NT



Efter middagen idag åkte jag, mamma och ppa till öppethus på NT gymnasiet. Och jag är mycket intreserad, speciellt på samnatur. Eftersom jag inte är helt säker på vad jag ska välja känns ju det som ett smart val. Men än är jag inte säker. Sen var jag på promenad med mamma när i kom hem, nu ska jag plugga lite so sen sova. Kiss


30/11-09



Hemma från skola nu, och nu är det oth som gäller. Skolan gik iallafall bra, gjorde en quiz i engelskan och fick 12/12, inte illa pinkat det va? Jag känner mig iallafall stolt! Jag har iallafall så JÄVLA ont i ryggen från igår, hoppas att det blir bättre. Nej nu oth.

sälen, haha!



Har ätit middag, bakad potatis med skinkröra och super god sallad. Mums! Träningen gick väl... Ja vet faktiskt inte vad men jag vet att jag kommer ha jääävligt ont i ryggen imorgon, haha! Nej nu ska jag kolla på någon film med familjen och äta choklad, Yes!

ny ring! döskalle!


fashion, i love it


Någon mer än jag som skulle vlja ha de här skorna i julklapp?

cupcakes


Ser det inte helt otroligt gott ut?

Har precis varit inne på bloggen Hello sugur, vadå att jag inte blir sugen på cupcakes. Nej nu ska jag sluta drömma om det, och äta min frukost istället. Kanske sätter på någon serie på internet och myser, jaja pussar på er alla.


He is not that into you



Idag har jag spenderat min kväll med bebis kusin Alvin, faster och syster. Vi har bakat, fotat, ätit gott och kollat film. Har varit super mysigt. Kommer ihåg när jag och syster alltid sov över hos min faster för typ flera år sedan. Kommer ihåg hur kul det var, är större men fortfarande lika najs. Nu ska jag hoppa i säng, är jääävkligt trött. Godnatt sötnosar.


LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG

God förmiddag! Vaknade runt elva idag, de ni. Nu sitter jag och mickan och äter frukost, om typ en timme ska vi åka hemmifån. Mickan ska hem och jag, pappa och syster ska på dop. Pappas kompis dotter ska döpas, juste! Måste ladda kameran.

Igår efter träningen gick jag och mickan hem, fuschade och åt. Sedan drog vi till hallen, mötte limpan och therese och där efter cyklade(förutom therese som åkte moppe) vi till mathilda. Då var vi sx tjejer, kladdkaka och björn Gustavsson. Nej nu ska mickan få låna datan, puss.

I hope you'll understand, so now let go of my hand


dagens klädval


YEEEEEEEEEES



Förlåt för dålig uppdatering, jag brukar iallafall skriva åtminstonde ett inlägg under dagen men igår blev det inte så. Jag var aldrig hemma under dagen, och kom hem klockan åtta ungefär. Var super tröttså jag åt och duschade, sen var det sängen som fick sällskap. Idag är det då fredag, YES! Tror på en superbra dag, med sällskap av mickan senare under kvällen, ha det gött.


20.49



Nu väntar sängen, blir nog lite tv och SO innan jag somnar. Goodnight guys

hade jag varit rik, hade jag jag lätt gått i det här!


styrkepass



Tjeeenare alla glada! Hur är läget? Själv är det jättebra, skolan var toppen idag. Onsdagar(förutom fredag då) så är det bästa skoldagen. På förmiddagen var det matte, tyckte det gick riktigt bra fasktiskt. Sen gick alla mina glada tjejer hem till alle och gjorde lunch, stuvade makaroner och köttbullar, mums. När vi kom till skolan var det idrott på schemat, styrka och sedan forboll, riktigt najs. Oth nu! Kiss

b


sorry för suddig bild.

deprimerad?


tjejerna, från i fredags.

Oth är det som rullar på tv, inget ovanligt kanske, haha. Efter det ska jag plugga lite engelska och sedan är det träning klockan halv sex. Skolan var riktigt trevlig idag tycker jag, hade lite depression på förmiddagen. Sen blev det flum och ja jag vet inte vad. Aja så kan det gå, nu ska jag kolla tv. Kyssar

hard

It's hard to trust someone you do not know.   
It can be harder to trust someone you love.                                                                                                  
But the hardest thing to do, it is to trust yourself.


goodnight everybody


så himla seg.



Som vanligt sitter jag framför datan och tvn, har suttit och kollat på oth sen jag kom hem. Idag var det SO på föriddagen och engelska efter lunch, jag har varit lmänt seg och bara velat gått hem. Känner mig helt slut och vill bara sova just nu, vet inte varför, men det suger iallafall! Ska äta middag och sedan ta och sätta på löparskorna, kanske känns bättre efter det. xoxo

fuuuuuuuuuck life



Godmorgon på er.
Har precis ätit frukost och sitter nu och kollar på lite tv. Känner inte för att gå till skolan idag, mår inte så bra, plus att jag är trött och ser ut som en zombie(fast jag sov typ 10 timmar inatt?) och känner mig allmänt ful. Nej men nu ska jag vara positiv. Får hoppas att min tre timmars SO på morgonen blir intressant. Ha en bra dag allihoppa!


sträck tzucka


slumpade bild, tror den är tagen av moder.

Ja det var det jag körde idag på träningen, okej jag körde en del andra saker men det var något jag inte gjort förut, så det känns jättebra. Det går framåt iallafall, det tackar jag för. Nu ska jag hoppa i söng, mår inte så bra om jag ska vara ärlig. Så jag känner att jag behöver sova, godnatt puss på rumpan.

sex and the city



Andra filmen för idag på canal plus, sex and the city alltså. Jag har inte orkat göra någonting idag, så det har varit serier eller filmer som har rullat efter varandra för mig idag. Filmen är iallafall så jävla bra, älskar att kolla på kläderna, haha.Nej nu ska jag kolla innan mina föräldrar byter kanal. Puss

wanted



Det är den filmen jag sitter och kollar på just nu, har sätt den flera gånger, fast bara en gång hela filmen. Den är iallafall riktigt bra, tycker jag folk ska se om ni inte redan gjort det. Idag ska jag kanske plugga lite och sedan är  det träning. Nu ska jag fortsätta säcka framför tvn, kisses.

dagens vill ha


LÖRDAG



Då var det Lördag, tänkte att jag skulle springa snart eller om jag går på en lång prommenad i det underbara vädret, vi får se. Vet inte heller om jag ska gå på gymnasiemässan, känns som om det kommer röra till det. Sen har jag ingen att gå med heller, så det lutar åt att det inte blir något.
Hörs senare!

IDOL




Ja jag är fast i soffan framför Idol med familjen, känns jätteskönt att bara vara och inte göra någonting faktiskt. Ska snart ta fram lite marabou och chokladbollar, mums. Det kan väl inte bli bättre? Träningen gick bra, körde typ sträck tzuka, haha, inte för att det var meningen men det var mer sträck en pik. Sen har jag lite grejer jag måste bestämma, vet inte hur jag känner faktiskt. Ha en förtsatt bra kväll!

fundering


funderade precis på att jag har känt den här tjejen i 15 år, är inte det helt sjukt långt? Love you darling

brandlarm


under brandlarmet idag

Tjääänare älsklingar! Sitter och kollar lite på tv, ska börja kolla igenom alla bilder från idag. Hade med mig kameran i skolan idag, vilket ledde till lite bilder. Idag ska jag inte göra mycket, det ända som står på listan är träning. Nu är det PhotoScape som gäller, love you guys.


sister


har inte alls tid



Nej det har jag inte, ska snarast dra mig på cykeln och sedan bort till stationen. Idag är det fristående träning som gäller, vilket leder till att jag missar min mosters födelsedag, Grattis till henne. Så ni får ha det en super bra eftermiddag allihoppa. kisses kisses

blackblackblack


love it


fotboll



Har precis satt in mina varma mackor i ugnen, jag ska vara i hallen klockan fem, eftersom vi måste stå i cafét. Och jag komemr dö om jag inte äter något, desutom hade vi idrott innan. I för sig är vår idrott inte jobbig över huvud taget men ändå, idag var det iallafall fotboll som gällde. Det var faktiskt ritigt kul, men det är veeeerkligen inte min grej. Nu är det oth som gäller. Kisses


i miss everything


Saknar verkligen sommaren..

Kollar på Desperate Housewifes, så det blir ett kort inlägg. Träningen gick iallafall bra,körde typ dubbel till så och sedan gick voltstarts varvet bra också, vilket alltid är trevligt. Efter träningen blev det middag och sedan dusch, nu är det tv som gäller och snart sängen. Godnatt

tisdaaaaaaaaaaaaaaag


bild från göteborg.

Hemma från skolan! Pluggade matte, innan jag satte på tvn och sitter nu framför one tree hill, förvånande? Haha kanske inte direkt, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Sen ska jag göra något att äta, vet inte riktigt vad men något kan jag ju hitta antar jag. Sen är det träning klockan halv sex, kisses.


I'm going in for the kill..

..I'm doing it for a thrill, I'm hoping you'll understand, And not let go of my hand

"Himlen är blå som en...Kula"



Sitter och kollar One tree hill för tillfället, älskar den här serien. Blir så himla lycklig av att kolla på de gamla avsnitten, aja nog med serier nu. Idag var det då redovisning i SOn, usch  det gick väl inte speicellt bra men nu är det iallafall gjort. Sen var det engelska efter lunch, skiiiiiiiiiiiiiiiiiit på engelska är det ända jag säger. Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv, kisses. 

life is a bitch, just fuck it.


konversation



Först ocg främst ska jag göra lite lunch, är jäääättehungrig. Sedan är det SO som gäller för min del, imorgon är det redovisning så det bara att börja plugga. Men det ska nog gå bra, hoppas jag iallafall. Klockan fyra är dte träning som står på schemat. Kiss

sista dagen på veckan



Ja då var det söndag, igen. Vaknade runt sju, men nej jag gick inte upp fören klockan åtta, hah. Har kollat på Biggest loser nu på morgen och åt precis upp frukosten. Nu ska jag sätta på mig lite kläder och sedan gå på promenad med moder, ha fortsatt bra morgon.

snart är det dax för sängen


Julia gick för ett tag sedan, vi har haft det super mysigt idag, love you honey! Syns imorgon allihoppa.

jag och julia

- Jag hatar folk som loggar ut mitt i en konversation! , Julia
- Vilka gör det? , Jag
- DU! , Julia
- HAHAHAHA!, Jag


bild kommer senare

Julia, kladdkaka & glass, facebook, musik :D<3


Dagens jag vill ha plagg


Lööööööööööördag



Godmorgon! Vaknade runr halv nio idag, gick upp och det första jag gjorde var att sätta på mig spring byxorna och dra ut på en löprunda. Det gick säääämst, men det känns jättebra nu. Sitter och äter lite frukost just nu, sen väntar duschen. Idag ska jag vara med min bästaste Julia,som jag inte varit med på super länge. Eller vi ses ju varje dag i skolan, men det räknas inte, haha. Hörs senare!

outfit


på önskelistan? självklart :)


Sarah Bernhardt


bild av mig från göteborg

Har precis kommit ut duschen, har varit på en jätterolig träning. Alla träningar är i och för sig kul men den var faktiskt riktigt kul idag. Kärde tzucka och bakåt & framåt på tumbling, framåt gick sämst, haha men det känns bra iallafall. Nu ska jag fortsätta äta min underbart goda bakelse och titta på Idol med moder, pöss. 

älskar gammlar bilder


bild från i sommras, tagen av julia

Sitter och redigerar gamla bilder, det är så härligt och sitta och kolla igenom allt som hänt i livet. Tror jag ska bränna ner lite gamla bilder från skivor till datan. Så har jag lite att redigera, alltid lika trevligt. Nu ska jag bara ta det lugnt fram till träningen klockan halv sex, kisses.

Freeeeedag


bild av moi

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och måste fortsätta göra mig klar inför skolan. Har håret uppsatt i en bajs ful knut och inte borstat tänderna, så nu måste jag skyna mig. Skriver senare, efter skolan. Kiss

godnatt sötnosar


i miss the summer..

onetreehill


Skulle inte vara helt fel :)

Sitter och kollar på one tree hill för tillfället. Har pluggat och tänkte att jag skulle få en liten paus sen är det plugg som gäller igen. Blir ingen träning idag pågrund av plugg, så jag drar nog ut och springer en kortis och kör lite styrka. Nej nu ska jag läsa lite frida i pausen.


skuuuuuuulan

Hellu älsklingar! Sitter här i källaren och jobbar med julia, hah. Det finns faktiskt botd och stolar, så vi sitter inte på golvet. Snart ska vi gå och äta lunch, jag är jättehungrig som alltid. Nej nu ska jag vara lite social med julia, pussar på er! PUUUSSS // julllowa!!<3

allt var så mycket lättare när man var liten


Onsdag



Godmorgon allihoppa!
Blev inga fler inlägg igår, men jag kom hem efter träning, åt och sedan hoppade i säng. Idag är det eget arbete påförmiddagen efter det ska jag och karro ha ett idrottspass i gympahallen, ska bli jättekul. Hoppas att det finns några som tycker det med, haha. Kisses


orkar inte ett långt inlägg


Lite annorlunda bild kanske.

Hemma från skolan, ska snart äta något, sedan blir det lite tv och sedan träning. Kiss

lycka


pluggpluggplugg


saknar den här bruden och då också sommaren..

PLUGG! Fan vilket fult ord, kom jag och tänka på nu. Aja det är iallafall det soom jag ska ägna några timmar till efter skolan idag. Riktigt bajs tråkigt, men vad ska man göra lixom. Skolan var väl helt okej, jag ska inte klaga faktiskt. Tycker skolan ändå är ganska kul, är nog ganska ensam om det, hah. Nej nu måste jag sätta igång, Höres senare.


sleep time



Jag har varit på träning som btw gick helt okej men det var lite segt, ätit våfflor och cyklat tillbaka till hallen och byggt tumbling golv. Ja det har jag gjort de senaste timmarna och nu ska jag sova är skit trött. Goodnight guys.

world trade center

 
Ja det här är vad jag har läst om den senaste timmen! Så många tankar bara snurrar runt i mitt huvud, vet inte vad eller vem jag ska tro.
Allt känns bara så overkligt när jag väl tänker på vad som faktiskt hände. Nej nu väntar SOn, peace and love.

då var det söndag



Sitter och kollar på tv i min ensamhet, alla sover haha. Men det är faktiskt jätteskönt, ska snart kolla grey´s på datan. Sen måste jag plugga SO också, men inte riktigt än. Nej nu väntar frukosten, yoguhrt med bör och musli, kanske macka och ost till det. kramar


tröööööööööööööööööt

Godnatt på er, syns imorgon!

15.23



Sitter vid datan framför facebook och julia, haha. Hon är lite deprimerade, (rabih åkte ur idol) så hon har det tufft nu. Så jag försöker hjälpa henne. Sprang iallafall idag efter frukosten där någon stans, sedan städning, cyklade med syster och mamma till mormor och morfar efter det. Efter det förbi ica och nu sitter jag här och väntar på middagen. kiss

saturday



Lördag, super najs. Idag har jag inget planerat..än. Förutom att jag ska defilera på jtc(gympatävling) idag runt halv sex, nadia kom inte för sent! Haha. Nej nu ska jag göra lite frukost till mig, eller en jätte frukost, ska springa senare. Kisses från mig.

idolidolidol

bloggtopp_erik_gronwall

Ja jag sitter i soffan med familjen och kollar på Idol. Erik är iallafall min favorit, han är så jävla bra! Om han inte vinner idol, vet jag inte vad det är för fel på sverige, haha. Nej men han är ju helt klart bättre än de andra.  Nu ska jag ta kladdkaka, tjockis! Kiss 

dagens outfit


kladdkaka


Bakom kameran: Jag

Ja nu sitter jag och äter kladdkaka som jag bakade när jag kom hem från skolan. Supergott! Idag hade jag matteprov efter lunchen, tyckte det gick helt okej så det är bara hoppas på det bästa. Nu ska jag ta det lugnt fram till träningen, hörs ikväll.

Torsdag


VAD HÄNDE MED SOMMAREN..

Dagens citat: "Såhär mycket vet du, såhär mycket vet jag"
Dagens klädesplagg: Dräckt och trikåer
Dagens mat: tasty´s pasta sallad
Dagens lärdom: Moderna museét
Dagens skämt: Päls jacka med rött läppstift
Dagens musik: balett musik
Dagens väder: världens sämsta

Här är några meningar som beskriver min dag. Har haft en bra dag med ett så otroligt tråkigt väder, iskallt, blåsigt och snöregn. Kan det bli värre!? Nu ska jag hoppa i sängen, en lång dag väntar imorgon med so föreläsning och matteprov. Godnatt

19.48


bakom kameran: jag

Onsdag



Bara två dagar kvar till helgen. Veckorna går fort, vilket är riktigt dåligt med tanke på projektet. Måste bli klar i tid den här gången, annars vet jag inte vad jag gör. Vet inte heller vilken konflikt jag ska ha, 11 september?, colombia?, jag har ingen aning. Nu är det iallafall plugg som gäller, good luck!


med bilden säger jag godnatt


foto och redigering: JAG

16.57


Kusin Alvin: Tagen av mig

Sheenare! Ska snart byta om och sedan dra mig till hallen. Efter skolan idag kom faste och lill kusinen förbi, super mysigt. Har inte träffat dem på jättelänge, så det var riktigt kul. Tror de ska äta här också, men självklart har man träning så jag får äta själv. Idag har jag iallafal tagit svinsprutan, kändes typ ingenting och jag mår super. Få se om det fortsätter så under träningen. NU träning!

godmorgon allihoppa



Ska ta och pallra mig bort till skolan nu. Igår blev det inga fler inlägg men iallafall så sprang jag en lite sväng och sedan kollade på tv de sista timmarna innan det var dax för sängen. Nej nu måste jag faktiskt sätta mig på cykeln och börja trampa till skolan, kiss.

school



Kom hem från en dag i skolan, tycker det var en bra dag. So på förmiddagen och sedan matte efter lunchen, nu ska jag göra klar NO projektet. Ska försöka fatta de två sista frågorna, önska mig lycka till! Skriver sen.


21.00

Sitter och kollar på något program på 5, ganska kul faktiskt. Kanske beror på programledare men ändå. Träningen gick iallafall sådär, närjag är jättetaggad tycks det inte gå så bra men får hoppasmer på tisdag. Jaja nu ska jag hoppa i säng, godnatt!

träningträningträning


gammal bild tagen av min bästaste julia.

Ja nu är det dax för träning, jag är super taggad.
Hoppas på lite voltstart och kanske lite bord också, tzuka. Ja nu ska jag dra mig, så önska mig lycka till! 

Söndag


foto: jag

Betyder att lovet är slut och att vi börjar skolan imorgon. Inte riktigt vad jag önskar men det bara att le och se glad ut. Idag ska jag göra klart min NO, får se om jag kan svara på frågorna annars får jag ta det imorgon med en lärare. Träning idag också hoppas jag kan köra, har en sträckning i benet men som tur är det bättre. Hörs senare!

RSS 2.0