18.23

Hur har dagen varit då? :) Min har i alla fall varit bra. Började skolan klockan nio, hade matte på förmiddagen. Det gick bra, men det fanns ändå dåliga nyheter. Vi ska ha prov vecka 14. De två kommande veckorna är det projekt alltså inge matte. Vilket betyder att vi får ett mattepass innan provet. Hon sa att hon skulel försöka kämma in ett mattepass under projektveckorna, men ändå. Det är för lite tid för att träna till. Dessutom har vi ju inte bara matten att tänka på. Så den här perioden blir jobbig. Men det får man väll ta, eller?
Efter lunchen hade vi EA, jobbade självklart matte, det behövs lixom. Sen klockan tre cyklade jag hem med syster. Snart är det dax för träning. Friståendeträning. Det känns bra, kommer nog bli trött mot slutet, men sånr ät livet. kommer i alla fall sova gott i natt, haha.

Vill bara säga att det var super kul att träffa alla vänenr igen. Stefanie och Alexandra som varit utomlans , var otroligt bruna. Men det var kul att se dem iallafall, haha. Nej skoja bara, jag har saknat dem jätte mycket. Förresten, tack alexandra för kortet :) Vill också säga,
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! :)<3


Alexandra 15 år ! :)
(fick bli den här bilden, hon vill aldrig vara med på kort ;p)

Kommentarer
Postat av: Alle J

Tack så mycket!!!

2009-03-06 @ 15:30:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0