och dubbel på trampolin. Känns jättebra. Nej nu ska jag snart hoppa i duschen, Godnatt pussar!

FOTO: av MIG på söta syster från idag-

15.45

Sitter och kollar lite på tc, samtidigt som jag redigerar bilder på marre som jag tog idag. Vi fick ut i det fina vädret och hon fick vara min lilla "modell". Blev superfina bilder, som kommer dyka upp i olika inlägg.
 Väntar också på att kolakakorna som ligger i ugnen ska bli klara, syster håller på att baka.
Ska fortsätta kolla lite på tv, sen ta något och äta innan träning. PÖSS

FOTO:JAG


tisdag

Godmorgon sötisar!
Hur mår ni? Jag mår iallafall jättebra, har varit uppe ett tag nu. Gick på en prommenad med mamma imorsen fast jag är ledig, men det är skönt man vaknar lixom till. Ska snart öppna matteboken och plugga lite. Så har jag det gjort, vet inte vad jag ska göra idag förutom att jag har träning halv sex. Det verkar bli fint väder idag så skulle egentligen vilja fota lite, få se vad som händer. Nej nu väntar mateboken på mig. love you guys.


´


13.48

Var precis ute och kissade hundarna. Ska snart börja plugga lite igen, sen vet jag inte vad jag ska göra. Känner att jag verkligen skulle vilja komma ifrån huset. Har bara suttit i soffan, pluggat, kollat på tv och sedan ätit lunch. Jag känner mig som värsta tjockisen. Nej nu vill jag få plugget överstökat.


leeeedig idag!

Jap är ledig idag tills på onsdag, bara två dagar men iallafall. Det ska bli plugg för min del men lite chill ska jag väl kunna hinna med, haha.
Nu ska jag äta frulle, är jättehungrig xoxo

annorlunda bild där


20.10

Nu har jag varit på träning, ätit middag och lekt litemed bilderna jag tog idag.
Träningen gick till en början sämst men blev mycket bättre i slutet vilket var skönt. Det var dubblarna där i början som inte riktigt är min grej, men det är bara att öva. Sen var det mattan som kändes grymt bra idag, bakåt bara flöt det på vilket är typ bästaste känslan.
 Nu kommer en bild från dagens foton, fler kommer i andra inlägg.


14.26

Vet att jag inte har skrivit något idag men jag har inte orkat. Har segat hela dagen, har faktsikt varit jättemysigt.
Ska fortsätta sega sen är det träning klockan fyra, så då måste jag vara pigg. löööve

Tror jag ska fota lite innan träningen.


kääärlek


Den här ska hänga i min garderob snarast.


Godmorgon.


Hemma från staden.

Kom i och för sig hem klockan nio ungefär men ändå. Familjen hämtade mig med bil runt halv nio, sedan åkte vi till max för att köpa mat, nyttiga där!
Men man behöver inte alltid vara det. Nu sitter jag iallafall och käkar naturgodis, skulle vilja typ vilja spela fotboll eller nått har inte gjort det på superlänge. Känns som om jag behöver röra på mig, haha.
Hade det iallafall otroligtkul idag i stan med allihoppa, fan vad jag har sprungit fram och tillbaka men det har det varit värt.
 Nej nu orkar jag inte skriva mer, KISS


Lördag- halv maran

God förmiddag allihoppa!
Hur mår ni idag då? Själv mår jag super bra, jag är på jättebra humör det är fint väder..
Ja det kan inte bli bättre. Idag ska jag vara i stan på halv maran hela dagen typ.
Tror det komemr bli jättekul, vi under några timmar inte ha något att göra sen komemr vi ha massa att göra.
Men sånt får man ta, har aldrig långtråkigt med de här tjejerna så det är jätteskönt.
Nej nu ska jag snart äta, pöss.

Ni får ursäkta mig för alla blom bilder, kanske är lite tråkigt menmen.


´

godnatt! :)

outfit


DAGENS: Jeansskjorta MQ, svart fodral Gina, avklippta strumpbyxor ingen aning, skor Dinsko. Ryggsäck lindex(inte med på bild)

Käraste karro

I vår skola har vi något som heter månadens och periodenselev, vilket vi hade idag i skolan.
Då vår otroligt gulliga, snälla och sötaste vän karolin hade röstat på alla oss fem.
Jag typ skakade och nästan började gråta när jag fick höra motiveringen.
Hon är för tillfället i italien och därför kan vi inte berätta för henne hur mycket det betyder för oss och att vi saknar henne massor.
Hoppas du har det bäst i Italien gumman och du betyder massor. ÄLSKAR DIG!


Fredag

JAAA! Nu är det fredag, kan inte skriva äntligen eftersom veckorna går så himla fort, tycker det ä fredag hela tiden.
Men det är i och för sig inget dåligt med det, haha ;D
Idag är det träning då da, hoppas vi kör bakåt känner för det. Sen efter träningen ska jag vara med hallon :)
Ska bli super skoj. Nu ska jag bara njuta av att det är fredag.


20.22

Hemma från träningen, tycker det gick mycket bättre idag än vad det brukar.
Så det är skönt att det går frammåt iallafall. Lärde mig lite mer av friståendet idag också.
Nu ska jag bara hoppa i duschen och sedan hoppa i sängen är jättetrött. GODNATT


Torsdag

Hejsan!
Kom precis hem från sandvik, iadg var det ju sjömaran. Själv sprang jag inte pågrund av att jag inte ska springa eftersom mina benhinnor inte riktigt vill med sig. Så jag skulle vila i två veckor och se om det blir bättre.
Men nu måste jag göra mat, ska på träning klockan fem. Så jag måste åka härifrån tio i fyra kanske.
Skriver senare ikväll, KISS

FOTO: JAG


090909

Glömde det är ju 090909 idag!
Nu ska jag iallafall snart äta sen plugg igen antagligen.
Sen ska jag kolla om någon har lust att gå på prommenad med mig.


onsdag- plugg

Ja plugg var det! Imorgon är det redovisning och jag kommer dö, haha. Vår modell är typ den fulaste jag någonsin sätt och allt är bara bläää. Men det är väl bara att gilla läget, försöka göra det bästa av det.
Dagen har iallafall varit bra tills efter lunch, då både jag och julia fick pms, hah. Nej men det var faktiskt så.
 Så nu ska jag plugga men vart ska jag börja..? PÖSS


21.15

gdonatt på er, är helt slut så jag drar mig till sängen typ nu.
Det gick väl sådär på träningen, men styrkan gick det bra på haha. Men det var otroligt jobbig, den jobbigaste lappen hittills. Men det är skönt efteråt och kommer kännas som fan imorgon (;
Nej nu räcker det godnatt!

Jag vet att jag lägger ut bilder på han hela tiden, men han är super söt och jag har verkligen brist på bilder.


tisdag

Hej människor!
Jag ska plugga nu innan träningen, så det blir inget långt inlägg. Idag hade vi fadderdag i skolan, jippi!
eller inte, kan väl inte påstå att det är jättejobbigt direkt men det är ju inte speciellt kul.
Men jag överlever, imorgon är det sista dagen eller förmiddag, för det är två förmiddagar istället för en hel dag. Vilket suger.
 Nej nu ska jag vara positiv :) Det gick mycket bättre för mig och julia idag med projektet vilket är bra.
 Så nu ska jag fortsätta med det, PÖSS.


svar på era frågor!

När fyller du år?
31 januari
Varför valde dina föräldrar att döpa dig till Izabella, med Z?
tror att det beror på att pappa är från polen och där stavar man oftast det med z, sen tyckte de att det var finare ;p
Varför bloggar du?
tycker det är kul, sen för att jag vill lägga ut mina foton :)
Har du några tips på bra bloggar?
jag läser ganska många, kommer faktiskt inte på någon som är lite bättre. men jag återkommer om jag kommer på någon.
Ta bort bloggen eller ta bort facebook?
det var lätt, skulle ta bort facebook  
Vad är det bästa/sämsta med vittra jakobsberg?
det bästa är väl att det inte är så mycket läxor och det sämsta...jag vet faktiskt inte, haha.
Hur går det med Tom? HAHAHAHAH!:p
amanda din lilla tönt, tänker inte svara på den :p
Bästa tjejkompis?
har faktiskt ingen, så jag säger mamma på den faktiskt(a)
Bästa killkompis?
den har jag inte tänkt på, men om jag ska svara så skulle jag svara tobbe :)
Vem är du kär i??
det skulle ni vilja veta va!? ;p 
Äre bättre nu när du går i jsm eller var det bättre när vi var RMY röd och blå?
jag är grymt nöjd med att gå i jsm, trivs otroligt bra. Så jag skulle nog välja jsm om de sa att jag fick bestämma själv men det beryder inte att jag inte trivdes i RMY :)
om du skaffade ett till husdjur vad skulle det då va?
haha behöver inge fler husdjur enligt mig
Om du fick ändra något med dejj själv vad skulle du ändra?
det skullenog vara mina ben, men jag börjar faktiskt trivas bättre i dem nu (;
Vem skulle du ta med dig till en öde ö? Och varför just den personen?
gud den var svår, just nu skulle det nog vara amanda. För att vi alltid har så himla roligt tillsammans (;
Haha, jag är dålig på frågor... speciellt till dom jag känner men en fråga då.. Varför började du blogga? hihi :) <33333 puss
bara en kul grej sen fastnade jag (:
om du fick välja att vara homosexuell, bisexuell, hetro ? :D<3
bara du som kan komma på dessa frågor.. men alle jag skulle fortfrande vilja vara hetro ;D
mest nöjd med ? (alltså på dig själv)
tror inte jag har något jag är mest nöjd med men allt tillsammans blir väl helt okej
Om du fick byta liv med någon, vem som helst, vem skulle det vara ? (;
gillar mitt liv som det är, men antagligen en kändis bara för en dag typ :)
Vad är det bästa och sämsta med att bo i Viksjö?
bästa är väl nära till gympahallen och ica, haha ;P det sämsta vet jag inte, tycker det mesta är bra :)

Ja där har ni alla frågor, enjoy!


18.54


nej nu tar jag en prommenad, KISS


måndag

Halloj alla glada!
Sitter här och är jättehungrig, allt är som det ska alltså. Kom från skolan för ett tag sedan, satt kvar i skolan för att jobba med julia. Asså det gick verkligen bajs, vi har ingen insperation.
 Imorgon måste vi verkligen få fart på alltihop. Vet inte om jag ska jobba lite fter maten också.
Har sätt att ni har skrivit en del frågor, tänkte att jag skulle börja ta tag i dem nu, eller lite senare ifall det kommer fler. PÖSS


frågestund

Ja vad tycker ni? ska jag ha det, jag vill men ingen kommer ställa några fråga och det är inte kul ;p
Om jag har det så lovar jag att svara på alla frågor, tror jag iallafall, haha.


har pluggat lite, sitter nu bara och lyssnar på musik.


IGÅRS OUTFIT: kavaj och jeans gina, linne MQ, skor nelly och halsband banding.

lördagen







KISS


söndag

Godmorgon!
Vaknade faktiskt klockan halv nio idag, det brukar inte hända. Men jag gick och lade mig ett ungefär, vilket är sent för mig. Igår var jag till en början bara med amanda, vi var hemma hos henne och bara pratade en massa. Sen träffade vi tom och marcus(vet inte hur han stavar), så vi bestämde att vi skulle tillbaka hem till henne. Vi satt och kollade på film och hade det mysigt. Tills tom och marcus började bråka om vilken bil det var på tv, ja killgrej säger jag. Så jag och amanda satt bara och garvade åt dem, hah ;P Nej nu ska jag gå ut på en prommenad, skriver sen.


Amanda och marcus :)


00.04

Nu är jag hemma, är trött så jag orkar inte skriva något idag. Tar allt imorgon, GODNATT SÖTISAR!


jag har ju glömt..

att säga att denna underbara skapelse är påväg att bli min om några dagar! :) jag längtar.

outfit


14.20

Nu tror jag faktiskt att jag pluggat klart för dagen, kanske skriver lite till vi får se. Nu ska jag musma på min brownie och läsa lite chic. Klockan fyra ska jag vara hos min käre mormor och morfar, ska fyra morfar som fyllt 70 för ett tag sedan. Sen efter middagen ska jag pysa därfrån, ska träffa amanda. Vet inte vad vi ska göra en men det bli alltid något bra. Så jag skriver kanske senare.


hemma från gymmet

Ja då var jag hemma från gymmet, har faktiskt hunnit hoppa i duschen också. Vi drog till gymmet runt nio och sedan körde jag 45 minuter på crosstrainern, gick riktigt bra. Kändes bra under alla 45 minuter, får hoppas att det går lika bra nästa gång. Men nu måste jag verkligen plugga, kommer skriva lite under dagen. Önska mig lycka till med plugget! 


Lördag- yippi!

Gud vad jag älskar att vakna upp på en lördag morgon, så himla härligt. Jag kan inte förklara men känner inte ni också så. Kanske inte lika härligt idag med tanke på att jag ska plugga nu på förmiddagen. Nu sitter jag och äter frukost, sen ska jag och mamma dra ner till gymmet. Ska köra kondition där istället eftersom att jag inte får springa av tova(min tränare), så det blir crosstrainer för min del. Sen är det plugg som gäller. Vad jag ska göra resten av dan berättar jag senare, adios!

Kan ärligt säga att det ser riktigt härligt ut. Skulle inte banga på en vecka till med sånt här väder.


22.07

Sitter och kollar på Shopaholic, fan vad kul den är. Det trodde jag faktiskt inte, nej nu ska jag fortsätta kolla. KISS


naturgodis

Vad gör alla? Själv sitter jag här och tjockar mig med naturgodis, fyfan vad gott det är. Min nya drog. Jag har verkligen fastnat för det, julia som delar den glädjen med mig. Hon som är sjuk stackarn, krya på dig gumman! Det gick iallafall grymt bra på träningen idag, hoppas det fortsätter såhär. Körde tzuka för första gången på länge och stod. Kändes hur bra som helst. Nej nu ska jag fortsäta äta godis och ha det bra, PÖSS.


Fredag

Äntligen fredag! Gud vad skönt, men jag har fortfarande massa plug i huvudet. Vilket jag aldrig komemr kunna göra något åt men det är bara att gilla läget lixom. Ska plugga en del i helgen så det kanske känns bättre då. Idag drog jag till faster och kusin efter skolan. Jättekul att träffa alvin, han har blivit så himla stor. Ska dit snart igen, han var så himla trött när jag var där nu. Nu ska jag snart äta, dax för träning! Skriver senare.

20.14

Hemma från träningen nu, tar ungefär 40 minuter kanske att åka hela vägen hem. Du går, åker tunnelbana, går, åker tåg och sedan cyklar(fast idag hämtade pappa mig, vilket var jätteskönt) Men som ni förstår så tar det sig sin lilla tid att bara komma dit och hem. Vilket jag tycker är jobbigt med torsdagar. Jag tycker iallafall att det gick helt okej på träning, träningsvärk i morgon skulle jag tippa på. Sen har vi ju vandrat idag i skolan, okej det är inte jobbigt men det är ändå motion. Nu ska jag snart hoppa i duschen och sedan i säng. GODNATT!

Haha, fan vad härlig den här bilden är.


Torsdag

Godmorgon!
Måste egentligen gå ut med hundarna, men de fårvänta lite. Idag är det vandring hela dagen, skulle egentligen behöva plugga men aja vad ska man göra. Bara att sätta på sig skorna och gå ut och gå helt enkelt. Sen är det träning idag klockan fem, så jag komme inte hem i mellan. Nej nu ska jag släppa ut hundarna, ha en bra dag!


outfit


Dagens: Tröja H&M, Jeans gina och halsband vet inte.

Onsdag

Tjäänare!
Vet att jag inte skrivit något idag men jag har inte varit hemma.
Först skulle jag till läkaren klockan kavrt över åtta för att ta spruta mot livmoderhalscancer, kändes inte så mycket när den väl togs men under dagen var det inte speciellt skönt kan jag säga.
Sen var det ju skola, hade egetarbete hela dagen, skönt men nu måste jag bara ha handledning.
Efter skolan hade jag IUP samtal, det gick mycket bra.
Drog till stan med lilla karolin efter det, hon skulle ta kort till sitt id kort. Så vi gick runt där och hade det mysigt. Nu har jag varit på prommenad och ska snart hoppa i säng.


20.28

Sitter här i vardagsrummet och äter youghurt och macka, kom nyss från träningen.
När jag kom hem så satt mormor och morfar i soffan, var länge sedan jag såg dom. Så det var trevligt.
På trningen gick det bra, men tyvär så tror jag att jag har benhinnsinflamation, vilket inte är så bra.
Men jag får köra på linement/tigerbalsam och hoppas att det blir bättre.
Nej nu orkar jag inte skriva mer, GODNATT PÅ ER!


dagens



Tisdag

Ja då var det tisdag, vilket betyder att jag har träning.
Idag fick vi börja jobba lite mer med projektet och jag vill bara spola tillbaka till sommaren.
De första två veckorna var jätte lugna och nu kommer allting, Usch! Det är inte alls kul, men det är väl bara att jobba på.
Så idag var det projekt arbete hela dagen förutom den sista timmen då vi hade musik. Faktiskt en riktigt trevlig dag tycker jag.
Nu ska jag läsa frida och äta yoghurt. Skriver sen.


RSS 2.0