14.10

Nu sitter jag här och inte gör någonting typ, har precis varit ute och fotat lite med nya kameran(a) Det blev nog någon fin bild i alla fall, haha. Gästerna komemr runt fem, så det är ett tag kvar. Kollar lite på tv, men dfinns inte direkt något att kolla på. Åkte till centrum med mamma, syster och mormor runt elva, tänkte jag skulle hitta något att ha på mig ikväll, men nej då det gjorde jag inte. Ska nog åka till stan snart, finns en affär Elise som verkar ha super fina klänningar. De kostar runt 1000 lappen, men det är det värt om den sitter bra och de är verkligen jte fina. Min stil, lätt :)
Men nu t'nkte jag vila lite, ska nog öva glosor, på sin födelsedag vilket suger. men men vad ska man göra.
Ha det bra! :)

Biler

Lite små grejer bara.


Systemkameran! :D

PUSS

födelsedag

15 ÅR IDAG! :D hahah, har precis öppnat presenterna jag fick av mamma, pappa och syster. Så är sitter jag med henne och sjunger, hah(a) Hon kan tesxterna lite bättre än jag, men men. Vet ni vad jag fick, en system kamera,
en Nikon D60. Kan ni fatta! jag trodde aldrig att jag skulle få den, jag höll på att dö av chock, när jag tog bort present pappret. Jag är suuuper lycklig, nu behöver jag inte spara själv, nu kan jag köpa kläder istället och ändå har jag min älsklings kamera. (a) Ska kanske till centrum sen och se om jag hittar något att ha på mig idag när släckten kommer. Men nu ska jag fortsätta sjunga med mjin syster, ha en bra dag :) (bilder komemr senare)

PUSS

fredag

Nu har jag precis kommit hem från hallen, vi hade föräldrar möte och gymnasterna skulle tydligen också vara med. På en fredag kan det bli tråkigare, men vad ska man göra. Det då lig var att man redan visste allt, men strunt i det.
Idag hade vi NO på förmiddagen, vi hade ett oförberätt "test" idag, får hoppas att det gick bra. Sen efter skolan var jag med min vän karro, vi gick hem till mig och bakade kladdkaka tills i morgon, min födelsedag(a) Sen har vi pratat lite och så skulle vi fota men det blev inte direkt så. Men nu ska jag äta. pappa roppar :)


PUSS

fredag

God morgon :)
Äntligen fredag, gud veckan har gått så otroligt långsamt tycker jag. Men nu är det fredag, bara en dag kvar tills presenter(a) haha, nej men det ska bli jätte kul att träffa alla också.
Igår vad jag inne på sidan http://www.laredoute.se och kollade lite och hittade två jätte fina skor. Kommer bild nedanför. Men nu ska jag sluta, hejdå :)


Jätte fina klackar :)


Gladiatorsandaler med nitar :)

Vad tycker ni om dem? :)

torsdag

hej på er!
Sitter här och äter mackor och dricker choklad(a) Har precis kommit hem från skolan. Har varit en bra dag idag, först hade vi svenska vi gick igenom lite saker och fick reda på vad vi skulle göra under perioden. Sen började vi jobba med gruppuppgiften. Sen hade vi ea och idrott på eftermiddagen, jag gjorde klart min hemkunskaps uppgift på ean så det känns bra. Sen på idrotten spelade vi bandy, jag gjorde typ två mål(a) jag är jätte stolt. Men nu ska jag äta klart sen ska jag följa med mamma och handla, hare bra :)

puss


3 dagar kvar

Idag är det bara tre dagar kvar tills min födelsedag, haha jag vet att det låter barnsligt.  Men alla älskar ju födelsedagar, i alla fall jag(a) Men strunt i det nu, idag har det varit en helt okej dag, vi hade hemkunskap och ea på förmiddagen, har gjort klar min hemkunskap snart vilket är skönt. Sen hade vi engelska, det gick riktigt bra läste mycket u min bok, vi fick göra vad vi ville vilket var trevligt. Sen så blev jag jätte rädd när det stog en kille utanför fönstret så jag hoppade av min stol, vilket var väldigt pinsamt, men kul ;p

Sen efter skolan drog jag mig till centrum med julia och handlade present till Frida, vet att det är sent men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Sen nu ska jag på en prommis och sedan dax för träning. Ha det bra:)


PUSS


onsdag

God morgon :)
Jag skrev inget igår eftersom att jag inte orkade så jag kan skriva ett inlägg idag istället. I går hade jag Matte och Bild under dagen. Gick faktist bra på matten, känns som om jag verkligen fattar det(a) Sen på bilden, jag behöcer inte ens förklara jag suuuger på bild. Önskar att jag var bra, men man kan ju inte vara bra på allt.  Sen så gick jag typ hem efter skolan direkt typ, sen låste jag lite i min engelska bok hemma. Sen klockan fem så var det dax för träning. Jag körde faktist frivolt, handvolt frivolt, det gick faktist bra, men ändå känndes det som om det inte alls var någon bra träning fast det egentilgen gick bra. Men nu ska jag sluta, ha det bra :)

PUSS

tisdag

Hallo :)
Vet att jag inte har skrivit något idag, men jag orkar verkligen inte göra det nu. Har varit på träning i två och en halv timme så jag känner mig riktigt slut i kroppen.Så jag avslutar med Godnatt :)



PUSS


15.57

Nu är man hemma från skolan då, sitter och kollar lite på tv och är inne på bloggen och skriver också. Tror inte att jag ska plugga idag vi har inte riktigt kommit ig¨ng en med ämnenea har haft första dagen idag. Så det skänns jätte bra att bara kunna sitta och ta det lugnt. Hur har ni haft det idag efter helgen då?  
Har haft spanska och eget arbete idag i skolan, så det har inte varit så jätte jobbigt. Det är faktist alltid kul på spanska men det är pågrund av att vi är bästa gruppen, men spanska i sig är trist ;p Sen jobbade jag med lite hemkunskap idag på eftermiddagen, sen såklart så ringde vårt brandalarm, så vi fick springa ut. Jag fick ha julia på ryggen ett tag eftersom att hon hade gympa och var tvungen att gå ut i bara strumporna i slasken, inte kul.
Nu ska jag sluta att skriva, kanske skriver lite ikväll också :)


I sommras på allsång :)

måndag

God morgon :)
Då va helgen slut då och dax för skolan igen, känns väll sådär. Men inte så jätte farligt, tycker faktist inte att det är så tråkigt i skolan. Men nu så kommer det bli en del att göra, fast första veckan r inte så farlig. Denna vecka ska jag bara lämna in min hemkunskap, vilket jag hoppas att jag kommer hinna med.  Men nu ska jag sluta skriva och dra mig till skolan om några minuter, ha en bra dag :)


kusin i sommras


16.02

shooo :)
Har presic kommit hem från träningen, ska nog hoppa i duschen snart. Det var en riktigt bra träning idag, jag körde faktist en ny grej och jag känner mig jätte stolt. Körde rondat-flickis-sträck med helskruv på tumblinget, vilket känns otroligt kul.För då känns det som man kommer någonstans, vilket gör det mycket roligare. Körde faktist ock en dubbel, gillar inte dubbel har inte kontrollen på den så känns bra att jag körde. Vet inte om ni nyss fattade vad jag sa men men, haha. Har inte gjort så mycket innan träningen idag, bara varit hemma och tagit det lungt. Ska inte göra så mycket nu efter träningen heller, jag orkar verkligen inte. Men nu ska jag dra mig, seee yaa :)


Fin bid på steff  i sommras :)

födelsedagsbarn

GRATTIS MALIN 14 ÅR :D<3


bildsöndag

God morgon, eller vad man ska säga (;
Har suttit vid photoshop lite och tänkte att jag skulle lägga in lite roliga bilder. Som jag har sakt så är jag inte riktigt duktig på det här än, men det bilr bättre och bättre(a) hare bra :)


Bild: Alexandra
Tagen av: Mig och photoshopad av mig.


Bild på: Mig

Tagen av: Karro och photoshopad av mig


Bild på: Mig
Tagen av: Karro och photoshopad av mig.

pussokram


21.22

Hejsan bloggen :)
Sitter här och lyssnar lite på mucik, ska kanske gå ner och ta lite godis snart(a) Idag har varit en bra dag för mig, sjålva då, har den varit bra? Jag sprang inte idag som jag skulle mendet var otroligt halt ute, gick på en kort prommenad efter maten. Men jag var hos pappa och städade sen åkte vi fyrhjuling, det var otroligt kul, har aldrig gjort det föru(a) men nu har jag det ;p sen åkte vi hem och åt. Mamma har varit i stan hela dagen med mormor typ, vi hade tänkt att gå på bio men ingen orkade. Sen har vi inte gjort så mycket, men nu ska jag sluta. Puss puss 

Bilder från idag :)
   
På ´bilderna har vi då, syster, pappa och jag(a)

lördag

God morgon :)
Har suttit och kollat på tv i mer än en timme iag, vaknade klockan tio i åtta. Igår skrev jag bara ett inlägg, men jag hade träning igår. Det gick mycket bra, det känns mycket roligare att gå till träningarna vilket är skönt. Men jag vet faktist inte vad jag ska hitta på idag, tror att jag ska städa på pappas jobb så att jag kan få lite pengar (; Sen hade jag tänkt att jag skulle ut och springa men det är så otroligt tråkigt väder så jag vet inte. Sen tror jag att jag börjar bli förkyld också, så jag kanske hoppar det. Men nu ska jag sluta, puss!


Jag och karro i sommras


fredag

Hejsan :)
Äntligen fredag, sitter här nu vid datan och äter en citronkaka med ett glas mjölk(a) Iad var det då sissta veckan på projekt veckan vilket känns underbart. Nu är det ämnesvecka nästa vecka, vilket kommer göra attvi får mer att göra, men sånt är livet. Men ändå skönt att det är helg.
Igår skrev jag inget, men jag var hos frisören efter skolan, jag klippte bara topparna och färgade blont, samma färg som jag har. Det blev jätte bar tycker jag. Sene fter åkte vi direkt till min farmor för min faster fyllde år, så vi åt mat och fikade lite. Vi fick smörgåstårta till middagen det var super gott.
Idag har vi inte gjort så mycket på ean, jag gjorde bara klart projektet och sedan lämnade in det vid tio. Sen satt vi och spelade kort typ resten av hela förmiddagen. Sen var vi i gympasalen och spelade spökboll på eftermiddagen. Men nu ska jag sluta skriva och kolla lite på tv, hare bra!:)


puss o kram

skolan, 11.01

helloj :)
sitter här och lyssnar på julias gnäll ;p nej men hennes dator är lite konstig så hon bli sur. Hon har varit sjuk ända sen i lördags så det är kul att se henne idag, känns som om det var super länge sen. Men idag igen sitter jag på miniorerna och jobbar, men nu med julia (; Känns mycket skönare att sitta här en på datahyllan, är så mycket folk där. Så du får inte alls lika mycket gjort. Men ska snart börja jobba igen ungefär 45 minuter kvar tills lunch. Men jag är nästan klar med projektet så jag tänkte att det inte gjorde något om jag skrev lite ;p
Men ha det bra, nu ska jag jobba jätte mycket.

puss och kram

torsdag

God morgon :)
Sitter lite vid photoshop(a) ska snart dra mig till skolan. Men jag han ju inte skriva något inlägg igår kväll, jag kom hem från träningen 20 över nio kanske så jag duschade på en gång och sen gick jag och la mig. Så jag har inte haft så mycket tid att skriva.  Så jag gjorde inte så mycket igår, gick inte hem från skolan som jag trodde att jag skulle, förljde med till centrum med mamma och sen hade jag IUP samtal.
Men nu ska jag dra mig, hejdå :)



PUSS

onsdag, skolan

Hejsan bloggläsare :)
Sitter här på miniorerna igen, men nu med alexandra (; Har suttit och jobbat i en och en halv timme utan att prata ella ta någon rast. Vilket känns jätte bra, nu harjag inte alls lika mycket projekt kvar som jag hade innan. Ska skriva vad jag har kvar, som ett litet schema på bloggen så kommer jag kommaihåg det. Har haft labb innan lunchen och det gick väll bra, jobbade med steff, alle, karro, mycket bra team. vet inte om jag ska gå hem efter skolan elelr om jag ska stanna kvar och jobba. har IUP samtal klckan kvart i fem, men då kommer jag typ sitta här i två timmar. Sen kom jag framt yill att jag kommer typ dö av svält, så jag tror att jag cyklar hem och jobbar istället. Men nu ska jag sluta skriva och packa ihop grejerna. ha det bra ! :)


         Schema
  •  Skriva om Big bang, egna tankar och åsikter också.
  • Några forskare kvar, Einstein, Hubble och Isaac Newton.
  • Öva glosor till spanskan.
  • Hemkunskapen, uppsatts

skolan 11.38

tjingeling (:
Sitter här med karro och jobbar, eller okej vi jobbar inte nu men vi ska(a) Sen är det typ mat nu så vi kanske inte hinner, så då kan jag lika gärna skriva klart ett inlägg här. Har haft ea hela morgon så det har varit lite chill, men det är faktist jätte skönt. Och jag har inte bara pratat har faktist jobbat också, har skrivit en sida faktist på datorn.  Vi sitter på miniorernas datorer för att alla andra är upptagna så det är bara vi här :) Vi har tagit lite kort emd hennes kamera också, skulle ha lagt in dem om vi hade haft e kabel men tyvär. Karro ser ut som värsta pluggisen på bilderna, men vill bara säga på bilderna igen ;p hon leker pluggis bara (; Men nu ska jag runda av mitt arbete och sen drar vi oss till lunchen.
Ha en bra dag :)


Frida och jag i sommras

puss o kram

Frida 16 år! :)

Jag vet Frida att jag glömmde skriva grattis till dig igår, men nu fr du ett helt inlägg som FÖRLÅT för att jag glömmde skriva grattis. Så jag hoppas att du inte retar mig imorgon igen, tack(a) Grattis på dig! <3


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! :D

20.26

Tudilu igen (:
Har precis duschat har varit och sprungit. Men nu ska jag snart hoppa i säng och läsa. Jag har inte hunnit lägga ut förra veckans outfits, men det kommer. Jag tänkte att jag gör det imorgon istället, om jag har tid vill säga. Har träning i morgon och sen tror jag att jag ska plugga lite, men vi får väll hoppas. Men nu ska jag dra mig till sängs, godnatt! :)


Otroligt sexiga (;

Måndag

Tjingeling :)
Sitter och kollar på One tree hill, typ bästa serien om du frågar mig. Men hur mår ni idag då? Jag mår bra, har varit en bra dag idag. Varit i skolan till klockan tre som vanligt, har gått bra i skolan idag. Hade spanska på förmiddagen, vi hade glosförhör, men jag vet inte vad jag fick, haha. Sen ritade jag, jakob och tom vi hade jätte kul. Vilket alla mrökte som satt i b -salen eftersom mitt garv hördes ända dit bort, vilket var jätte pinsamt. Men vad ska man göra;p  Sen hade jag ea på eftermiddagen, det gick väll bra. Hittade inte så jätte bra fakta om forskargubbarna, men det gick bra ändå.
Efter skolan har jag suttit och fixat lite i photoshop, men jag är inte riktigt bra på det där än men man får väll hoppas att det kommer i alla fall. Men nu ska jag sluta, hejdå :)


Jag och karro, modelldag


bella, haha hade inget att göra(a)

puss o kram

21.01

Hello! :)
Hur har dagen varit? Min har varit riktigt bra, ha fått  mycket gjort i pluggandet. är ungefär klar med allt jag skulle ha hunnit gjort den här veckan, vilket känns så otroligt skönt. Känns som om något har lättat från mitt hjärta. Hatar när jag har massa saker att göra som jag måste hinna med.  Nog om plugg nu ;p
Sen har jag varit på träning idag, gick gganska bra. Men jag måste börja komma igång att köra nu. Är lite trökt nu i början men man får väll hoppas att det vänder snart.  Sen har jag varit hemma och pluggat resten av tiden. Har varit på en prommenad också i en timme. Sedan har det inte varit så mycket mer, men nu ska jag sluta skriva. Godnatt!


Höll på lite i photoshop, som ni ser vet jag inte riktigt vad jag gör(a)

PUSS


pluggsöndag

God morgon :)
Har ni sovit gott? :) Jag har i alla fall sovit jätte bra, tycker att jag sov lite för länge men men vad ska jag göra åt saken. Idag ska jag typ plugga hela dagen och sen har jag träning också men före och efter det blir det bara plugg. ´Sen har jag märkt att vi har fåt Photoshop på våran nya laptop(a) Jag har inte riktigt fattat hur man gör en jag bara rtycker ;p Men karro kanske kan hjälpa mig någon gång. Men nu ska jag äta frukost, skriver senare!



PUSS

21.45

tjingeling :)
Hur har eran dag varit då?:) Jag har inte gjort så mycket idag men det har varit en bra dag i alla fall. Sitter och kollar lite på tv nu, har fått en ny labptop som vi kan ha vardagsrummet. Den är jätte söt ;p Var ju och städade i hallen till klockan kvart över ett typ, var med linn ungefär en timme på slutet istället för att städa. Det är alexandras lilla syster, som är super söt :) Vi ritade jätte fina täckningar och lekte på tumblinggolven. Sen har jag varit hemma lite, åkte till pappas jobb han skulle tvätta bilen. Sen städade jag och marre så att vi skulle få lite extra pengar(a)
Sen har jag varit hemma och ätit glas med grädde, det var jätte gott kan jag säga. Men nu ska jag nog köra lite styrka och sedan hoppa i duschen, ha det bra!



PUSS


lördag

God morgon allihoppa :)
Vaknade runt kvart över åtta idag, kände att jag skulle gå upp då också. Idag är det städning i hallen, så jag tänkte att jag kanske ska gå dit och hjälpa till, mamma saka gå så jag tänkte hänga på. Har ändå inget bättre för mig här hemma. Har precis ätit frukost, havregrynsgröt och en macka, mycket gott :) Vet faktist inte vad jag ska göra resten av dagen, men jag vill igentligen åka till stan, men vet inte om jag orkar idag. Vad ska ni hitta på då? :)
Ska gå ner nu, ska gå på en prommenad med mamma innan vi drar oss till hallen, ha det bra :)



Linnea, Alle och Jag till vårat engelska projekt :)

PUSS

fredag

Helloj :)
Sitter och kollar på Lets Dance, eller jag bloggar nu. Men tittar lite nere i hörnet på tv:n. Själv håller jag på Laila om jag måste hålla på någon, är inte så jätte insatt i programet ;p Men nog om det.
Hur har eran dag varit idag då? Min har i alla fall varit bra, känns som om det mesta har gått bra idag. Varit i skolan idag då, till klockan 2 en timme mindre än de andra dagarna. Hade EA på förmiddan, gick riktigt bra tycker jag började skriva om planeterna, har bara skrivit om två planeter och lite inledning(a) Men jag ska faktist plugga nu i helgen. så det ska nog gå bra, hoppas jag i alla fall. Sen hade vi lite chill på eftermiddagen, sista timmen bara. Men jag jobbade med min hemkunskap, vilket känns riktigt bra.
Efter skolan var jag med karro, vi gick inte hem till någon av ossför att det bara blev kronligt då, så vi gick till simhallen och satt oss där och åt pommes(a) och pratade lite, men det var trevligt. Sen åkte jag hem och satt mig och kollade på one tree hill. Sedan efter det var det dax för tränin och det gick riktigt bra tycker jag. Mne nu ska jag sluta" hare bra

puss

torsdag

Helloj :)
Ja då var det tosrdag då, bara en dag kvar innan helgen. Känns skönt, är inte så jätte mycket i skolan nu, men det kommer nog bli mer. Har projekt nu och sen måste jag fortsätta på min hemkunskap eftersom att jag vill ha MVG måste uppgiften vara riktigt detalkerad (; Men idag hade vi NO labb på förmiddagen, dte var helt okej. Bättre än föreläsning ialla fall, sen efter kollade vi lite på en film om planeterna ;p På eftermiddan hade vi EA  halva passet och sedan idrott andra halvan. Vi körde styrke övningar, gick inte så jätte bra eftersom att jag har sån otrolig träningsvärk. Igår hade jag ju träning, så jag tänkte eftersom att fristående träningen inte brukar vara så jobbig, så sprang jag 3 km innan. Sen när vi skulle börja så självklartr skulle vi ha en konditionsbana, men det är väll bra att röra på sig, haha :p Sen självklart styrka på det. Men det känns bra efteråt(a)
Sen har jag bara pluggat lite hemma och varit på en prommenad också. MYcket trevligt. Men nu ska jag hopppa i duschen och sedan i säng och läsa lite. Ha det bra!

PUSS

onsdag

Helloj bloggläsare :)
Vet att jag inte skrev igår, men jag hade ingen tid för det. Jag hade ju träning igår och sen så ville jag läsa, så jag hann inte. Men jag tänkte skriva nu istället, var ändå ingen speciell dag igår heller. Hade föreläsning på förmiddagen, men den pågick bara i ungefär två timmar istället för tre, så det var skönt. Sen hade vi bild på eftermiddagen, jag ritade en "jätte fin" tullpan, eller det skulle föreställa det i alla fall. Jag kan säga att bild är mitt sämsta ämne ;p önskade att jg kunde rita men tyvär. Senare hade jag träning, det gick inte alls speciellt bra kan jag ju säga men det var ju första träningen(a)
Ja det var tisdagen det.

Sen idag har jag haft hemkunskap hela dagen, vi slutade tidigare ungefär vid två istället för tre. Men vi gjorde en hel del idag. Min grupp var väääldigt oserös, konstigt var med två killar. Skoja, men de var inte bäst på att laga mat i alla fall. Så jag fick göra en hel del, det mesta blev andå bra så det är lungt. Men nu ska jag börja plugga, har träning klockan sju, så det är bara att sätta igång. hare bra :)

PUSS

måndag

Hej på er! :)
Har inte tid att skriva något långt inlägg nu ikväll, ska kolla på tv klockan nio. Den nya serien på trean börjar, Lipstick Jungle. Har varit på prommenad med karro i två timmar, så det är därfört jag skriver så sent. Känns riktigt bra i kroppen att ha gått så länge, vi är riktigt stolta(a)
Men idag var det då första dagen i projektet, vi hade då spanska på förmiddagen, vilket jag tycker suger. Eftersom vi igentligen skulle ha det på eftermiddan denna termin, men de har inte bytt. För att det inte gick, vilket gjorde mig väldigt sur. Men men nog om det. Jobbade ändå ett kapitel i spanskan. Hade ea på eftermiddan, började lite på projektet och fattade projektet om jag ska säga så. Men jag tror jag förstår vad jag ska göra(a)
Efter skolan var ag med min käre vän karolin, vi var hemma hos mig. Kollade lite på tv, spelade guitar hero och sedan var vi på en jätte lång prommenad där vi pratade otroligt mycket. Men det är skönt att prata mycket ibland, man behöver det. I alla fall jag ;p Men nu ska jag sluta, ha det bra!

PUSS

design

Nu har jag bytt min design, ifall ni har missat det, jag tycker det blev bätte än förra gången. Men jag är ju inte så bra på sånt här så vad vet jag. Vad tycker ni? :) själv skulle jag behöva lite hjälp, som jag sa att jag skulle skaffa förra gången som jag inte har gjort, men nu ska jag göra det.
Men jag ska gå och läsa nu, är faktist lite trött. Känns i kroppen att man har tränat, gick på en prommenad med mamma också efter maten. Så kroppen är lite trött, men jag sover mycket bättre när jag tränar mycket. Så jag kommer nog sova gott i natt :) Men nu ska jag sluta skriva, hare bra :)

PUSS


16.42

tjingelipling :)
Kom ur duschen för en stund sedan, sen har jag bara varit inne och kollat på kläder. Som ungefär jag har gjort under hela min dag, jag kan inte få nog av det(a) Sen har jag varit och tränat också, började att köra lite uppvärming i 15 minuter, efter det överkroppen, mage och ben. Körde också 20 minuter kondition efteråt. Känns riktigt bra, sen träffade jag också min färe vän steff på gymmet också. Tydligen börjar deras träning också den 13 januari. Trodde det bara var vi som gjorde de. Sn har jag inte gjort så mycket, men ska snart sluta skriva. Det är snart mat.
Men jag måste bara visa tre fina klänningar jag hittade på stylebystars.com, de alla tre är super fina. Men jag vet inte vilken jag ska köpa om jag nu ska det ;p Men man kan ju hoppas. Sen tycker jag att folk ska KOMMENTERA mera, då skulle jag bli mycket gladare. Så nu har ni chansen, vilken tycker ni är finast? :)

  
Jag tror nästan att jag gillar den första mest :)


söndag

Godmorgon :)
Eller vad jag nu ska säga, klockan är ju faktist tjugo i elva ;p Men jag gick upp klockan kvart över åtta, så jag gick upp tidigt. Men jag har mest kollat på tv och suttit vid datan och kollat på skor och kläder(a) asså jag älskar att göra det, men jobbigt att man inte har pengar till allt man hittar. Men jag har i alla fall varit inne på topshop och hittat lite grejer, som jag gärna vill ha i min garderob. Kommer bild längre ner.
Idag har jag inte mcket planerat, ska träna med mamma men vet inte när. Men kanske vid tolv ungefär. Sen kanske jag hittar något annat att gör. Ska nog läsa lite idag också, har inte hunnit gjort det så mycket i helgen. I engelskan ska vi läsa en bok, så jag måste börja läsa mer :) Men nu ska jag sluta skriva, ha det bra!

Från Topshop :)


Helst vill jag ha den rosa klänningen, de svarta sandalerna och de bruna höga. Alltså allt förutom den svarta klänningen, men jag gillar den också (a) Vad gillar ni mest? :)

lördag

Hejsan :)
Asså jag har inte kunnat skriva några inlägg under dagen, gick inte att logga in på sidan. Så det har ju varit trist, men nu funkar det. Har inte gjort speciellt mycket idag så jag har ändå inte nåot att skriva typ ;p Men något får jag väll fram.
Jag vaknade klockan åtta idag, eller mamma väkte mig. Jag vill vakna tidigare för annars kommer jag inte sova på kvällen och då blir det fel när skolan är igång igen. Sem gillar jag att vara uppe tidigt. Sen var jag och mamma ute och sprang, skulle ha sprungit 5 km men mamma kände att hon var lite förskyld. Så hon sprang fyra och jag sprang sju kilometer istället. Men det var ju bara bätre för mig, men det var jobbigt kan jag säga. I alla fall på slutet.
Sen efter har jag städt i mitt rum, vilket inte tar så lång tid. Lite senare gick jag, syster och mamma upp till mormor och morfar en sväng och åt lite fika. Sen till Ica och efter det drog vi oss hemmåt. Var ute på en kortis med mamma innen maten också, ja det var min dag. hur har eran varit? :) Har lite bilder nedanför på mina outfits under veckan, var bara i skolan tre dagar så det blev inga fler outfits.  Hare bra!

Outfit, onsdag
  
Svarta Jeans: JC
Vitt linne: MQ
Munkjacka: Adidas

Outfit, torsdag
 
Lila linne: MQ
Svart spetstopp: Gina Tricot
Svart tubkjol: Gina tricot
Strumpbyxor: H&M

Outfit, fredag
 
Jeans: Cheap Monday
Vitt linne: MQ
Svart tröja: MQ
Blommig "halsduk" : MQ


PUSS


fredag, 9 januari

hejsan bloggläsare :)
Hur har er dag varit då? Min har varit riktigt bra i alla fall, har varit i skolan då till klockan två. Hade ea på förmiddagen i tre timmar(a) Vilket var otroligt skönt, slapp sitta på någon lektion. Men jag jobbade faktist fyra sidor i boken. Jag satt med alexandra och tobbe men de dissade mig hela tiden och jag fick inte veta någonting så jag jobbade mera, vilket var bra.
Sen på lunchrasten så försvann karro så jag sprang ut och letade efter henne men ihittade henne inte, men tillslut så hörde jag henne roppa mitt namn. Hon hade kommit in och då hörde hon att våra vänner sa att jag var ute och letade, så då prang hon ut igen. Vilket var tur ;p Men sen hade vi bara en kort projektuppstart i en timme. Vi ska ha ett NO projekt om planeter och sånt, vilket jag suuuuuger på. Men alltid bra att lära sig någonting nytt :)
Efter skolan var jag med mina kära vänner, simon, adam och karro. Var riktigt längesen vi var alla fyra så det var trevligt tycker jag. Vi var och åt på elegante eller karro åt, haha. Sen gick vi hem till mig och bara satt och pratade lite. Sen nu har jag ätit och varit på prommis. Men nu är jag jätte trött så jag ska dra mig till sängs ha det bra!

Bild från i sommras :)


puss

torsdag

shulu :)
Har presic kommit hut duschen och tänkte att jag kunde skriva ett inlägg i bloggen. Vet att det inte blir så mycket bloggande nu när skolan börjar, men jag har inte samma tid då. Vilket är synd, menmen.
Idag var det då andra dagen i skolan, vi hade hemkunskap och ea på förmiddagen. Fick tillbaka min uppgift i Hemkunskapen och jag fick VG, vilket känns jätte bra. Sen fick jag jätte bra kommentarer av henne, så jag känner mig nöjd(a) Sen jobbade jag och julia matte i NO salen, det blev nog ett litet missförstånd. För marie menade nog att vi skulle hemmta ragnar så alla skulle sitta och jobba matte i salen, men vi såg inte ragnar, så vi sa till stefan att säga till honom. Vilket han inte gjorde, vilket inte spelade någon roll för oss. Sen hade vi matte och idrott på eftermiddagen, på idrotten skulle vi typ mäta pulsen och sånt, så det blev ingen idrott. Jätte skönt att ha två lektioner på för och eftermiddagen, vi brukar annars bara har två lektioner på en hel dag. 
Efter skolan drog jag mig hem till julia, jag fick träffa hennes bror som är fyra månader för första gången. Han är super söt, haha han log åt mig också. Då blev jag glad(a') Vi hade lite skojsigt lite prat m.m. 
Men nu ska jag spela guitar hero med min syster och sedan läa. Ha det bra!

pussisar 

7 januari, onsdag

hejsan bloggläsare :)
Hur har eran dag varit? har varit i skolan idag då, var faktist kul att börja i igen efter lovet. Jag tycker det är så tråkigt att vara hemma så länge. Så att komma till skolan känns riktigt skönt. Inte för att vi fick så mycket att göra, men andå man får träffa vänner. Vi hade Engelska och svenska på förmiddagen, vi gick igenom vårat nya projekt i engelskan och sen efter fick vi läsa lite. På svenskan fick vi hämta egna uppgifter och sen skrev jag min handlingsplan i svenskan, så det var det. Sedan på ean så hade vi ea och jag hade sån otrolig mensvärk att jag var tvungn att gå en prommenad för att jag inte skulle svimma, men det gick över sen som tur var. Men nu måste jag skynda mig om jag vill följa med mamma och pappa, men ha det bra! :)

puss o kram

20.57

Har presic kollat på America´s next topmodel, har faktist aldrig följt en hel sesong av det. Kanske blir första gången i år. Menmen, nog om det. Idag har jag inte gjort speciellt mycket men sista dagen jag gör det. Har spelat lite guitar hero, spelade faktist på medium har aldrig gjort det förut så jag känner mig jätte stolt(a) Sen har jag kollat lite på tv också. Var på en kort prommenad med min amma och syster efter maten, mycket trevligt. Nu har jag tänkt hoppa i säng och läsa mina böcker, har en engelsk och en svensk. Jag säger bara att ni måste läsa boken Millenium, jag är på sista boken nu, som jag själv tycker är lite lång tråkig. Har kommit till sida 450 ungefär och nu börjar den bli spännande. Men den första och den andra boken är otroligt bra, så läs den. Ni kommer inte ångra er :) Men nu ska jag hoppa i säng.

 Millenium böckerna, ettan och tvåan (:


Puss o kram
 


14.20

Hejsan :)
Har presic duschat och gjort mig klar, var ute och sprang med mamma innan. Det blev 6 kilometer idag då, var faktist inte alls så jobbigt som jag trodde. Vilket är bra :)Men jag vet inte vas jag ska göra resten av dagen, eftersom vi börjar imorgon så ska jag gå och lägga mig tidigt. Så jag är pigg imorgon och inte ser helt död ut. Känner mig jätte tråkig att jag bara sitter hemma och inte gör någonting typ, men det är faktist skönt ibland tycker jag, speciellt när skolan snart börjar. Då får man massa att göra och har inte direkt tid med att inte göra någonting. Trist också att gymnastiken inte börjar fören på tisdag, nästa vecka. Saknar faktist den. Men nu ska jag inte gnälla mera.

Men nu tänkte jag att jag skulle gå ner och göra lite nudlar till mig, jag är super hungrig. Speciellt nu när jag har varit ute och prungit också, känner mig helt tom i magen. Så hare bra! puss o kram

Dagens bild - älskar er tjejer!
  
Bild av: Karolin

söndag, 08.39

God morgon :)
Har typ presic vaknat, ska gå ner och äta frukost men tänkte skriva ett inlägg först. Igår gjorde jag inte någonting typ, typ kollade på tv och lästa. Sen sprang jag själv, för att mamma hade redan tränat. Så vi ska springa idag istället. men jag kännde att jag verkligen ville springa igår, så jag sprang bara tre kilometer och sen efter gick vi en prommenad på 6 kilometer. Så det känns bra i alla fall. Idag vet jag faktist inte vad jag ska hitta på, ska kolla om jag har någon vän som har lika tråkigt som jag:) Men nu är det frukost time! hare bra

puss och kram //bella 

Måndag

Halloj :)
Såg ni att jag fixade bilden igår(a) haha. Okej den blev inte direkt som jag hade tänkt mig, men det får duga så länge.
Vad ska folk göra denna Måndag då? själv har jag ingen aning om vad jagka hitta på, har tänkt att jag ska läsa lite. Sen får vi väll se vad som kommer upp, tror inte att det men man vet aldrig. Vill nog bara chilla idag också, faktist jätte skönt. Nu när skolan börjar på onsdag känns det som om det behövs. Tror att jag ska springa ikväll, så det är väll det ända som är planerat. Snart ska jag nog göra lunch till mig och syster, det blir nog pizza. Vääääldigt onyttigt, men jag ska ju springa ikväll. Vaknade klockan halv åtta idag, så jag gick upp på en gång. Annars kan jag inte sova på kvällen. Därför blir det lunch lite tidigare än vanligt. Sen tror jag att jag tar en prommenad efter det, har värsta mensvärken, så då ska man röra på sig (; Men nu ska jag gå ner och sätta pizzan i ugnen. Hare bra!

xoxo //bella


:D

JAG FIXADE DET! :D  Fast det ser andå inte bra ut, men nu orkar jag faktist inte bry mig. Jag får försöka fixa det i morgon och sen om det inte går, vilket jag kan tänka mig. Så får jag höra av mig till någon som faktist kan. Men nu ska jag ta och äta lite yogurt, ha det gott!

Peas and love //BELLA


Design

ja, nu är det så att jag har försökt att förbättra min design här på bloggen. Eller okej, jag har försökt skaffa en design. Förut hade jag ingen, men jag tyckte att det såg så tråkigt ut, så jag tänkte att jag i alla fall kunde prova om jag kan göra en. Ja men ni ser ju själva hur jag lyckades ;p Men jag ska höra med några vänner om de kan hjälpa mig med designen. Så får vi hoppas att de kan de. För såhär vill jag inte att det ska se ut. Men tills vidare får ni nöja er med de här.
Nu är det så att jag ville ha den här bilden på headern, men den blir bara sådär lång som ni ser ovan, jag vill ha den längre. Nedanför ser ni bilden på hur jag vill ha den. Så hoppas någon vän hjälper mig.

Bilden, så som den skulle sett ut.


peas and love //bella

tränings söndag

Hej alla glada :)
Hur är det med er idag då?:) Jag känner mig jätte trött i kroppen i alla fall, har varit och tränat med mamma, körde kondition i en halv timme och sedan styrka en halvtimme. Jobbigt, men det känns bra. Ja det år det jag har gjort tills nu, har inte tänkt att jag skulle göra något mer faktist, kanske läsa min bok. Känner att jag bara ska ta det lite lungt idag. Alltid skönt att göra det. Men nu ska jag ta och gå ner, ska äta lite lunch. Hare bra!

Bilder från i fredags.
   

Bättre bild på mina chinos


lördag

hej allihoppa! :)
Hu är det med er idag då? För mig är det bra, har varit en riktigt bra fag idag, tycker jag. Sen skrev jag ingenting igår kväll, jag var ju hemma hos savannah med mina käraste vänner :) Vi hade jätte kul, kan säga att det var lite jobbigt att åka dit, blev lite krongel med bussen men det löste sig, stackars savannah som måste åka sådär långt varända dag. Men man vänjer sig väll. Hon bor i bålsta, så när vi kom fram och skulle ta bussen så sa han att våra remsor int funkade, vilket var lågiskt eftersom att vi inte var i stockolm längre. Så vi fick betala 24 kr var istället ;p Men efter det gick det bra. När vi kom hem till savannah så började vi värma pizzorna i ungen eftersom vi var sex tog det ett tag. Så vi satt och pratade och hade trevligt medans vi åt. Efter det sjöng vi singstar och alle, julia och karro hade sin egen lilla show där. Bilder kommer imorgon. Så kvällen blev mycket lyckad :)

Ja lördag var det då, jo jag blev väckt klockan nio, eller jag var nästan vaken då mamma väckte mig. Jag vill inte sova så länge på mornarna, för då kan jag inte sova på kvällen. Jag åt lite frukost och läste frida(a) Sen lite senare åkte vi till centrum, kollade på MQ rean idag igen. Men vet aldrig om man kanske missar något, vilket jag hade gjort. När jag kom in såg jag ett par beiga chinos, har altid velat ha ett par. Så jag provade dem och tyckte att de sat riktigt bra, så de tog jag. Sen var det ju halva priset också :) Åkte till ica efter det och handlade lite mat, okej inte lite vi stor handlade. Det tog ett tag och handla kan jag säga. Sen så hyrde vi kungfu panda, den var faktist riktigt rolig, min humor(a) Ja sen åt vi lite middag, tacos. Det var riktigt gott, länge sen jag åt det. Och efter maten blev det en prommis. Ja det har varit min dag, men nu hade jag tänkt sluta skriva, ha det bra!

Chinos
 Kan säga att det här inte alls var någon bra bild, menmen.

fredag

Ja då var det fredag då! :)
Har varit en mycket lång dag idag och annu är den inte slut, så jag har en lång lång dag framför mig. Men det är alltid kul med långa dagar, man hinner såmycket. Idag gick jag upp klockan kvart i sex, förstår ni KVART I SEX. Så tidigt går jag inte äns upp på vardagarna. Jag och mamma skulle gå på MQ rean, om du är medlem inom MQ typ, så fick du kommapå en rea som höll på från 7 till 10 (; Så jag och mamma cyklade till centrum vid kvart i sju typ. När vi kom fram så hade de inte öppnat dörrarna så vi fick stå och frysa ett tag, men till sisy öppnade dem. Visade sig att burgerking dörrarna hade öpnat tidigare vilket var lite surt. Men jag köpte i alla fall en tröja, en vanlig svart bara. Men den kan säkert komma till använding någon gång. Sen har jag mest syttit och kollat på tv, sen har jag och min syster bakat en äppelkaka, som blev jätte god. Men nu sitter jag och vntar på min käre vän karolin som ska komma till mig, vi ska ha tjej kväll med alla våra vänner ikväll. Så vi tänkte vara lite tillsammans innan. Men hare bra!

Förästen jag var inne och kollade på nelly.com idag och hittade dessa fina klänningar. En längst till höger fanns bara i M/L men andra i XS/S, så jag hoppas att jag kan ha den längst till vänster. Kostar 349 kr, vilket inte alls är mycket. Så jag kanske ska köpa den. Frakten kostar 39 kr, vilket var ett bra pris! 


Peas


Nyår

Ja jag tänkte skriva om hur kvällen var igår och visa några bilder. Vi kom dit vid sex, då vi började att laga mat, tog ett tag innan vi kom igång, menmen ;p Medans spelade jag, ebba, erik och marre lite spel, något som erik och ebba ville spela. Så jag och marre spelade också, jag tror att spelet hette typ diamanten. Marre som var den som ville spela minst van och erik som helst ville spela förlåora, så det var ju lite kul. Sen när vi hade spelat klart skulle vi äta förätten, det var räkröra med avokado, jätte gott :) Sen väntade de lite innan innan de började stek köttet, så några av oss gick ut och smällde lite raketer, sen tyckte ebba att det lät lite hökt så hon och jag gick in, nästa presic när vi klev innan för dörren så var maten klar. Har tyvär ingen bild på det nedanför, glömmde bort att ta kort, men det var i alla fall oxfilé, potatisgratäng och salad.  Sen väntade vi kanske en halv timme vid bordet innan vi åt efterätt, den var hur god som helst, det var chokladcheesecake med hallon till. Jag måste bara ha det receptet, har aldrig ätit något så gott. Efter de satte sig ebba och erik i soffan och kollade på tv, sen efter ett tag somnade de. Så när vi gick ut vif tolvslaget så sov båda två. Vilket var ju lite synd. Men efter några minuter efter tolv gick jag själv hem, jag var jätte trött, så jag somnade vid ungefär ett. Ja det var min nyårsafton, hur var eran? :)

Lite bilder från igår!
1)2)
3)4)5)  


1. ebba
2.erik
3. Ebba och erik, när vi skjuter raketer
4. förätten
5. efterätten

RSS 2.0