16.07


jag och mickan innan träning :)

Sitter i soffan, amanda skulle iväg till någon familj på middag så hon gick nyss. Vi har varit ute och fotat lite, druckit oboy och pratat en massor.
Nu ska jag snart gå på promenad med mamma och sedan blir det väl lite middag, hamburgare mums. Hörs senare!


Lördag

God förmiddag! Idag vaknade jag runt halv elva, vilket är för sent för mig. Dagen försvinner lixom. Så nu är jag redo för dagens planer, tror jag ska gå till viksjö sporthall och möta amanda. Sen vet jag inte vad vi hittar på, nej numåste jag röra på mig. Kisses


Poker


väldigt suddig ser jag nu men jaja.

Ja jag har precis ätit kinamat med min far, haha. Kom hem från träningen för ca en timme sedan, det gick faktiskt riktigt bra, körde pik-handvolt- 1½. Ni fattar typ ingenting, men det är iallafall ganska bra. Nu ska jag köra poker, haha får se hur det går. Puss på er! 

sommartider


Happy Birthday Honey


vart tog lovet vägen?



Nu är det ju fredag och stackars jag kommer få plugga hela dagen, fram till träningen typ, it sucks! Kan jag säga er men vad ska man göra lixom. Igår hade jag ialafall det super trevligt, var först hos karro med vännerna och stekte rika prinsessor, mums. Sen var det dax för träning, möte upp mickan och drog till station, karlberg. Det var bara jag, mickan, ella och mathilda på träningen igår. Några hade det lite kul på en kryssning men tycligen inte alla, haha.  Efter träning gick vi fyra till donken och sedan på filmen Fame på sergel.

Nu väntar plugget men först lite CHIC och frukost. Hörs senare!

23.19


Skönaste bilden, den fastnade för mig.

Kom precis hem och är trött, så skriver mer i morgon. goodnight

torsdagtorsdagtorsdag



Ja idag är det torsdag, fan vad tiden går fort. Inte kuuul! Lovet började ju nyss och snart är det slut typ, det är ju bajs. Nej nu ska jag vara glad, idag ska jag träffa alla vännerna; julia, steff, alle, karro och savannah. Efter det blir det träning för min del. Btw min kropp gör ont, hur ska min kropp kunna tränafristående idag. Jaja vi får se om jag överlever, haha.

morotskaka


Har ätit lite morotskaka och nu ska jag försöka gå på promenad, haha.

Ja tack gärna!


Behöver verkligen köpa accessoarer, det ska det bli ändring på. Det står överst på shoppinglistan.


Onsdag



Hemma från lägret och jag är HELT SLUT! Skulle ha pluggat idag men jag orkar verkligen inte, verken min hjärna eller kropp vill det. Så får ta det på fredag och i helgen. Fast jag knappt kan gå, haha så har detta dygn varit super trevligt. Precis som alltid, har sammanlagt tränat runt 10 ½ timma på ett dygn det ni (; Nu ska jag bara ta det så lugnt jag kan, tudilu!

11.42



Ska snart gå till ica, eller jag borde gå nu. Så det här få gå fort, jag ska möta upp mathilda på ica, vi ska handla mat tills ikväll. Sedan drar vi oss till hallen och börjar träna klockan ett, super! Ni får ha det bra medans jag har det bäst. so long suckers

älska skor


Vet att jag precis har köpt ett par, men hallå är de inte helt otroligt underbara?!


tisdag


Fotograf: Jag
Modell: Karro

Godmorgon älsklingar! Sitter och kollar lite på vakna med the voice, eller jag sitter snarare vid datan. Idag ska jag ta det lugnt fram till lunch sedan bär det iväg till gympahallen. Blir träning hela dagen, övernattning i hallen efter det och sedan träning på onsdag också, innan lunch. Super najs ju, ska bli jättekul. Skriver kanske något inlögg innan det, kiss.

20.14


oredigerad bild av mig

Idag efter en liten del plugg, tog jag på gympaskorna och sprang jag till mormor och hälsade på henne. Sen efter det sprang jag hem igen. Kom hem, duschade och sedan var det mat på bordet. Lite senare blev det promenad med mamma, jätteskönt. Nu ska jag hoppa i sängen och kolla på tv, kanske läsa lite också. Godnatt på er!


shopping var det här

Igår när jag var på besök i Stockholmstad, fick jag med mig lite grejer hem. En super fin sammet kjol och ett par snygga kängor.
Är super duper jättenöjd och 900 kr fattigare, vilket svider lite.





xoxo


12.01


löööve you guys

Nu SKA jag faktiskt börj plugga, har bara suttit och kollat one tree hill hela morgon, fy på dig bella! Så nu är det bara att ta tummen ur röven och sätta fart. Skriver senare, om jag överlever allt bajs plugg. Men det ska nog gå bra, har ju hela veckan på mig, eller inte, haha. Pöss

Höstlov



Fan vad skönt! I och för sig så ska jag plugga idag men sånt får man bara ta. Ska inte bara plugga, ska ut och springa tänkte jag och sedan bara sitta inne och mysa framför tvn. Nu ska jag snart äta värsta frukosten, så jag orkar springa. Nu blir det lite Vakna med The Voice.

21.07

Har shoppat, tränat, kollat Gossip Girl, ätit middag och nu ska jga sitta framför datan.


Tonight is the night to let it go


Shoppingdag

Jap idag ska jag dra till solna och stan med min käre vän amanda, super kul. Har inte shoppat på super länge så det behövs verkligen, hoppas att jag hittar något också. Så snart måste jag göra mig klar och sedan är amandas pappa super snäll som skjussar oss. Efter shopping blir det träning, är skiiiiit taggad. Nej nu ska jag hoppa i duschen snart. Kisses

18.34



Ska snart äta lite mat ed familjen, tacos mums. Idag har jag myst hemma i soffan tillsammans med therese, limpan, ullis, mathilda och ella. Efter de hade köpt godis kom de förbi och vi satt och kollade på gympa filmer, riktigt mysigt, dagen har varit riktigt lång. Efter det drog familjen bort tillmormor och morfar, jättekul att träffa dem. Resten av kvällen ska jag umgås med amanda, gud vad länge sen det var!  


b


Lördag

Gud vad härligt, har ni tänkt på hur sköna lördagar är, haha. Ja det har iallafall jag och man blir extra lycklig när man vet att det är lördag, eller jag blir det. Igår hade jag träning, sedan åt jag en super god middag med alla gulliga gympatjejer. Sedan cyklade jag hem, duschade och hämtade sovsäcken. Efter det åt vi lite glass och satt och pratade i några timmar, jag tror aldrig att jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. Sen åt vi frukost på morgon och nu är alla påväg till godispalatset, själv orkade jag inte följa med. Nu ska jag bara ta det lugn och redigera lite bilder som jag och karro tog igår. Pöss


fredag



Ja och jag har sovmorgon, super härligt. Eller egentligen inte med tanke på att jag ska plugga innan jag släper mig mig till skolan. Så det blir ju ingen sovmorgon om jag tänker så men det är ändå skönt. Igår var det ju skoldans för typ alla nior i järfälla. Det var faktiskt riktigt kul måste jag säga,  det trodde jag inte. Nu ska jag käka upp frukosten innan plugget, kiss.

Ska man slå till på dem här?

Klicka för att stänga fönstret

tv:n ett tag fram över



haha i någon timme vill säga, jag behöver en pause från pluggandet. All den här NOn gör mig galen det är så mycket på en gång, allt bara får mitt huvudet att snurra. Usch det suuuger! Nu ska jag fortsätta prata med karro i telefon, viktig diskution om kläder, haha.

skuuuulan


´Jättefin bild tagen av min bästaste Julia!
Tjäänare! Sitter i skolan med julia, jakob och carolina. Jakob och carolina diskuterar fäcktning medans julia försöker hänga med, haha. Nu är hon lite mer in i snacket. Själv har jag jobbat med min svenska innan rasten, sedan blir det NO efter det. Nej nu ska jag också diskutera fäcktning, Kiss

fjärde plats


Bild från tåget påväg till naturhistoriska :)

Vilket är jättebra enlig mig, sen brukar de komma på fjärde plats så det är väl lite surt men jag tyxker det är jättebra. Super bra kört tjejer, vi var jättegrymma. Är faktiskt stolt över att jag ställde min tzuka, så det kändes jätteskönt. Nu ska jag hoppa i sängen, godnatt pussar.


Tääävlings dax


GRATTIS, ÄLSKAR DIG!


Jap idag drar jag på tävling i enskede igen, tycker ni ska komma dit om ni är kvällspigga, haha. Nje men ni kan iallafall hålla tummarna för oss, är väldigt nervös kan jag säga men det ska nog gå bra. Sen GRATTIS SYSTER PÅ 13 ÅRS DAGEN! Nu måste jag äta upp frukosten, pöss.

jättemycket godnatt


Lycka!

Är trött, imorgon är det tävling alltså betyder det att jag kommer komma hem väääldigt sent. Eller det är sent enligt mig, haha. Så nu måste jag sova en massa så jag är pigg tills imorgon. Dessutom fyller min käraste syster år imorgon, 13 år! Nej nu väntar sängen, godnatt på er!

jättemycket godnatt



Är trött, imorgon är det tävling alltså betyder det att jag kommer komma hem väääldigt sent. Eller det är sent enligt mig, haha. Så nu måste jag sova en massa så jag är pigg tills imorgon. Dessutom fyller min käraste syster år imorgon, 13 år! Nej nu väntar sängen, godnatt på er!

ett två tre och långsamt, långsamt, snabbt, snabbt..



Ja det är det jag och många andra har fått lyssna på idag. Vi hade dansträning idag med talbohov skolan, tro det elelr ej så var det faktiskt riktigt kul. Kan ju säga att man skrattade en hel del, så det var en riktigt bra dag idag. Fast det var spanska och dans så slutade dagen ritkigt bra. Nu ska jag snart byta om till andra kläder, eftersom det nämligen är dax för träning. Imorgon är det tävling så det är bara att kämpa på när det är sista träningen.  Nej nu får det vara nog, kyssar till er alla.

I'm saying that loving you, that’s what I was tryin' to do


Måndag

Ja måndag var det, Igen. Tycker det skiftar mellan måndag och fredag hela tiden, vad hände med alla andra dagar i veckan. Den här veckan är iallafall jätte bokad, idag måste jag plugga, imorgon är det träning, på onsdag tävling, på torsdag danskväll för alla nior i järfälla, fredag träning, lördag tävling och söndag träning. Ja det är hela min vecka det, inte illa pinkat va? Nej nu SKA jag faktiskt plugga.

 Peace, Love & Understanding


ny header!

Nå vad tycker ni? :)
Tycker själv att den är helt okej, ska någon gång lägga ner mycket tid på den men jag orkar inte nu. Nej nu ska jag nog plugga lite no men det är så hiiiiimla tråkigt. Aja det är bara gilla läget, skulle vilja vara på träning istället för att sitta här och häcka. Men som sakt kan inte få allt i livet, pöss.

fuck life



Ja det är så jag känner nu, det blir ingen träning för min del. Tror det är bäst om jag vilar idag och går på en promenad istället. Vill vara frisk till på tisdag och onsdag, med tanke på att det är tävling på onsdag. Den vill jag ju gå på, så jag hoppas verkligen inte att det blir värre. Nu ska jag fortsätta kolla på grey´s sedan blir det nog lite plugg efter det. Sedan en promenad, får se om jag hittar någon som vill hänka. xoxo


då var det söndag igen



Ja, det är träning klockan fyra då da. Får se hur mycket jag kan köra, är jätte snorig och känenr mig lite sjuk men får köra det jag kan. Innnan träningen ska jga plugga lite och bara vila, så jag är pigg tils träningen börjar. Ja nu vet ni vad jag ska göra idag, alltså ungefär det jag brukar göra på en söndag. Förresten köpte jag en stickad tröja på gina igår, lägger ut bild senare. Pöss på er.

är för trött och tror att jag börjar bli sjuk också, så godnatt.

 

inspiration


GE MIG! Jag ska iallafall ha skorna, så är det bara.

oboy



Efter frukosten gick jag ut på en lång prommis med mamma och sedan blev det mackor och oboy med grädde, super gott. Nu ska jag göra mig klar och sedan dra till centrum, köpa present till syster och lite annat sånt. Pössar på er!

saturday



Nu sitter jag här och äter frukost, mums. Skulle ha sprungit idag men jag hade ont  halsen igår och idag också. Så jag vet inte om jag ska hoppa det och gå på en lång promenad istället. Vet inte vad jag ska göra senare idag men något ska jag väl hitta på. nej nu ska jag mysa i soffan framför tvn. Kiss

freeedag


bakom kameran: jag

Ja då var det fredag igen, gud vad skönt. Ska snart följa med och hälsa på mormor, sedan ska vi gå och handla lite efter. Sen är det dax för träning klockan fem, får hoppas på det bästa. Nej nu orkar jag inte, pössar på er!

tonight’s gonna be a good night


goodnight


bakom kameran: moi

I gotta feeling

Låten säger allt.


pluuuuugish


SKÖNA BRUDAR DET HÄR! :)

Ja det är det jag har gjort tills nu och tro mig jag är inte klar. Täkte bara ta en liten paus så jag fick blogga lite, sedan sätter det fart igen. NO är det som gäller idag bara, de andra ämnena får vänta. Sen ligger jag lite bättre i dem uppgifterna än NOn. Nej nu ska jag plugga och göra en jättegod lunch efter det. Ha det gött allihoppa!

Torsdag



Godmorgon alla glada!
Sitter framför både tv och data, haha vilken nörd. Men jag är hemma idg från skolan eftersom jag har eget arbete hela dagen. Så då kan jag lika gärna jobba hemma och samtidigt ha det mysigt. Så idag blir det NO så det skriker om det!  Nej nu ska jag ta det lugnt och kolla på tv medans jag kan. Pöss

på första plats..

JÄRFÄLLA GYMNASTERNA!! AAAAAAAAAAAAAAAH, ja det var typ så det lät med en del tjej röster eller snarare alla var tjejröster. Fyfan vilket härlig känsla, finns ingen bättre känsla än att stå ute på golvet med en massa härlig tjejer. Första tävlingen med dessa tjejer och det var helt otroligt, vill tacka er alla så otroligt mycket. Jag var så otroligt nervös tills alla började peppa och tagg till, vi var så jävla grymma! Jag kom då hem klockan halv tolv, haha jag som brukar gå och lägga mig klockan nio. Men jag slängde av mig alla kläder hoppade i duschen och där efter i säng. Ja det var gårdagen det.

Idag var det en till vanlig onsdag, matte på förmiddagen. Det gick helt okej, kan jag tycka men det svåra har inte börjat än. Sen var det lunch, laxpudding, inte min favorit precis men vad ska man göra. Ea var det efter lunch och sedan idrott. Vollyboll, det var faktiskt riktigt kul för en gång skull. När jag kom hem bytte jag om och satte på mig löparskorna och ut på en jogging runda. Det gick väl inte  så jättebra men men vad ska man göra. Nu ska jag snart ta och äta sedan ska jag passa mina kusiner, pöss.


haha, nej vi hade inte på oss det här på tävlingen ;D


tisdag

Tääääävlingsdax. Ja idag har jag tävling i gymnastik, truppligan. Är inte så nervös nu men jag antar att jag komemr bli. Så idag blir det inga fler inlägg, kommer inte hem fören tio/halv elva kanske. Så först är det skolan som gäller sedan drar jag direkt in till stan med alla super taggade gympatjejer och sedan är det tävling som gäller. Men jag hoppas alla håller tummarna för oss, pöss på er!  

I couldn't see how every sign, pointed straight to you


20091012


oredigerad bild: jag

Ja då var det dax för en ny vecka, bara två veckor kvar till höstlovet. Både skönt och jobbigt, eftersom det betyder att allt ska vara inlämnat nästa vecka. Aja det ska nog gå bra, bara non som känns jobbigast. Nu ska jag ta och plugga, hoppas mamma görmat snart för jag är jättehungrig, som vanligt. Ifall ni ville veta, haha. Nej nu väntar plugget, adios.

20.16


Bakom kameran på denna underbara tårta: jag


Playa del sol är vad somses nu på tv, tillsammans med hela familjen. Najs! Fan vad bra den där serien är. Sen tror jag att jag ska ta och hoppa i sängen är faktiskt trött. Eller faktiskt, haha, jag är alltid trött vid den här tiden. Nej nu ska jag fortsätta kolla, godnatt.

plugg..



ja då var det dax, önska mig lycka till. Engelska ska jag börja med, så jag kanske kan få den klar. Sedan tror jag att jag ska ta tag i svenskan. NOn behöver jag nog lite hjälp med så får se om jag jobbar lite på den med. Nej nu måste jag ätta igång, seee yaaa!


Söndag


bakom kameran: JAG

Godmorgon allihoppa. Är allt bra med er? Här är det bra, lite seg fast jag sovit 11 ½ timme inatt. Men med tanke på att jag bara sov fyra timmar fredag till lördag så behövdes det. Så nu är jag lite mer utvilad. Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv. Lite senare blir det plugg och där efter träning. Kiss

overknee

är verkligen så otroligt sugen på att köpa ett par lårhöga stövlar, ska jag slå till? :)


övernattning



















Några bilder som beskriver min kväll igår, alltså bäst!

hemma från..


en suuper bra kväll tillsammans med massa underbara människor. Tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gjorde igår, det var hur bra sem helst. Så tack allihoppa för en jättetrevlig kväll. Det måste vi göra om snarast. Nu ska jag bara vila mig, sen ska jag dra ut med kameran,otroligt väder ute. Bilder från igår kommer senare. Kiss kiss

naturhistoriska















här har ni lite bilder från igår :)


Fredag vare då.


vinnarna av tårtävlingen (;

Ja då var det fredag, kommer bli en super bra dag idag. Först en jättebra dag i skolan, med tårt tävling och allt. Sen är det träning klockan fem(för mig iallafall), får hoppas på det bästa eftersom det är tävling på tisdag. Sen ikväll är det övernattning med massa underbara människor, ska bli hur kul som helst. Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av livet, kiss.

hemma från träningen nu.


bild från idag.

Ja nu är jag hemma, sitter och äter samtidigt som jag kollar på 2 ½ men. Som nu är slut, bajs. Idag har jag iallafall varit på naturhistoriska med alla nior, har varit hur kul som helst. Har fått några hundra bilder extra, 437 om jag ska vara exakt. Sen efter vi hoppat av tåget i jakobsberg köpte jag, julia, lisa och frida ingredienser till tårtan som vi ska baka imorgon, tårt tävling som gäller. Nu ska jag kolla igenom alla bilder, sov gött!  

naturhistoriska 081009


Jap idag är det naturhistoriska som gäller, sedan kommer jag inte hem innan träningen. Så ha en jätte bra dag allihoppa, ses ikväll. kiss kiss

jogging


oredigerad bild.

Idag sprang jag till faster, eller en omväg dit för att det skulle bli längre, haha. Pappa åkte bil dit lite tidigare så jag tänkte att om jag sprang dit kunde jag hälsa på min gulliga kusin och sedan få skjuss hem, det är ju bläck svart ute ju. Har precis stekt pannkakor och sitter nu och äter yoghurt, snart är det dax för sängen. Godnatt sötisar.

bilder från skolan


haha, ja det här är mina vänner det ;p


julia, alle och steff. Frukt är det vi längtar till på lektionerna, hah.


Vera, Frida och Jakob dansade lite under rasten.


bästaste.

Onsdag



Var med karro idag efter skolan, länge sedan jag var med henne. Så det var mysigt. Ska snart ut och springa, känner inte riktigt för det men det är bara påmed skorna och springa. Sen blir det pannkaks stekning(haha) imorgon ska vi nior åka till naturhistoriska, jippi!

trääääning


Här har vi några trevlig tjejer  som ville vara med på bild idag :D

Träningen gick iallafall inte bra idag, förutom en rondat-flicki-sträck helskruv. Men annars gick det inte alls bra, jaja får hoppas det går bättre på fredag. Det är tur att jag har en så bra grupp att jag kan garva lite då och då iallafall. Nej nu ska jag hoppa i duschen sen är det desperate housewives, goodnight.

tisdag



Gossip girl är det som gäller nu. Snart är det dax för träning, pluggade nästan en timme innan jag satte på tvn idag faktiskt. Bra bella! Hade med mig kameran till skolan idag men självklart så tar betteriet slut på en gång typ. Så det blev inte mycket bilder som jag hade hoppats. Nej nu ska jag kolla gossip girl, xoxo.

dagens outfit


15.35



Sitter här och dricker oboy, vart jättesugen på det idag i skolan. Idag skolan hade jag svenska och engelska innan lunch. Sen på eftermiddagen var det no som gällde, va piss tråkigt. Eller vi hade jäkligt kul men själva grejen var tråkig. Nu ska jag ta det lugnt i några minuter sen är det dax för plugg.
kiss kiss

godmorgon, denna måndags morgon.


pizza


Juste..STEFF ÄR HEMMA NU! :D<3

Jap här sitter jag och äter pizza efter träningen, där ser ni alla som tycker jag är "nyttig". Träningen gick iallafall bra ibland och sämst ibland, haha. Nje men ibland så blir man bara sur och fast det bir bättrre så känns det sämst. Sen är det tävling om en vecka typ men jag tror inte att det blir några varv för mig möjligtvis i vår. Nej nu ska jag kolla tv, kiss.

outfit!


Ge mig, snälla snälla!

söndag, kanelbullensdag


alvin.

Ja då var det söndag igen då, måste helgen gå så fort. Igår gick jag och lade mig halv ett, orkade verkligen inte  vara uppe längre. Måste plugga idag och sen är det träning också så jag behövde gå upp ganska tidigt. Nej nu är jag jättehungrig, dax för frukost. Pöss

23.13


haha jätteful redigering jag vet, men jag hade tråkigt.

tjäänare. Amanda gick nyss hem, hon var tvungen att gå tidigt idag vilket var lite tråkigt. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, jag är inte trött, konstigt nog. Så nu blir det väl datan ett tag, klicka på alla möjliga sidor typ 17 gånger, suger men aja vad ska man göra. Kanske går ågot bra på tv. Innan amanda gick stod vi och pratade med hennes kompis alexander(eller vad han nu hette(a)) och  några av hans vänner. Nej nu pallar jag inte mer, xoxo.

lollipop


13.27


bild: av mig

Sitter och kollar runt lite på datan, sen förra inlägget har jag sprungit, gjort mig klar och varit på ica med mamma. Nu sitter jag bara och tar det lugnt, får se vad som händer sen. Kanske ska ta lite kladdkaka nu, hah(a) Ni får ha det bäst! Pöss

saturday morning



God morgon sötisar! Sovit gott?
Det har allafall jag gjort. Snart är det dax för lite frulle sen ska jag dra ut och springa, najs. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, om jag skulle vara med amanda vet inte riktigt, lite oklart där. Men vi får se, nej nu vill jag ha lite frukost. Puss

ses imorgon!


Jag är verkligen super trött, sängen väntar. Sovgott allihoppa!

HAHAHA

www.klockren.nu, hahaha. Ni måste ju bara kolla in det här!


FREEEEEEEEEEEEEDAG


bakom kameran: jag

Yes guuud vad skönt, men tycker ni inte veckorna går så otroligt fort? ;o Inget är väl fel med det i och för sig, haha. Har nyss stoppat in kladdkakan i ugnen som jag och syster bakade, efter liiite bråk men nu är det bra, syskonkärlek you know. men jag älskar henne. Nu sitter jag bara och tar det lugnt, träning klockan halv sex(tror jag bestämmt). Ha det bra, skriver ikväll.

sov sött



godnatt på er sötisar!

tränings dax

Sitter och kollar på Tyra Bank´s show, ska snart ta och pallra mig på cykeln och åka den långa resan till träningen. Lite jobbigt att vi tränar i stan men vad ska man göra. Nej vi hörs kanske senare ikväll. Ha det så bra allihoppa!

plöggar


Bild på Ozzy, FOTO: JAG

Ja jag sitter och pluggar my as of, haha lite engelska där också. Nej men det blir så när man sitter och skriver engelska hela tiden. Har pluggat svenska och matte också. Svenskan gick bra men matten inte lika så. Usch matte kan ju ta sig i... ja ni fattar. Ska plugga i en halvtimme till sen pallar jag inte mer. Drar på träning lite senare också, fristående here I come. Hur är det med år då?

011009


Är han inte för jävla söt? :)


Idag är det hemma plugg som gäller. Har egetarbete HELA dagen idag, alltså inga lektioner, yes. Är faktiskt riktigt skönt, har skrivit ungefär en sida i engelskan, det har gåt riktigt bra faktiskt. Engelska är absolut inte mitt starka ämne. Ska nog jobba lite mer med den, sen får jag ta tag i svenskan och matten. Inte lika taggad på det. Skriver sen.


black is back


LOOOOOOOOOOOOOVE!

RSS 2.0