valborg

Ja då var det valborg, får hoppas att tänder sitter kvar det här året, haha. Nej men förra året ramlade jag med cykeln och slog ut halva tanden, mitt ben och armen var helt blå. Såg ut som om jag hade blivit misshandlade, men så var det inte. Och nej till alla som tror det, jag var inte full! Nu ska vi inte vara hemma heller, vi ska till landet. Får vara hemma om jag vill, men har ändå inte bestämmt något med någon, så jag åker. Gillar att vara på landet, hoppas på lite sol så kan man bli lite brun.  Ja idag hade jag tänkt gå ner och träna lite, karro skulle följa med. Men har inte hört något från henne, så vi får väl se. Det är ungefär det jag ska göra. 

Måste bara säga att jag har varit inne på alla möjliga hemsidor och hittat så otroligt mycket. Guuud vad jag önsade att jag hade mycket pengar, det finns så mycket jag vill ha. Från topshop hittade jag massor, från nelly också och sen ett par otroligt fina klackar. Ja nu ska jag sluta drömma. 


Är de inte fina? :)

PUSS 

Onsdag, 29 april

Hej!
Idag har jag varit i staden med några trevliga mäniskor, Jakob, Sebastian, Frida, Karro, Alle, Veronica. Vi träffades redan klockan 9 på stationen, så tog vi kvart över tåget. När vi kom fram så gick vi till plattan, haha. Sen efter ett tag tyckte jag att vi skulle in på gallerian, ingen ville gå i affärer. Men jag lyckades gå in på bianco och jag hittade ett par så otroligt fina skor. Sen köpte vi jättegoda muffins, på american cookis. Sen ville jakob att vi skulle gå till gammla stan så det gjorde vi. Efter ett tag åt vi pizza, någonstans kom inte ihåg vad det hette. Ja det var iallafall jättekul, det tycker jag att vi ska göra om.
Jag har kollat igenom mina kläder lite och kom fram till att jag inte använder mycket. Sen såg jag saker jag glömmt bort också, så jag tänkte sälja lite. Lägger ut dem på bloggen så ni kan se hur sakerna ser ut, om ni är intreserade. Ja här kommer det lite kläder!

1)2)3)
4)5)6)7)
8)9)10)

1. SÅLD
2. Gul kjol från Fornarina stl S (använd en gång), 100 kr
3. Rutig kjol från Carlings stl stor S( använd en gång), 70 kr
4. Svart kjol från Gina stl 34, 25 kr
5. SÅLD
6. Rutigt linne från JC stl S, 25 kr( en intresserad)
7. Prickig blus från topshop(använd en gång), 100 kr(en intresserad)
8. SÅLD
9 SÅLT
10. Rutigt skärp från gina, 25 kr

PUSS

tisdag, 28 april

Helloj! Det blir ett fort inlägg nu, jag har inte riktigt tid. Idag hade jag iallafall matteprov, kändes helt okej, hoppas på ett VG. Då är jag nöjd. Sen var det slöjd på eftermiddagen, min jävla tomte blir aldrig klar. Sen efter skolan gick jag till centrum, först med tobbe. Sen gick tobbe så då var det bara jag och jakob kvar. Sen kom mamma dit, så jag köpte en jeansskjorta på MQ, en fondation och sedan en tröja på rean. Som jag köpte på lunch rasten. Nej nu ska jag äta, ha det bra!


Måndag, 27 april

Heej!
Hur är det mer alla? Jag vet att det inte blev något bloggande igår, men jag hann inte. Var jättetrött, hade varit i sporthallen hela dagen. Eftersom det var uppvisning, men självklart så stukade jag min stukade fot. Vilket inte var bra alls, så nu får jag vila några dagar innan jag får träna, vilket suuuuger! Men vad ska man göra lixom, ska köra styrka så mina fotleder blir starkare.
Idag hade jag spanska prov på förmiddagen, var inte alls nervös vilket var konstigt. Brukar vara jättenervös, men inte alls idag. Efter provet kändes det bra, gick inte dåligt och inte jättebra. Men jag är inte så bra på spanska. Efter lunch hade jag ea, så jag jobbade lite i mattehäftet. Kunde ha jobbat bättre, så nu blir det mer plugg hemma, synd för dig bella! Nej nu ska jag plugga, ha det bra!


Jeanskacka: Gina
Linne: Gina
Jeansleggings: MQ
Skor: Converse
Väska: MQ


PUSS  

lördag

Hejsan på er!
Jag tänkte att jag ändå måste skriva ett enlägg idag, men det blir inte långt. Igår, hade jag so prov i skolan då da. Det gick nog bra, jag hoppas verkligen att jag får vg men sånt händer ju inte alltid, tyvär. Sen var det jätteäcklig mat i skolan, så jag, karro och alle drog till centrum och åt mat där. Lämnade också tillbaka min jeanskjol, som jag inte riktigt hillade. Efter skolan var jag med karro innan träningen, sen kom vi lite försent, haha(a) men sånthänder lixom ibland. Sen bestämmde vi att karro skulle sova hos mig. Så vi gick på en prommis runt halv tio, tror alla i hela viksjö hörde oss. Sen gick vi och lade oss ganska tidigt, eftersom att det var täcling dagen efter.

Så idag var det alltså tävling, jag och karro gick upp halv sju. Jag var faktiskt trött, vilket jag inte brukar vara. Sen kom vi till hallen klockan kvart i åtta typ, sen blev jag sminkad och så direkt. Sen började väl träningen vid elva ungefär. På förträningen gick det väl inte speciellt bra, så det var lite nervöst. Men det gick ju jättebra, vi VANN JU! :D  herregud, det trodde jag verkligen inte. Sen stannade vi kvar och pratade lite om uppvisningen som är i morgon. Ja fullt upp med gympa den här helgen. Nu ska jag sova, jättetrött!

(bild kommer imorgon)
PUSS


torsdag, 23 april

Hesan! Jag kommer inte skriva ett långt inlägg idag, jag orkar verkligen inte. Idag hade jag iallafall svenska på förmiddagen, så jag gjorde klart min novell och lämnade in den. Vilket är skönt, då har jag mindre att göra. På lunchen gick jag och karro till centrum igen, jag köpte två tröjor på gina. haha, jag är verkligen jätte shoppsugen. Sen efter lunch hade vi ea och idrott. Efter skolan satt jag och karro utanför skolan och pluggade lite. När jag kom hem, städade vi lite och åt mat. Efter det sprang vi en liten runda, kändes helt okej. Nej nu ska jag hoppa i duschen och sedan i sängen och läsa. Kanske pluggalite so. Godnatt!

Dagens outfit

Ny tröja: MQ
Trasiga jeans: Gina
Skor: Stadium
Skinnjacka: från centru

Nytt!

Ett linne och en t-shirt från gina

PUSS

Onsdag, 22 april

Hellu! Ja skriver aldrig längre, men nu är det mycket plugg och träning. Så det har inte blivit något bloggande då, tur att man knappt har några läsare och inte är kändbloggare. För det skulle aldrig funka, man måste ju skriva flera inlägg per dag.  Jaja, strunt i det. Igår var det ju träning, det gick faktiskt mycket bättre. Så det kändes jättebra, eftersom det är tävling snart så är det lite nervöst. 

Idag hade jag EA på förmiddagen, jag jobbade matte och so, tyckte det gick jätte bra faktiskt. På fredag är det so prov, men det känns inte så farligt som jag trodde det skulle, vilket är skönt. På lunch rasten sprang jag och karro till centrum, har inte shoppat på jättelänge så jag var tvungen. Köpte en tröja och en jeanskjol från MQ. Skulle köpt ett tröja från gina också men jag har inget lägg och orkade inte gå och ta ut pengar. Så den får jag köpa någon annan dag. Sen hade vi engelska efter lunchen, så då spelade vi klart vår  film. Den är grym haha, men jag tror ingen kommer garva, vilket kommer bli pnsamt. Nu ska jag äta mina mackor och yogurt med musli. Blir nog inga fler inlägg, eftersom jag har träning till nio idag, ha det bra!

Outfit från i måndags

Lång tröja: H&M, systers
Jeans jacka(under): Gina tricot
Trasiga leggings: H&M
Skinnjacka: någon affär i centrum
Converse: Eurosko

Ny inköpt


PUSS

måndag, 20 april

Gud det var ett tag sen jag skrev, ledsen för det. I går orkade jag verkligen, vet inte varför men jag var helt slut i kroppen. Först gick jag på prommis med mamma på morgonen, sen sprang vi 3,5 kilometer innan vi hade träning, så min kropp var utmattad. Det gickväl sådär på träningen igår, det blev ju inte bättre av att vi fick reda på att vi bara är åtta stycken till tävlingen. Och man måste vara åtta stycken så om någon av oss gör sig illa blir det jobbig, men vi kommer klara det tjejer!

Idag hade jag spanska på förmiddagen, det gick väl bra. Vi gick iegnom lite saker till provet, som vi har nästa vecka och så. Sen efter lunchen hade jag ea, jobbade som vanligt med svenska novellen. Jga gör dte hela tiden känns det som, men nu är jag klar. Eller jag ska rätta den och ändra lite men sen så. Nu ska jag äta klart mackan och sen börja plugga, igen. Ha en bra dag! 

PUSS

18.21

Har ätit middag och sitter nu här i vardagsrummet och äter lite godis(a) Ja det första jag har gjort idag var att springa, jag och mamma sprang 5 kilometer. Kändes riktigt bra, vilket var jätteskönt. Men det bästa var att jag inte fick ont i foten, så imorgon är det träning som gäller. Sen gjorde jag mig klar, satte mig och kollade på någon film som gick på tv. Sen när vi skulle ut på prommis gick jag förbi karro och stannade där. Tills vi bestämmdes oss för att vi skulleut på prommenad vi med. Vi gick och pratade och lade oss ute på gräsmattan. Sen så som bara karro kan göra kom hon på att hon inte ätit något sen fruksot. Såhon gick hem till sig och åt lunch, medans jag gick hem och åt middag, haha. Så sa vi att vi skulle höras och kanske träffas senare och sen skulle adam och simon också komma om de nu vill de. Nej nu ska jag sluta, ha en bra kväll!

PUSS

lördag

Godmorgon! Har varit uppe ett tag, men jag orkade inte skriva något. Så jag bestämmde mig för att göra det nu, har kollat lite på tv, har också varit inne och kollat lite. Ät jättesugen på att shoppa har hittat massa fina saker som jag verkligen vill ha i garderoben. Sen måste man ju ha pengar också, haha. Får pengar på måndag, då kanske jag slår till. Önskar verkligen att jag hade något jobb, så jag kunde käna lite pengar, men man måste vara 16 på de flesta. Just där är problemet, är ju lixom femton. Jaja, får göra det bästa av situationen, bara le och se glad ut lixom. Sen har jag tänkt att sälja lite grejer, som jag typ aldrig använder. Kanske lägger ut dem på bloggen. Ja, idag har jag ingenting planerat iallafall, tänkte att jag skulle pröva springa med foten idag. Har gått mycket och det är bra typ, vilket är jätteskönt.  Nu ska jag äta frulle, ha det bra!


Den här väskan ska jag iallafall köpa, fin va? :)

PUSS

torsdag, 16 april

Helloj! Sitter här och äter en ostmacka, ska nu börja sätta igång att plugga. Jippi, verkligen jättekul, har inte alls lust men det är bara att sätta igång. Har en del att göra de här ca två veckorna. Idag hade jag svenska på förmiddagen, jobbade med novellen, känns faktiskt jättebra. Är på tredje sidan nu, så på fjärde måste jag verkligen avrunda, haha. Annars blir det väl en roman av allt ihoppa, nej skoja bara. Men när jag väl börjar skriva flyter det bara. Efter lunchen hade jag ea, då jag också jobbade med novellen och efter det idrott. Var inte med på idrotten eftersom jag gjort illa foten, det är bra nu. Men jag vill kunna träna imorgon, så jag skippade det idag. Nej nu måste jag sätta igång, annars kommer det aldrig bli av, ha det bra!

PUSS

Onsdag

Good morgon!
Idag hinner jag skriva ett inlägg på morgonen, brukar ju gå på prommenad.. Men självklart så har lilla Izabella stukat min fot ordentligt, så den går knappt att stödja på. Jättebra, jag borde få deplom för varje gång jag har gjort illa mig innan tävling. För om ungefär två veckor är det tävling, om den inte blir bra kör jagiallafall. Idag är det ju också friståendeträning, men jag får antagligen bara sitta och kolla, foten kommer inte vilja annat.
Idag har jag ea på morgonen och sedan engelska, så vi bestämmde att vi skulle hem till karro idag istället. Vi ska spela in en film på engelskan så vi skulle behöva vara hos någon. Vi frågade lärarna och det gick bra för dem. Vilket var väl tur, annars kanske det inte hade blivit någon film ;p Så hur jag nu ska ta mig till karro, utan att använda foten, vet jag inte. Men det får väl gå, annars vet jag inte vad jag ska göra. Nu ska jag ner och äta lite frukost är lite hungrig, men ni får ha en bra dag, good luck!



PUSS

19.58

Hejsan! Sitter här och mufflar i mig godis, påskägget är ju lixom inte slut. Så vad ska man göra åt saken, påsken är faktiskt inte slut fören imorgon. Så det är idag man får äta, sen måste jag verkligen sluta äta godis, bara på lördagar ;p Man måste ju se snygg ut till sommaren ju.
Ja min dag började med en spring runda, fem kilometer. Det gick faktiskt inte alls speciellt bra, kändes riktigt jobbigt, vilket det inte brukar göra. Men nu ska jag springa minst två gånger i veckan, så jag får in det här. Sen efter sprigningen gjorde vi oss klara och drog till centrum. Vi skulle köpa present till lilla bebisen som vi skulle till, hon fick två bodys(ursäkta stavningen och ett bar byxor, jättegulligt. Precis som hon var, guuuud vad söt. Verkligen pytteliten var hon, vägde ju ingenting, när man höll henne var det som att hålla luft ju. Ja hon var uber söt iallafall. Sen efter det fick jag skjuts hem till karro, så vi gick hem till mig för att jag skulle äta. Sen gick vi ut igen och bara pratade en massa. Jättetrevligt var det, nej nu ska jag gå, ha det bra! 


tagen och redigerad av mig.

PUSS

Måndag, 13 april

Godmorgon!
Sitter och kollar lite på tv, True Blood. Brukar inte följa det, men det är faktiskt riktigt bra. Tänkte att jag snart skulle äta frukost men jag skriver ett inlägg först. Idag har jag ingenting planerat, eller jo. Pappas kompis har precis fått en dotter, på två veckor. Har sätt henne på bild, suuper söt är hon. Så vi ska först åka och köpa något till henne och sen dra dit. Ska också springa, vet inte om vi skull göra det på morgonen eller kvällen men vi får väl se. Ja det är ungefär det jag ska göra idag, nu ska jag ta lite frulle, ha det!

Bild: Syster och fotograf: Jag

PUSS


!

Har du blandat mediciner med alkohol? nop, dricker inte (;
Vilken färg har din mobil? svart och rosa
Gillar du att läsa? ja, älskar deckare
Har du något husdjur? två hundar, kida och nova :)
Äger du ett par rosa string? nop, hotpants är skönare, haha
Har du någon hemlig dröm? nej inte vad jag kan komma på
Isåfall, vad? ..
Favorit godis? choklad slår ju allt
Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren
Framför eller bakom kameran? jag säger nog bakom på den frågan
Tycker du om kanelbullar? ja, vem gör inte de ;p
När fyller du år? 31 januari
Vilken färg är det på dina väggar? lite ljusblå.. jag vet inte vad det är för färg faktiskt
Spelar du något dataspel? nej, absolut inte min grej
Hur gammal är du? 15 vare va.. känns som om jag fortfarande är tretton.
Favoritfärg? tycker om alla färger men nu tror jag att det är, korall
Går du på någon spor? Gymnastik och springer :)
Vilken färg har du på dina sockor just nu? inga alls
Vad sa du senast? "jag kollar på en blogg"
Favoritmat? rådjurssadel med potatis och sås(a)
Vilken bok håller du på med att läsa just nu? sjöljungfrun, en otroligt bra deckare.
Hur mycket shoppar du för varje månad? olika, men nu skulle det verkligen behövas(;
Har du en egen digitalkamera? nop, en systemkamera
Vad ser du utanför ditt fönster? mörker och skog.
Vad har du på dina väggar? brydnadaskor, tavla, lite små grejer
Har du många bilder på din data? föör många, orkar aldrig rensa
Vem ringde dig senast? karro
Vad står det i ditt 48:onde sms? "Hej :) vad gör du då? <33"
Och vem är det ifrån? från kungen, hah simon
Har du körkort? nej, men vi hoppas på ett
Vad åt du senast? fil och musli med vindruvor
Gillar du skolan? ja, mer än vad man kanske ska ;p
Vilken var den senaste låten du lyssnade på? "hurtful, med erik hassle"
Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? guldhalsband från när jag döptes.
Om jag säger va, så säger du...? va, vad menar du?
Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? google, hah(a)
Längtar du till något? Ja
Om ja, till vadå? till gymnastik tävlingarna, sommarlovet
Vem pratade du senast med på msn? millpill (emilia)
Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? mitt skrivbord
Gillar du att bada? ja, sådär
Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? kan hända,
Har du någon dricka nära dig just nu? ingenting
Vad ska du göra idag? dagen är slut, så sova
Hur svarar du i hemtelefonen? "Izabella!".
Hur svarar du i mobiltelefonen? bror på vem det är som ringer, "halloj!, ibland"
Ringer du mycket? nej inte speciellt
Från mobil? nop, inte då heller
Vem ringde du senast? karro
Hur många timmars sömn inatt? 9 kanske
Sover du ensam? oftast, har ingen annan att sova med :p
Vad ser du fram emot? att börja skolan, träffa vännerna
Vad vill du ha just nu? massa kläder och pengar(a)
Vem hånar du? ingen
Vem saknar du mest? julia
Vem vill du helst slippa? det skulle du vilja veta..
Vem stör du dig på? alla jobbiga och störiga människor
Vem vill du sova bredvid inatt? någon trevlig (;
Vilken buss åker du oftast? åker aldrig typ, går eller cyklar (;
Vilken årstid är det nu? härlig vår!
Är du polare med grannarna? inte direkt, men vi känner dem.
Var är dina syskon just nu? sitter i soffan och väntar på att jag ska komma ner.
Vilken tid gick du upp imorse? ungefär vid halv åtta
Vad gjorde du kl 2 inatt? SOV!
Vad är det första du gjorde på morgonen? gick ner och gjorde frukost
Vad ska du göra efter det här? kolla på film
Gillar du sånna här test? helt okej, om man har tråkigt


(snodde den av karro)


'

Ja nu är det dax att sätta sig framför tvn då. Klockan sex började one tre hill, gillar verkligen serien men inte alls lika viktig som Gossip girl som börjar klockan sju. Så nu är det bara att sätta sig skönt och bara sitta två timmat framför tvn. Självklart har man påskägget som jag inte öppnade igår vid sidan. Så nu är det godis och tv som gäller för mig. Sen har vi hyrt film också, ja mysig kväll idag. Ha det bra! :)
(bild kommer)

PUSS

Söndag, 12 april

Hejsan!
Kom på att jag hade glömt att skriva i bloggen idag, skulle ha gjort det på morgonen men vi drog från landet redan vid nio. Så det fanns lixom inte tid för det, sen skullevi till farmor och farfar vid halva/tolv. Mina föräldrar skulle hem och fixa lite så jag smesade karro och kollade vad hon gjorde. Vi skulle ses men hennes kusiner skulle komma senare, så det var tur att vi hade lite tid över. Efter jag och karro träffades åkte vi till farmor och farfar. Där träffade vi faster och jocke också, åt påsklunch. När vi kom hem vid två så gick jag och mamma ut på en prommenad, ganska lång faktiskt. Nu ska jag sluta, hur har er dag varit?


PUSS

juste,

GLAD PÅSK PÅ ER! :D

Lördag, 11 april

Hejsan!
Har egentligen inte tid med det hä,r vill lixom gå ut i solen. Idag har jag sprungit med mamma, gick bra. Vi sprang 5 km och sedan gick vi 5. Jätteskönt att gå, inte lika skönt att springa, men nu känns det jättebra att ha det gjort. Kan man äta godis utan att känna sig som en tjockis, haha. Har inte gjort så mycket annat idag, kusinerna kommer klockan två ungefär. Då blir det fart kan jag tänka mig, nej men det ska blir kul. Nu ska jag ut i solen med syster, kommer också en bild från igår kväll på henne. Skriver sen!


Syster.

PUSS

Långfredag, 10 april

Hejsan!
Har precis kommit upp ur sängen, jag har haft ont i huvudet typ hela dagen. Så jag gick och vilade lite, har också läst ca 50 sidor i min bok, den är super bra. Idag vaknade jag runt halv åtta, gick upp och åt frukost med mormor och morfar. Sen vid kvart över nio gick jag och mamma runt sjön, alltså en mil. Jätteskönt, var inte så jättevarmt men när solen låg på var det skönt. Sen när vi kom hem satt vi oss och spelade kort, jag förlorade typ som vanligt. Men man brukar ju säga att om man har otur i spel har man tur i kärlek, vilket inte alls stämmer men aja. Sen åt vi lunch, grillade korv var mysigt men lite kallt var det när det blåste. Sen gick vi på en lite kortis med hundarna och sen så började jag läsa. Nu håller folken på att laga mat här, så jag ska sluta. Ha en bra dag!


Bild: Syster och jag har tagit kortet och redigerat

PUSS

landet

Godkväll! Ni sitter jag här i sängen och pratar lite med syster & mamma. Själv är jag mobbad, alltid för att jag är blond. Haha, men det får man ju höra lite då och då. Börjar lixom bli en vana nu. Vi drog till landet vid fem, precis som jag gissade på. Innan landet packade jag, ungefär efter Malinoch Emilia gick hem, runt kvart över ett typ. Sen när jag hade packat klart var det dax för städning. När vi kom till landet så satt vi oss vid bordet på en gång och åt. Sen efter maten var det dax för kort spel, chicago. Ja det är ungefär det vi har gjort under kvällen. Nu ska jag läsa lite SO, eftersom att det är prov veck 17. Sen ska jag hoppa i säng, är jättetrött. Godnatt!

Gillar den här bilden, så det fick bli den i inlägget idag.

PUSS

pics

Lite bilder från övernattningen! :)

Malin och Emilia

Godis

Vatten

PUSS



torsdag, 9 april

godmorgon!
Sitter här medans Malin och emilia ligger i sängarna. Malin pratar i telefon och emilia tar kort, vi är så sociala här. Igår efter träningen följde malin och emilia med mig hem, vi typ slängde oss i duschen. För vi skulle hinna till ica innan de stängde, som tur var så var det mycket folk där när ví kom, så vi hann. Sen så satt vi och pratade, medans vi tryckte i oss godis och chips. Jag vet vi är väldigt nyttiga av oss här, men det är påsklov då ska man ju äta godis. Vi gick och lade oss runt ett, jag vaknade ju självklart först som alltud, vid åtta. Malin sov längst och är säkert fortfarande trött, haha. Nu har vi precis ätit frukost.

Idag ska jag dra till landet, vi åkerkanske runt fem ikväll. Så idag ska jag packa har inye packat någonting, ska vara borta i fyra dagar så jag kommer väl ha med mig hela huset. Jag lyckas allyid ta med mig dubbelt så mycket mer än vad jag behöver. Sen ska vi städa också, så idag blir det inte så mycket att skriva. Om jag hinner tänkte jag att jag skulle springa, men vi får se. Nej nu ska jagvara med vännerna. Ha en bra dag!

Puss

onsdag, 8 april

Hej på er!
Jag sitter här i sov kläderna och gör ingenting typ. Hållt på att skriva novell i svenskan, först hade jag skrivit en men jag tyckte inte att den var så jättebra. Så jag började på en ny, den är inte klar men jag har skrivit iallafall minst en sida. Ja det är ungefär det jag har gjort under det som har varit av dagen. Gick upp runt sju och satt mig vid tvn lite och bara slappade, syster gick ut för typ en halv timme sen, så nu är det bara jag här hemma. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på, men jag får försöka komma på något. Kanske går ut på en prommis eller bara ut och tar lite kort.

Det ända som är planerat idag är träningen klockan dem till sju, friståendeträning. Hoppas att det går bra, är ju bara två och en halv vecka kvar nu till JG kuppen. Känns inte så nervöst, tycker att RM känns som en viktigare tävling. Hade ju träning igår också, tyckte det gick bra, gick bäst på tumbling. Tycker att det gör det oftast nu förtiden. Nej nu ska jag dra mig, ha en bra dag!


PUSS

EBBA


Lovade att lägga in den här söta bilden på Ebba, som fyllde 12 igår.

TISDAG, 7 APRIL

Hej alla glada!
Vilket härligt väder, idag igen. Hoppas att det fortsätter så här när jag drar till landet på torsdag. Jag ska skriva ett litet snabbt inlägg, ska ut i solen snart igen. Igår hade jag en otroligt kul dag med emilia och emmi. Vi var först i centrum och jag köpte ett par trasiga tajts från hm, bild kommer senare. Sen drog vi hem till emilia för att färga hennes hår, jag och emmi hade jättebråttom så vi han inte äns se helt hur det blev. Men vi har träning idag så då kan jag se mitt och emmis mästervärk(a) Sen igår så hade marre en kompis som sov över så jag bestämmde mig för att sova hos mormor. Jättemysigt hade vi, på morgonen åt vi jättegod frukost, spelade kort och pratade. Sen har jag varit i solen i två timmar typ och bara legat och solat. Ja nu bär det av ut, ha det!


PUSS

Måndag, 6 april

Godmorgon!
Jag vet att jag är uppe klockan sju när det är påsklov. Men jag vaknade halv och var jätttepigg, så varför ligga och dra sig i sängen. Lite senare kanske jag går ut och sätter mig i solen lite med en bok i handen. Tycker det låter som en bra idé, eftersom att jag ska vara vid jakans station klockan tolv ungefär. Så nu har jag massa tid på mig att göra det, jag hatar att behöva stressa.
Nu sitter jag iallafall och kollar på Tyra Bank´s Show, som sakt det brukar faktiskt vara riktigt bra. Så får hoppas på det idag med, finns inte så mycket annat att kolla på så här tidigt på morgonen. Måste också säga att idag fyller EBBA 12 ÅR, GRATTIS! :) "Lägger in den där bilden senare ebba, jag är inne på andra datorn". Nu ska jag göra lite frukost, men ni får ha det bäst!


Önskar att det här var min frukost, men nu ska vi vara lite nyttiga.

PUSS

Söndag, 5 april

Hej allihoppa!
Jag känner verkligen att jag är suuuuper dålig på att blogg nu. Jag gör det kanske en gång om dagen och två om vi har tur. Men annars är det inte mer än så, förut tyckte jag att det var jättekul och gjorde det hela tiden. Men nu vet jag faktiskt inte vad som har hänt vilket är trist. Men den här veckan ska jag verkligen blogga mer, minst två om dagen. Men ni måste kommentera då, annars är det ingen idé.
Idag har jag iallafall varit demo gymnast, ni fattar säkert inte vad jag menar. Men jag kör då ledare ska ha lisens i t.ex. tumbling. Så att de har några att passa på. Okej, jag är super dålig på att förklara så det är det bästa jag har att komma med. Sen på slutet så började jag känna av min ljumske mer och mer så då slutade jag köra. Fast jag egentligen ville, men sånt får man ta. Sen har jag inte gjort så mycket mer, men så brukar det vara på söndagar. Önskar att tiden kunde gå lite fortare så att Gossip Girl kunde börja.

I morgon ska jag iallafall vara med Emmi och Emilia, ska bli super trevligt. Vi ska mötas på stationen(vet inte när), sen gå ner till centrum. Hoppas att de inte har bråttom vill kolla lite i affärer. Jag har inte shoppat på jättelänge, inte alls likt mig. Sen ska vi dra hem till emilia och färga hennes hår. Vad ska ni andra hitta på? :) Nu ska jag sluta skriva, kanske blir det ett ilägg senare.


PUSS

Lördagen, 4 april

Ja idag har det varit ett underbart väder, gud vad härligt. Bästa vårdagen hittils enligt mig. Först drog jag och mamma till ica och handlade lite. Sen cyklade vi hem, jag lade mig med min bok och musik i solen. Både mamma, syster och jag låg där ute i den otroligt sköna solen, gud vad mysigt det var. Hoppas verkligen att dettta väder fortsätter och inte blir tråkigt igen. Sen gick jag och mamma ut på en lång prommenad, vi gick fram och tillbaka några gånger innan vi verkligen började gå. Men tillslut så flöt det på, det var så varmt att vi fick gå i linnen. Gud vad härligt, från att det först är vinter till att man kan gå i linne. Sen åt vi mat runt sju, sent för att vara oss. Men så är det ibland, men gör ju inget om man varierar sig. Nu ska jag hoppa i duschen, ha en fortsatt trevlig kväll!



PUSS

lite bilder

Här får ni bilder från skorna jag köpte, tisdagens outfit(har inte tagit kort på nåhon annan denna vecka. Skriver lite senare om dagen. puss så länge! :)
 
Skorna från söndagen, förra veckan!

Tisdagens outfit!


påsklov

Hej bloggläsare! Jag vet att jag inte alls är uppdaterad, men jag har verkligen inte haft lust och tid idag. Ledsen för det, men jag hoppas att det vänder snart. Jag har precis kommit hem från träningen óch självklart har jag sträckt mig i ljumsken. Vilket inte alls är bra, får hoppas att det blir bättre. Idag var det sista dagen i skolan innan påsklovet, gud vad skönt. Gjorde inte så jättemycket efter lunchen, men på förmiddagen jobbade jag med min novell och so. Efter skolan drog jag direkt hem och satte mig ute i solen med min bok och musik i öronen. Haha, så nu har jag en linje från mitt linne. Jag blev jätteförvånad, trodde verkligen inte att det skulle hända. Sen kom mamma hem med bakelser som vi satt ute och åt i solen, jättemysigt. Sen drog jag till träningen vid fem, det gick bra tills sträckningen. Men nu ska jag sluta, snart mat!
Hittade denna super fina bild på Taylor Momsen.

PUSS

torsdag, 2 april

Tjenare! :) Sitter och kollar på Tyra Bank´s show, tycker det är riktigt bra, lite skrikig kanske hon är ibland. Men jag gillar henne sten hårt, hon har skit bra personlighet. Idag drog jag direkt hem efter plugget, eller okej inte direkt. Jag var kvar i omkländnings rummet ett tag, haha. Men det var kul, orkar nte berätta allt ihop. Innan lunch idag hade vi svenska, jag började på min novell. Känns okej, men jag har inte gjort klart den en. Men det känns som en bra början, vilket är bra att ha. Sen hade jag ea i typ 45 min innan idrotten, där det inte blev så jättemycket jobb, hinner ju knappt börja. Nej nu ska jag sluta, skriver nog senare.


RSS 2.0