Två gullungar på en bild. Kärlek.

 

Todays outfit.


Kavaj gina, linne monki och cykelbyxor bikbok.


Flickorna som aldrig lämnade dansgolvet, haha.


Mot kista, igen.

Godmorgon sötnosar.

Har ni sovit gott? Har iallafall jag, fast det gör jag ju varje natt. Igår var jag på bio med julia, kathrin och paulina, på duken visades sex and the city 2. Grymt bra tycker jag, men hallå bara modet gör ju filmen sjuukt värd att se. Sen hamnade jag på graninge med casper, och mycket snack om balen blev det. Nu måste jag dra, adios amigos!


BILDBOMB 1!














Underbar kväll!

Fyfan vilken härlig kväll det var igår. Gud, varför har vi bara en bal för? Sjukt kul och det suger att kvällen är över, synd att man inte kan spola tillbaka tiden ibland, haha. Den var iallafall otroligt lyckad och jag vill tacka alla dem som var där och gjorde den absolut bäst!

B A L K L Ä N N I N G


Fråga om balklänningen.

Fick en fråga om jag kunde lägga upp en bild på min balklänning. Visst kan jag göra det, men det får bli imorgon. Jag vill inte visa den än ifall någon på balen kollar bloggen. Sen har jag inte tid att göra det. Men imorgon ska jag självklart lägga upp en bild. P U S S.


Bal idag. Tagga tagga tagga tagga!


Blommigt


Byxdress Topshop, skor stevemadden, glasögon Ray-ban och väska mulberry.


bilderna får tala för sig själva.








bloggtorka!

Jag har inget att blogga om, så det är därför jag aldrig skriver. Jag känner mig så otroligt uttråkad och det har gått fyra dagar sen jag sydde. Jag kommer aldrig klara tre veckor utan att träna! Vet inte hur det här ska gå.

Idag var jag iallafall i skolan, det var väl okej. Imorgon spanska nationella och vem kommer faila? JAG! Så jag har inga höga förväntningar. Efter skolan träffade jag faster och kusin. Sen köpte jag ett par nya spring skor och byxor. Najs! Nu tvätta mig ovh sedan Alvin och gänget 2 med pappa och syster, seee yaa.


Jack i benet, elva stygn och kryckor.

Ja så ser jag ut nu. Vet att jag inte bloggar längre men jag pallar inte. Det fina vädret gör att jag knappt är inne. Nu kanske jag inte är ute lika mycket med tanke på skadan, men jag kommer nog ändå inte blogga så mycket. Aja idag blir det nog grillning, ha det gött människor.


bild på julia och steff.

När ska skrattet inte bara synas utan också kännas.


Tiden i skolan känns inte lika jobbig. Då verkligheten lixom försvinner.


Everything comes like a chock. What am I supposed to say?


Bild tagen va julia.

My oldest friend, Love you darling.


solen skiner och himlen är blå, vad det är sköntatt leva då.

Gud vad härligt väder, tjugo grader och sol, kan det bli bättre? Jo jag ska ju träffa karro snart och vi ska vara ute i det underbara vädret. Kanske lägger oss på en filt och har det allmänt mysigt bara. Senare blir dte nog fotboll, gud vad jag älskar livet ibland. S o l k y s s a r.


I can breathe with you by my side.


Jeansshorts, ett måste i sommar.


Glasögon Ray-ban, jeansshorts spoiledbrat.co.uk, top Rachel Comey, skor amazon.com, väska chanel och halsband net-a-porter.com.


I don't know how I feel about you

I

härliga färger


godmorgon godmorgon

Hellu älsklingar!

Har ätit frukost och ska snart kolla på vampire diaries. De två senaste dagarna har varit amazing. Jag har haft det super härligt med mina käraste vänner. Onsdags firade vi karro, med pizzabullar, glass, massa annat gott, film och mycket skratt. Vi vaknade upp på torsdagen och åt en super god frukost, som i filmer typ, haha. Sen bantade vi fram till klockan två då vi hade ett bokat bord på berns, dessertbuffé stod det på menyn. HÄÄÄÄRLIGT! Ja det var det verkligen. Idag blir det plugg och träning.

Lite av det jag åt igår, hah!

inge mer blogg idag!

Snart drar jag till kejrowlajn, vid sex kommer de andra brudarna och vi ska fira karro som fyllde år igår. Very najs. Sen sover vi där och sen är det berns dessertbuffé som gäller imorgon, läääääääängtar. Seee yaaa later.

todays outfit


grattis på födelsedagen sötnos !


sexiga flickor från schweiz !


Spexfoto, taggad, taggad, taggad!

Spexfoto idag och jag är sjukt taggad, jag och alle kommer lätt vara snyggast! haha. NU ska jag äta upp frukosten, behöver inte stressa, det är nog det skönaste med att springa istället för att gå på morgonen. Ha det gött allihoppa!


Things That Make Me Smile


bild av mig: tävling RM2

When Nothing Seems to be Going Right

God förmiddag !

Nu antagligen plugg, fuck life. Men vad ska man göra. Glömde säga att jag var i kista igår, kollade på lite balgrejer. Hittade ett par skor som jag tror jag ska köra på. Men smycken går lixom inte att hitta, aja. Jag köpte också en klänning och en väääldigt rosa sak från monki. Nej nu ska jag faktiskt sätta fart med broderingen. puss på rumpan.

älska färgerna





Dessa färger vill jag bära i vår och sommar. Helt underbara. Älskar den lila klänningen, skulle gärna få vara min balklänning men så är tyvärr inte fallet. Saaaablar.  Källa: jakandjil.

The Vampire Diaries

Orkar inte blogga för tillfället, så nu blir det lite vampyrer för mig. Jag tror att det blir hemma kväll idag, vädret gör det ju svårt för grillning så vi får hoppas att det blir bättre vecka nästa vecka, så kör vi då. puss o kram.




hos mickan

Jap jag är hemma hos mickan, därför inget bloggande. Jag skriver mer imorgon, jag orkar inte vara osocial, haha. Träningen gick i alla fall sämst haha men jag är glad ändå. Ni får ha det bra, K I S S.

smycken, i mängder, ja så ska det va!!




MVGMVGMVG

MVG i origenteringen, yesyes! Fyfan vad härligt. Jag och karro tog alla kontroller, alla! Det känns så jävla bra. Nu är jag helt slut och ska typ gå och lägga mig. Jag är slut i både kroppen och i huvudet. Så godnatt alla glada människor.


såhär spelar vi fotboll!

tagga tagga tagga!

Taggar till orientering för tillfället. Har fortfarande ont i halsen, men det får gå ändå. Har tagit pollen medicin så vi får hoppas att det inte blir värre. Nu jävlar ska jag och karro ha MVG! Have a good day.


onsdagen, äntligen över.

Onsdagen nu är det bara torsdagen, alltså orienteringen kvar. Taggad, fast ändå inte. Har int i halsen, tror det är pollen men får hoppas det är bättre imorgon. Nu ska jag hoppa i sängen, kolla grey's sen soooova. Ladda till morgondagen. puss på rumpan.


kommer sakna detta


smile


dålig vecka, denna vecka

Usch vilken bajs vecka det är! Kom på det nyss, finns inget bra med den alls. Idag spanska och bild, jag suger på båda. Kan jag ens något ord på spanska, tror knappt det och rita ska vi inte tala om. Min poäng var att det är en skit vecka iallafall. Tur att rasterna fanns, annars vet jag inte vad jag skulle göra.

Skit dagarna som är kvar:
onsdag: Np i biologi och projekt uppstart
Torsdag: origentering hela dagen
fredag: någon slaks föreläsning.

What Would You Say


chinos


chinos och t-shirt MQ, skor hm, jeans jacka gina.

solig måndag

Godmorgon !
Har precis ätit klart mig frukost, men jag är typ fortfarande hungrig, haha. Ja det går ju i gympagruppen, vi kan inte riktigt bli mätta, aja that's life. Idag har vi föreläsning heeeela dagen, självmord? ja det kan man säga! Men jag ska inte vara bitter. Sprang i morse så jag tror det blir en bra dag, jag är full med energi. Have a good day.


bild från grillningen i lördags, tagen av karro.  

dubbel salto, fan va härligt !

Gissa vem som körde rondat-flickis-dubbelsalto på träning idag, JAG ! Asså vilken jävla kick man fick, visst mickan? ;p Träningen idag var iallafall as jobbig, vi körde riktigt hårt idag, men sånt är skönt, efteråt iallafall. Nu kollar jag gossip girl, sen duschen, K I S S E S  T O  E V E R Y O N E !


härlig lördag kväll

God förmiddag !
Jag har knappt hunnit blogga, jag vet. Men jag har knappt varit hemma under fredagen och lördagen. Gårdagen blev iallafall otroligt lyckad, musik, skratt, grillning och en massa prat, prat som verkligen behövdes och känns superbra nu. Idag blir det plugg, sola ska jag väl göra också och sedan träning. Ha en solig söndag !

p.s. jag har inte hittat någon balklänning och jag får panik!

Choosing My Own Way of Life

Borta bra men hemma bäst! Fast nu är det snart dags att lämna hemmet igen. Jag ska till centrum, möta härligt folk och sedan drar det bort mot görveln, tror jag. Grillning väntar, har i och för sig ätit, men det blir nog bra ändå. Nej nu har jag lite brottom, ha en skön kväll allesammans. P U S S


RSS 2.0