Who Needs a Heart when a Heart can be Broken.


Dagens: skjorta Second hand, linne gina, cykelbyxor bikbok och strumpbyxor bikbok(btw de suger, mina är redan sönder, använda första gången idag.)

Please give me summer and this stuff too.


Godmorgon sötnosar!

Sitter i mitt rum, mickan ligger och sover, snarkr gör hon också, haha. Nej jag bara skoja, eller lite iallafall. Igår, eller idag, gick jag och lade mig vid halv tre. Är aldrig uppe så sent annars, hehe. Jag är hungrig så vet inte om jag ska äta frukost och kanske väcka mickan, mohaha. Have a great day.



Stockholm here i come!

Har vaknat och kollat lite på tv. Nu är det dax för frukost sen ska jag göra mig iordning. Sen så bär det av till staden, jippi. Kanske kommer med ett inlägg lite senare ikväll,ha det bra!


Ny header!

Som ni kanske ser har jag ny header. Jag hade haft den förra så otroligt länge så jag var tvungen att byta, men kan fortfarande inte bestämma om jag ska ha den här eller inte, vad tycker ni?

 Idag har det varit första dagen pålovet och jag känner mig redan uttråkad, haha. Men imorgon bär det av till stan med mamma, shopping here we come! Sen sover mickan här på kvällen efter träningen, dagen kan inte bli bättre. Nu ska jag fortsätta slappa fram till träningen ikväll. Ha det gött!


Den headern jag hur nu, eller den här. Vad tycker ni?

´


min käke gör så jävla ont.

Ja min käke gör bajs ont men själva grejenvar välfigt komisk. Krockade med carolina idag på gympan, haha. Ja det var lite kul, fast jag inte vet hur jag ska tugga min mat. Idag var det sista dagen i skolan för den här perioden. Gud så härligt! Nu är jag helt slut och ska snart ta och lägga mig i sängen, godnatt på er.


Bild på kim och casper, tagen av mig.

Svartvittgrått


I Will Always Stand By Your Side, Forever and Always.



Jag känner mig otroligt taggad för dagen, kan bero på att det är sista dagen idag och sedan är det LOOOOV! Jag har sprungit idag så jag känner att jag har fullt av energi. Nu ska jag ta och borsta tänderna, ha en super bra dag allihoppa!

What Are You Willing To Lose


Ge mig sommar, eller vår iallafall!


I cant take my eyes of you

Sitter och kollar på Grey´s. Åt precis middag, var jättehungrig, tränade fter skolan så det kändes som om jag var helt tom i magen. Men nu känner jag mig full igen, hah. Idag hade jag no prov i skolan, kändes faktiskt bra. Satt där helt själv, det var jävligt tyst. Snart ska jag ta och jobba matte, BLÄÄÄÄ! Kyssar till er glada!


Casper två år.

Cryin' Won't Help Me Now, So Just Keep On smiling.


Snälla ge mig sommar och dessa kläder!


LlÖöRrDdAaGg

Ja då var det lördag. Egentligen skulle jag behöva läsa lite NO men jag gör det senare ikväll. Tänkte åka till matilda ikväll som fyller 18 år idag. Så grattis till henne! Vet inte hur länge jag stannar eftersom jag faktiskt måste läsa lite no. Outfit bild komemr ni nog få senare också, kiss.


Matilda i något annorlunda hopp, haha.

Här har vi fyra absolut lyckade outfits, i snön.


Today i wore this




Nothing Left To Say But Goodbye

FREEEEEEDDDAG! Ska ta och byta om till gymnastik kläderna strax, träning klockan halv sex. Jag vet inte riktigt om jag känner fört eller inte men det är bara gilla läget. När jag kommer hem ska jag och syster äta gott och mysa framför The Ugly Truth. Very najs. Have a great night.


Förlåt för fula och slarvigt gjorda outfits, ska bli bättre!


Otroligtsnygga kläder, skorna och väskan är drömmen i garderoben.


I will always love you. No matter how you hurt me.


Give me, give me!


Allting från topshop förutom ringen som är från kum kum.


you can always run away..

Godmorgon älsklingar!

Sitter och äter frukost för tillfället, det går långsamt men jag har tid på mig. Sprang imorse istället för att gå och sedan gick jag upp tidigare också, så jag har massor med tid. Idag är det svenska debatt och jag och linnea kommer kicka ääässss. Sen är det redovisning av dansen också, jag kommer göra bort mig, yeaaaa! handtag, famntag, klapp och kyss.


Ebba! Hoppas det känns bättre med nacken idag, gumman.


Detta på sommar kvällen och super bruna ben, härligt!


dagens




My Attendance Is Bad But My Intentions Are Good

Jag har precis ätit, lac med ris, super gott. Jag älskar verkligen lax, har jag tänkt på, hah. Idag var det en vanlig skoldag, lika bra som vanligt alltså. Nu ska jag fortsätta kolla på tv, så lat som jag är. Ha en fortsatt bra kväll. KISS


Vilken Alla Hjärtansdag outfit skulle du valt?


Muffins

Sitter och pluggar no för tillfället, det suger men det måste lixom göras. Ska ta en alla hjärtansdag muffins som jag och mamma bakade nyss, Det kom precis från ugnen, ha det gött!


Gjorde pannkakor för någon dag sedan.

Glad alla hjärtans dag!

God förmiddag!

Har suttit framför tvn hela morgonen, har inte orkat göra någonting. Jag ska plugga lite innan jag drar på träning klovkan fyra, men det är sex timmar kvar, så jag hinner. Fick precis en present av mamma och pappa på alla hjärtan dag, så den ska jag öppna nu, massor med hjärtan till er alla!


lördaglördaglördag

Har städat och nu ska jag hoppa i duschen och göra mig iordning. Sen ska jag till hallen och se min underbara kusin gympa. Efter det bär det av till mormor och morfar och tre rätters middag, YYEEAA!


Jag orkar verkligen inte, är trött och vill bara sitta framför tvn.

Jag orkar verkligen inte blogga, så det här är det ni får. Har haft en dag full med händelser. Jag har haft träning, vi var tre stycken, så jag är helt slut. Nu ska jag snart ta och sova, godnattkyssar.



Detta vill jag ha i min garderob, snarast.


I've seen your act and I know all the facts


Skriftliga NP i svenska klart.

Hello alla glada!

Idag hade jag då mitt andra nationella prov i svenska, detta gick däremot mycket bättre än det andra. Nu hade jag till och med tid över. Efter lunch gjorde jag inte mycket, kändes som om all konsentration försvann efter nationella. Nu är det oth, sen ska jag plugga. kyss på rumpan.


Summer


Svenska nationella imorgon, igen.

Ja skriftliga delen är imorgon, hoppas den går bättre..Idag var det en vanlig skoldag, en riktigt bra sådan faktiskt. Efter skolan drog jag pch steff till gymmet, vi gymmade lite och sedan badade i typ tio minuter, haha. Men det var trevligt. Nu ska jag typ lgga mg, haha. PUSS


love baggy jeans


Besöks rekord!!!!!!

63 Läsare hade jag igår!! JIIIIPPPPII! Fortsätt så alla gulliga människor!  


Im still in love with who i wish you were..


Budget


Body och väska från topshop, skor bianco, shorts hm och kavajen kom från någon konstig sida. Puss.


Imorgon är det nationellaprov då..



Ja idag var det första dagen efter helgen, ska jag vara ärlig gillar jag skolan, haha. Sen är det NP imorgon, jag är inte nervös men det kanske känns imorgon istället. Jag menar jag gör det jag kan och mer kan jag inte. Iallafall var jag och tränade efter skolan, kändes faktiskt skit bra. Nu ska jag snart ta en prommenad. Kyss.

I love the army blazer!


Dock är denna för ca 33 000 lite väl dyra för min smak. Haha, kanske ett budget allternativ.


I don´t know what to say..

Dålig uppdatering, jag vet! Men jag har inte haft någon ledig tid, känner jag. Först åkte jag till kista, gick runt där själv, riktigt skönt faktiskt. Förresten, fyfan vad mycket fint det finns i butikerna och mer kommer. Jag fick med mig ett par leggings, en kjol och en tröja, NÖJD! Nu ska jag duscha, pöss.

Min otroligt sexiga rockbrud alexandra.:)


Super trevlig kväll



Gud vad jag älskar de här tjejerna! Gårdagen var så otroligt bra, det blev mat och massa godis, prat och skratt i mängder men även lite tårar också. Den blev iallafall jättelyckad och jag hoppas att flera sånan kvällar komemr snarast. Kyssar till mina tjejor.

Me, love and you

Jag är jättetrött i benen, hur ska de orka bära mig, haha. Jag ska ta och städa och sedan väcka pappa och kolla om man kan få någon skjuts, ja han sover fortfarande...Kolla om det finns nitarmband i alla olika fäger och storlekar och några härliga strumpbyxor. Nej nu måste jag städa, kisses.


Var jag rik, skulle det här redan finnas i min garderob.. Men väskan kanske jag inskaffar där iallafall.

Härlig lördag

Godmorgon på er!

Ska snart gå och ta lite frukost min mage kurrar som bara den. Senare idag kommer mina kära vänner git och vi ska ha en underbar kväll, med mat, gott och skratt. Så innan det ska jag fixa lite, smöra för pappa och se om han vill skjutsa mig till centrum, vad tror ni om det? Ska se om jag springer efter frukoste också, tror det skulle behövas. lördagskyssar


Believe Me, I'm Lying


Vittra I Jakobsberg








Dagens


All of a Sudden I Miss Everyone..


Saknar de här tiderna..


Rösta på mig!

Jag är en av finalisterna i karros fototävling, rösta på mig härbild nummer fyra!

En av finalisterna med denna bild!

Det var verkligen inte igår..








Some Roads Lead Nowhere..


Weeks go by like Days..

Redan torsdag, har egetarbete hela dagen, så jag är hemma och jobbar idag. Blir nog lite bild, matte och brodering. Sen tror jag faktiskt att jag ska ta och läsa lite både svenska och engelska, alltid bra. Träningen tror jag att jag hoppar idag, känner att jag behöver vila idag så kör jag som fan imorgon. Nej nu blir det lite oth innan jag börjar plugga. Kisses


This Is Fashion


Första dagen i skolan, eller snarare bruket.

Kollar oth, måste värma upp mig efter en hel dag i kylan. Sedan blir det pizza ikväll, yes! Kiss


Ge mig sommar för fan!

Chanel


Varför kan jag inte äta!?

Igår åt jag två skålar youghurt med musli på hela dagen, kunde inte äta eftersom jag mådde illa hela tiden och fick verkligen inte ner någon mat. Idag mår jag inte illa men mat går ändå inte ner och efter jag ätit något så får jag ont i magen. Det suger, jag vet inte ens om jag är hungrig längre. Jag som alltid är hungrig, inte okej det här. Aja nu ska jag deppa, puss.


Det här är iallafall det sista jag vill ha!

Asus


Stockholmstreetstyle, love!


Frågor och svar

haha, choklad eller vanilj glass? Choklad

Hur länge har du bloggat nu? I oktober var det 1 år, så 1 år och ca 3 månader.

Varför började du från första början att blogga? Jadu, jag kommer faktiskt inte ihåg. Tyckte det verka kul.

vilket är det bästa minnet från 2009? Gud det finns många, men alla sommarminne har nog varit dom bästa.

vad förväntar du dig av 2010? Jag hoppas bara på ett underbart slut på nian med alla otroliga människor.  Och en underbar början på gymnasiet.

vilket gymnasium vill du gå på? Tror det blir sam-natur på NT.

favo ämne i skolan? Hahaha ja, idrott tror jag.

favorit glass? :P Glass är inte riktigt min favorit men ben and jerrys glass är super god. Half baked eller cookie dough.

Bästa händelse 2009? De nya gympatjejerna som jag lärt känna, har varit en jävla bra händelse :) 

Vilket är ditt favorit klädesplagg, som du äger? Gud vad svårt, men klädesplagg i sig måste nog vara leggings. Mycket bra klädesplagg.

Vilken av alla dina bilder som du tagit är din favorit och varför? Oj, jag gillar faktiskt många av mina bilder. Men en som jag verkligen älskar är bilden på min syster, när hon springer på ett spår. Jag bara älskar rörelserna och den har massa känslor, enligt mig.

Vem är din bästa kompis? Jag har inte riktigt en bästa kompis, men jag har många riktigt bra och härliga vänner. Som jag inte skulle klara mig utan.

vad tycker du är roligast med gymnastiken? Att få vara med alla tjejerna och känslan när du kör på tävlingen är helt otrolig

Hur känner du inför gymnasiet? Nervöst, skit nervöst ska jag säga. Men ändå förväntansfull.

Kommer du sakna skolan du går i? Skojar du! Jag kommer skakna den och de undrbara människorna i den så otroligt mycket. Smink kommer nog inte behövas på skolavslutningen, hah.

Om du har problem eller mår dåligt, vem är den första du går till? Min mamma, henne kan jag säga allt till.

Vad hatar du? Ja det kan jag ju tolka som jag vill, men människor som ljuger är något jag verkligen inte gillar.

Vilken sak klarar du dig inte utan? Ja, min mobil eller kamera tror jag.

Vem delar du mest "hemligheter" med? Som jag delar hemligheter med, ja det vet jag faktiskt inte.

Favorit serie? OTH, är en av det bästa serierna enligt mig.

Om du fick möjligheten att flytta utomlands, fast helt själv, skulle du åka? Själv, var ju tråkigt men jag tror till Los angeles.

Om du fick ta med dig en sak och en vän till en öde ö, vad och vem skulle du ta med dig? Ja du, en sak skulle nog vara en mobil, ifall jag vill hem, haha. En vän skulle nog vara julia eller mickan.


Om du skulle välja en sak, vad som helst, som du verkligen är rädd för vad skulle det vara? :) En sak, skulle nog va att vara helt ensam.

hur känns det att ha fyllt 16 ? :) Det känns bra, som det brukar faktiskt, haha.

ditt favorit plagg? (lägg gärna in bild på det) Leggings som jag sa förut, men också mitt fodral från American Apparel. Älskar det.


längtar du till sommaren ? Som bara den kan jag säga! VILL BLI BRUN!

har du någon på g ? beror på, men kanske det, hah.


Fuck life

Bajsjävlaskit. Ursäkta mitt språk men gissa vem som sitter hemma och har ont i magen, hostar börjar jag göra nu också, jippi. Jo Jag! Så jag ska inte till skolan, hoppas att jag är frisk imorgon. Så jag ska fortsätta sitta ner kurad i sängen med datan i knät och kolla på tv. Ränka med uppdatering. Sjukpuss.




RSS 2.0